Závislák na prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
21.9.12 14:42

Ano, na nervy to je, znám to moc dobře. Nejhorší utrpení pro mě je, když jdu s jinou maminou na prochajdu, ona má vzorné mimí v kočárku a ta moje cácorka se dožaduje k..y. Někdy pomůže, když ji vezmu na ruku a vezu prázdnej kočár, jak trapka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 14:45

To jsme taky byly s pani ze cviceni pro tehotne. Holcicka se vzbudila v kocare, knikla, dostala dudlik, usla. Mala se vzbudila v kocare, zacla brecet, rozcilovat se, tak jsem ji musela vzit na ruku. Pro ne je to holt nepochopitelny. Mala je uz pry rozmazlena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.9.12 14:51

Syn byl na cumel strašný maník, dcera cumel nesnáší a když se mi povede jí ho nacpat do pusy, tak je ihned venku nebo si s ním hraje a povídá si, ale dudánkovat-to ne :nevim: A s tím nošením na rukách mám taky bohaté zkušenosti, zrovna minulý týden mi prořvala cestu do školy i ze školy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.9.12 14:52

Taky už jsem kolikrát venku táhla malýho na ruce… Občas je to na hlavu. :nevim: Nejradši poslouchám, jak mám rozmazlený dítě, ale je to težký, když mi to řekne maminka, která dá svýmu dítku dudlana a ono klidně na kočárku spí akorát mu párkrát podá dudu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 14:53

@LucciaMaty ..spoleham na to, ze az prijdou prikrmy, tak se to vylepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.9.12 14:56

Taky mám závisláka :). Dneska v noci jsem kojila 9 krát…se zblázním jestli to tak pujde dál. Je schopný se budit po půl hodině, trochu se napije a spinká dál…už jsem zkoušela dávat čajík, ale on to prostě pozná. UM mi blinká,,, kaši - vydrží tak 2 hodiny, pak zase kojím. Když jdu s kámoškou ven, tak vydrží max. hodku a půl, pak rychle utíkám, aby mi neřval celou cestu…kámošce malá vydrží 4 hodiny…to u nás nehrozí..a to mu ještě před procházkou dám banán a dokojím :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 14:56

@bucla my jsme si uzili s muzem krasnou prochazku kolem prehrady, vetsinou s prazdnym kocarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.9.12 15:02
@irinna píše:
@bucla my jsme si uzili s muzem krasnou prochazku kolem prehrady, vetsinou s prazdnym kocarem

jojo, my tak prošli celý dinopark, taky s princeznou v náručí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.9.12 15:03
@jaja78 píše:
Taky mám závisláka :). Dneska v noci jsem kojila 9 krát…se zblázním jestli to tak pujde dál. Je schopný se budit po půl hodině, trochu se napije a spinká dál…už jsem zkoušela dávat čajík, ale on to prostě pozná. UM mi blinká,,, kaši - vydrží tak 2 hodiny, pak zase kojím. Když jdu s kámoškou ven, tak vydrží max. hodku a půl, pak rychle utíkám, aby mi neřval celou cestu…kámošce malá vydrží 4 hodiny…to u nás nehrozí..a to mu ještě před procházkou dám banán a dokojím :(.

U nás někdy zabere dát do ruky rohlík nebo sušenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 15:15

Tema zde vyzniva usmevne, ale nekdy je to ve skutecnosti dost frustrujici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
21.9.12 15:17
@irinna píše:
To jsme taky byly s pani ze cviceni pro tehotne. Holcicka se vzbudila v kocare, knikla, dostala dudlik, usla. Mala se vzbudila v kocare, zacla brecet, rozcilovat se, tak jsem ji musela vzit na ruku. Pro ne je to holt nepochopitelny. Mala je uz pry rozmazlena

to me nejvic točí, říkají že máme rozmazlený dítě když ho chováme, přitom to že jejich dítě chce dudáka není vubec jejich zásluha a oni si připadají jak mistři světa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 15:20
@pylinka píše:
to me nejvic točí, říkají že máme rozmazlený dítě když ho chováme, přitom to že jejich dítě chce dudáka není vubec jejich zásluha a oni si připadají jak mistři světa…

presne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
21.9.12 15:24

Jinak holky, mame teda stejná mimina, když jdu s přítelem na procházku, tak zpravidla on nese malou a já vezu prázdnej kočár, přitom je tak pěknej, nechápu že se ji nelíbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 15:26

A dobra je tchyne, ac vi, ze mala dudu nechce, tak kdyz breci ji ho vzdy narve do pusy. Je pravda, ze ten gradujici rev je mene slyset, ale k uklidneni ditete to nevede. Zkousim dudlik zasadne v klidu, zrovna kdyz si treba cuca prstiky nebo hracku, aby jako omylem…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
21.9.12 15:28
@irinna píše:
A nejlepsi na tom je, ze mamky od dudlikovych deti nemuzou pochopit, ze ho mala nechce..my mame posledni tyden boj s pobytem v kocarku, po chvili mala zacne plakat a zahy vztekat, nacez jsem dostala radu, at ji dam prece dudlika.

To znám :-) Malá taky dudlík hned odmítala a minule mi známá nakoukla do kočárku ke kňourající malé a říkala: „kde má dudlík, dám ji ho.“ :-)
Jinak nemůže být to dudlání důsledkem růstu zubů? Malá měla takových pár dní, taky ji uklidnilo jedině prso, ale prořezaly se zoubky a zase saje v normálních intervalech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová