Nutrilon a žluté kakání

8
21.9.12 20:26

Nutriton a žluté kakání

Ahojky, potřebuju poradit… první dítko jsem kojila a u druhého jsem zratila mlíko(právě teď) jsou nám tři týdny a jsme na UM a blindil, tak jsem koupila Nutriton a je to super, ale místo normálních bobíčků co kakal, teď kadí takové žluté blátíčko… je to normální??? :-) nikdy jsem to u první nezkoumala, páč byla kojená :-D díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
179
21.9.12 20:38

Má to vypadat jako „míchaná vajíčka“ :lol: Což podle popisu asi vypadá. Takže to je naprosto v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.9.12 20:41

Já mám teda syna kojenýho, ale taky kakáme žlutý blátíčko :mrgreen:… takže myslím, že je to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.12 20:55

Taky jsme na Nutrilonu a vajíčka máme minimálně jednou denně a někdy i zelené mazlavé „bláto“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
21.9.12 21:02

@moskalka míchané vajíčka měla malá až do prvních příkrmů, a to byla od dvou měsíců plně na nutrilonu… je to normální :palec:

• Citovat
  • Upravit
4087
21.9.12 21:26

Jj tak to ma byt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
21.9.12 21:44

To je v pořádku, my to měli taky. Nebyly to míchaný vajíčka ale spíš hořčice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
21.9.12 22:03

:lol: :lol: holky, omlouvám se, že vám sem lezu, páč ještě zkušenosti nemám, tak to prosím neberte zle, ale falt jsem se pobavila nad těma přirovnáníma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.9.12 23:01

Super :-) díky :-) jste zlatý :-) malej je zatím spokojenej :-D a dokonce si v tom blátíčku libuje a řve jak na lesy, když mu plenku beru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
22.9.12 11:09
@fiali píše:
To je v pořádku, my to měli taky. Nebyly to míchaný vajíčka ale spíš hořčice :mrgreen:

tak to jsi mě uklidnila, já byla furt nervní, jak v té hořčičné sraženině (někdy vyloženě horčici) někdo mohl vidět podobnost s míchanýma vajíčkama… super, je to normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.9.12 11:11

Naopak trvdé bobky u malinkého miminka jsou špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
22.9.12 11:16

Vajíčka jsou super :palec: