Zvracení po Nutrilonu 1

ninushenka
21.9.12 14:21

Zvracení po Nutrilonu 1

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Malinká má 10 dní a protože jsem přišla o většinu svého mléka, tak jí odstříkávám ten zbytek co mi ještě zbyl, ale dokrmujeme UM Nutrilonem 1. Malinká nám po něm blinká, není to jenom ublinknutí, ale vyjede toho z ní docela dost. Máme změnit UM nebo se to jakoby srovná až si na něj malinká zvykne? Ještě dodám, že malou dokrmujeme 4 dny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1563
21.9.12 14:26

Ahoj asi se jedná o reflux…co tak slyším hodně dětí tím trpí, ale je fakt že malý mi po Nutrilonu šavlil taky, pak jsme přešli na jiné UM a od té doby je klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.12 14:26

Ahoj, malá to mívala uplně stejně, nakonec jsme museli kupovat Nutrilon AR - je hustší. V půl roce se malé trávení upravilo a pak mohla mít i normální UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
21.9.12 14:29

Zkus změnit mlíko, hodně dětem nutrilon nesedí. Jestli ti neblinká tvoje odstříkané, určitě to nebude reflux. A nebo se přecpává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.9.12 14:30

Ahoj, já dávám malé Nutrilon Comfort a ze začátku mi taky ublinkávala. Pediatr mi nakonec poradil, abych ho začala míchat s Nutrilonem AR. Takže dávám jednu odměrku Nutrilonu AR a tři odměrky Nutrilonu Comfort a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
21.9.12 16:13

Naše malá taky hodně zvracela. Doktorka zjistila, že se přejídá tak dáváme menší dávku a míň prášku. Třeba místo 5 dávám 4 a půl a už je to vše v pohodě. Trvalo nám 14 dní než si zvykla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.9.12 22:20

Měli jsme úplně stejný problém. Mám málo svého mléka, tak jsme částečně na Nutrilonu. Také blinkala. Lítalo to z ní obloukem, tak jsem zmenšila porci a dávám raději častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cocinkaa
26.9.12 12:53

Zkus dát do Nutrilonu při ípravek který mléko zahustí a pak to děti nezvracejí. Ale má to háče kmusíš si koupit kapičky proti prdíkům protože když se mléko zahustí zahustí se i stolice a miminka poté bolí bříška.

• Citovat
  • Upravit
528
27.9.12 09:52

My jsme taky dávali Nutrilon a taky po něm blinkala, sice ne po každém krmení ale když už tak to stálo za to. Jakmile jsme vyměnili mlíčko, je všecko v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
6.6.14 12:29

Ahoj,
mam obdobny problem a potrebovala bych od Vas poradit..
Malemu jsou 2tydny, vcera v noci jsem jednu davku krmeni nahradila nutrilonem misto kojeni. Malej byl spokojenej, vsechno v pohode. Pak jsem behem noci jeste 2× kojila a vse ok. Od rana ale mame problem - po kazdym kojeni zvraci. Nevim, jestli se prejida (ale jindy jsme s blinkanim problem nemeli) nebo jestli je to jeste reakce na ten nocni nutrilon?
Nemohla byste mi prosim nektera poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.6.14 12:36
@Marlynka píše:
Ahoj,
mam obdobny problem a potrebovala bych od Vas poradit..
Malemu jsou 2tydny, vcera v noci jsem jednu davku krmeni nahradila nutrilonem misto kojeni. Malej byl spokojenej, vsechno v pohode. Pak jsem behem noci jeste 2× kojila a vse ok. Od rana ale mame problem - po kazdym kojeni zvraci. Nevim, jestli se prejida (ale jindy jsme s blinkanim problem nemeli) nebo jestli je to jeste reakce na ten nocni nutrilon?
Nemohla byste mi prosim nektera poradit?

Ahoj, a zvrací, jako, že hodí obloukem šavli nebo si jen tak ublinkne, jakoby mu to vyteče s pusinky?
Můžu se zeptat na důvod podání Nutrilonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
6.6.14 12:38

Kdyby mu vadil Nutrilon, poblinkal by se hned…a jak blinká? hodně? protože může být přepitý, spousta dětí taky nechce MM když dostane UM, ale to si myslím, že je u tebe hloupost, ptž malej měl jen jednou Nutrilon…muj prckej blinkal UM od dvou týdnů a měl reflux, který mizí až ted…je mu skoro 8 měsíců a občas ublinkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
6.6.14 12:57

@hanula23 hazi savli :? UM jsem dala, protoze na nocni kojeni uz nemam tak nality prsa, malej se budi co 2hodinky a tak jsem si i tou jednou davkou chtela ulehcit a trochu se vyspat (je fakt, ze malej spal skoro 4hodky) ale uz to asi zkouset nebudu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
6.6.14 12:59

@nunik to nebude tim, ze by nechtel moje mliko, saje jak blazen, spis mi prijde, ze se prepiji.. ale nejak nechapu proc tak nahle.. jestli ja delam neco spatne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
6.6.14 12:59

@nunik a musim ti rict, ze mas krasnou fotku malyho! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie