Závislák na prsu

2017
21.9.12 13:32

Závislák na prsu

Ahoj holky, mám 5ti měsíčního chlapečka a posledních pár týdnů chce být neustále přicuclý na prsu. Vyžaduje ho i co hodinu přes den i v noci. Teda spíš začne brečet a neutiší se jinak než u prsa, který třeba jenom dudlá. Dudlíky od narození moc nechtěl. Chvíli si bral tu klasickou kytičku, ale teďka už jí zase nechce. Snažím se ho vždycky uklidnit jinak, ale stejně po nějaký době skončí u prsa, protože se jinak uchlácholit nedá… Měla jste to taky některá?? Jak na toho malýho záviláka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.9.12 13:38

Pro mě jsou děti do 6m hájený, takže do 6m mi můžou na prsu viset dle libosti. Nijak bych neoddalovala. Pokud ještě plně kojíte, začla bych pomaličku uvažovat o příkrmech :nevim:
Po půlroce bych ho nechala přes den a snažila se nedávat tak často v noci, některé děti to přejde samo, ale prvorozenému kdybych v 9m neodstřihla přístup k prsu v noci, tak by asi dudal ještě teďko :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.9.12 13:46

No ono ani tak nejde o kojení, ale že má mě místo dudlíka. Jinak ho prostě neuklidním. Podudlá si prso a je klid. Ani mi jinak neusne, přes den skorem vůbec nespí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 13:54

S dudlikem to mame stejne, tesim se na rady. Mala ma taky 5 mesicu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.9.12 14:00

Moje dcera byla a je taky totální blázen do dudání prsa, do půl roku jsem to tolerovala, ale teď už si to naše ceckování :lol: užíváme jen při večerním uspávání a v noci, přes den už jen výjmečně :D. Myslela jsem, že to budeme odnaučovat těžce, ale kupodivu to šlo krásně, ale samozřejmě, že někdy zkouší, tak dostane a potom jde zpátky do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 14:01

A nejlepsi na tom je, ze mamky od dudlikovych deti nemuzou pochopit, ze ho mala nechce..my mame posledni tyden boj s pobytem v kocarku, po chvili mala zacne plakat a zahy vztekat, nacez jsem dostala radu, at ji dam prece dudlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.9.12 14:05

My taky nedudlíkujem a z kočárku se kolikrát ozýval takový řev, že jsem musela okamžitě zamířit domů, protože nic jíného než prso ji neuklidnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.9.12 14:06

@irinna jak když píšeš o našem malým. Poslední dobou je u nás taky jízda v kočárku děs. Všichni koukají a já jedu se řvoucím kočárem - hrůza. Když mu zkouším dát dudluna, tak ještě víc řve. Jiný maminy to nemůžou pochopit, ale co bych já občas dala za to, aby si vzal dudlíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 14:15

Tak koukam, ze neridim jediny rvouci kocarek:-D my se ted otacime, jen co to mala zacne rozjizdet, uklidni se az u prsa, idealne kdyz tak muze usnout. A vsechny sousedky cuci, jako kdybych ji tryznila. Jeste to ma jedno reseni a to vzit malou do naruce a druhou rukou kormidlovat kocar, coz vzbuzuje rovnez udiv:-D Holt tu budu za exota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
21.9.12 14:19
@irinna píše:
Tak koukam, ze neridim jediny rvouci kocarek:-D my se ted otacime, jen co to mala zacne rozjizdet, uklidni se az u prsa, idealne kdyz tak muze usnout. A vsechny sousedky cuci, jako kdybych ji tryznila. Jeste to ma jedno reseni a to vzit malou do naruce a druhou rukou kormidlovat kocar, coz vzbuzuje rovnez udiv:-D Holt tu budu za exota

je to máme jako :mrgreen: přes kopírák, tuhle jsem taky držela v ruce malou a břichem tlačila kočár, kolem jela akorát městská policie, tak jsem si pripadala fakt jak exot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 14:30

Tak holky, nevyrazime nekdy na prochazku? To by byla jizda :-D Vsichni by se za nama otaceli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.9.12 14:30

Naší malé budou 4 měsíce, ještě začátkem tohoto týdne byla neskutečný prsomil.Bez prsa ani ránu, já byla otrok :zed:,musela jsem každou chvíli k..u vytáhnout v parku, prostě, kdykoliv si malá vzpomněla. Ale když jsem začala mít úbytek mlíčka a ona měla hlad, dostala lahvičku s příkrmem a jak si pomlaskávala :dance:, pak jsem vyměnila lahvičku za dudlana a bylo to. Dokonce s dudlíkem už i usnula. Holky, pevné nervy, ono to půjde, sice polaličku, ale půjde to.Chce to toho dudlana zkoušet v rámci hry, taky jsme to tak zkoušely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
21.9.12 14:31

Taky jezdím se řvoucím kočárem :potlesk: ale já nemůžu uhánět hned domů, páč starší zrovna chce jít po obrubníku a nebo sbírá klacky a dostat ho domů to nehrozí. lidi čumí..no tak čumí.. :mrgreen: kolikrát se řvalo i 45 min :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.9.12 14:31

Starší byl stejný, dudel prakticky nechtěl, dudat jo, mně to nějak moc nevadilo, já mu strčila prso a četla jsem si, spala… A až mi to začlo vadit, tak byl zase větší, na příkrmech a utlumilo se to samo a v noci jsem to teda pak utla já.
Naštěstí teda v kočáru byl v klidu, dokud neměl fakt hlad, jen kvůli dudání neřval.
Mladší dostal dudel v 5dnech :twisted: Jako jo, je to pohodlnější na ven a na usínání, ale zase vopruz s vypadávajícím dudlíkem hlavně v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 14:37
@Jamulka píše:
Naší malé budou 4 měsíce, ještě začátkem tohoto týdne byla neskutečný prsomil.Bez prsa ani ránu, já byla otrok :zed:,musela jsem každou chvíli k..u vytáhnout v parku, prostě, kdykoliv si malá vzpomněla. Ale když jsem začala mít úbytek mlíčka a ona měla hlad, dostala lahvičku s příkrmem a jak si pomlaskávala :dance:, pak jsem vyměnila lahvičku za dudlana a bylo to. Dokonce s dudlíkem už i usnula. Holky, pevné nervy, ono to půjde, sice polaličku, ale půjde to.Chce to toho dudlana zkoušet v rámci hry, taky jsme to tak zkoušely.

ja jsem male vcera strcila dudlik ve spanku,20 min hezky dudlala a pak se vzbudila, zamracila se a dudlik vyplivla. V ramci hry se obcas chyti, obcas davi, ale na zaver je z toho na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová