Nutrilon Good Night

68
1.11.08 10:25

Nutrilon Good Night

Holky poraďte na krabičce je napsáno od 5.měsíce je myšleno od ukončeného páteho nebo začátku pátého. Ukončili jsme 4 měsíc a nevím jestli ho mohu dávat. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
1.11.08 10:33

Pokud tam není přímo uvedeno, že je od ukončeného 5.měsíce, tak myslím, že ho už může prcek dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
1.11.08 11:21

je to mysleno od zacatku pateho mesice.my jsme ho taky davali ale nebyl zadny rozdil.Danny spal uslne stejne spatne jako po normalnim mliku a mel hlad taky uplne stejne :( to jen ze zkusenosti. urcite ho uz muzes davat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.11.08 12:09

Nutrilon zrušil „ukončené“ měsíce na obalech, takže tenhle je vlastně od ukončeného 4.měsíce a vy ho v klidu můžete…
Zkoušeli jsme na Věrku, když byla malá, efekt se nedostavil. Kluci byli na Nutrilonu taky a na obyčejném spali přes noc jako broučci. Takže to není o mlíku, ale o dítěti…
Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.11.08 16:19

Holky díky za rady. Nemám to proto aby dobře spala, spinká pěkně celou noc, ale je plně na nutrilonu měla by pít 5 dávek po 150 ml a já do ní dostanu jen 4 a to s velkým bojem. Takže skoro nepřibejvá a tak mi to dělá starosti. Jedna doktorka doporučila více sytící mléko, jiná to neřeší a já vlastně nevím. Ale díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.11.08 17:48

misiku ona si vybumbá tolik, kolik potřebuje.
Některé dětičky přibývají zkrátka pomaleji. Mojí kolegyně holčička vycvakla při jednom pití dvacítku, třicítku, tak jí do toho mlíka potom prostě už mixovala piškoty, lepek nelepek.

A víš co jsem dělala já? Odvařila jsem rýži (rýže lepek neobsahuje ,samozřejmě), slila jsem to,a v tom jsem udělala ten Nutrilon! a malá krásně přibývala.
Zkus to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.11.08 18:02

Souhlasím se Zlatuškou, taky jsem s Věrkou dělala co se dalo, jen aby přibývala a „rejžák“ jsem jí vařila skoro do roku…
Buď se dá dělat tak jak psala Z. - uvařit obyčejnou rýži (ne z varných sáčků) a odvar scedit nebo je ještě druhý recept - uvařit, rýži v odvaru nechat a celé rozmixovat.
Ale těma dávkama bych se netrápila, opravdu si vezme jen to, co bude chtít. Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
1.11.08 18:29

A nebo v rámci úspory času, koupit rýžovou NEMLÉČNOU kaši, udělat ne kaši ale takovou bílou vodu (jako odvar) a do toho vrazit UM. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.11.08 14:21

holky díky, jste strašně hodné. Naše paní doktorka to bere tak divně. Když jsem se zeptala zda mohu přikrmovat a dávat třeba nějaké šťávičky ( z domácí zeleniny a ovoce ) tak mi řekla že až od ukončeného 6 měsíce. Proč tedy uvádí všude od ukončeného 4 měsíce? Malá už jí banána aspoň 14 dní a nic ji to nedělá. Ach jo. To je tak když nejsou zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.11.24 12:00

Nutrilon good night zkušenost

Ahoj prosím recenzi na toto mléko. Někdo říká že ucpáva a že po něm děti nekakaji má někdo nějakou čerstvou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová