Pomůže nutriton při ublinkávání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
9.8.14 15:25

@lucienka7 Jinak asi by to stacilo, i pak dokojit. Zhoustne to hned, behem minutky z toho mas kasicku… Vypit by to zvladla i z aventky…hodne sil preji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
9.8.14 16:18

Nutriton nam pomohl proti ublinkavani, ale totalne malou ucpal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
9.8.14 18:58

My taky blinkame posledni týden je nam 7tydnu, doktorka mi ho doporučila kdyby bylo nejhůř, my teda pribirame krasne a myslím, ze to ma ted z toho, ze ma prdiky a ani tak často nekaka, tak jak chudinka tačí ublinkne si :zed: ale kupovat ho nechci, hodné jsem četla ze ucpává, tak to bych ji ještě pritizila, nějak to vydrzime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
9.8.14 19:41

Tak to jste mě moc nepotěšily s tím ucpáváním, malá kadí krásně, v průměru tak 2-3× denně a bez většího úsilí, prdíků jsme se konečně zbavily, takže bych jí nerada zpátky přivodila nějaký bolení :( Já ho teď koupila právě kvůli tomu, že mi poslední týden blinká fakt hodně (vždycky byla blinkací miminko, ale teď je to fakt moc - hodí šavli takovou, jako kdybych vylila na podlahu hrneček mlíka :( )… Tak jsem teď zkusila jí ještě zkrátit kojení na 8 minut, jestli to pomůže, zatím se 2× nezblila, jen maličko ublinkla, což je asi ok… Ono kdybysme přibejvaly normálně, tak to neřeším, ale teď poslední vážení jsme měly malý přírustek (ale je fakt, že den předtím blila hodně a cestou do poradny se zblila taky… :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.8.14 19:45

@lucienka7 Hele,nase mala treba po tom problem s kakanim nemela…kazdy mimco to ma jine…ale vim, jaky to je, kdyz mimco hodne blinka…radsi o par prdiku vic nez neustale blinkani… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
9.8.14 20:09

@lucienka7 Nutriton se může míchat i do vody, pokud to vypije, tak bych to udělala podle návodu na obalu (nějak to tam míchají na lžičku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
9.8.14 20:18

Já ho dávala na lžičce. Ale jak, to si nepamatuju, asi podle návodu. :think: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
10.2.15 15:50

Tak nám Nutriton zabral krásně, i hovínko je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.7.16 17:04

Ahoj. obnovuji diskuzi. chtela bych zacit davat nutriton do nutrilonu a.care.ale na keabici pisou, ze se to musi nechat odstat aby to nabobtnalo. dodrzujete to? neumim si predstavit, ze mala bude cekat…to se po…urve proste…diky blinkani papa nepravidelne, takze nevim kdy pripravit flasku dopredu :roll:
 Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.12.17 18:52

Holky muzu Nutriton i do UM Hipp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...