Závislák na prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
30.3.13 14:07

@Gabi 232 ne, není. Tvoje dítě vůbec žádný závislák na prsu není, ono jen a pouze potřebuje jíst, protože má hlad, protože potřebuje plno energie k růstu!
Jestli ti nevadí, že ti tak malé dítě nepřibírá, tak něco nebude v pořádku. Ne u dítěte, ale u tebe. V tvém přemýšlení. :zed:

Příspěvek upraven 30.03.13 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.3.13 14:09

@Gabi 232 ty asi moc nechápeš, co znamená závislák na prsu.. To je moje sedmnáctiměsíční.. Ve dvou měsících by neřekla, že jen dudá, je to prostě jeho potřeba, nic jinýho nezná.. Rozhodně bych ho neomezovala, proč? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.3.13 14:31

@Gabi 232 Jééé, tak to já mám skoro stejně staré dítko a kolikrát ho mám u prsu i hodinu a půl v kuse :mrgreen: Ze začátku jsem se nervovala, že musím uklidit atd, že to nestihnu, ale se. e pes, pustím si film, malej se přisaje, pak spolu usneme a je nám dobře :lol: Kdysi sem nějaká holka psala, jak kojí 20min a dost, i když ještě řve, že se to tak sám naučí, že se musí napít dostatečně. To bych neměla srdce a ani mi to nepřijde moc ok teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
30.3.13 15:40

Tak o závislosti na prsu něco vím. Klukovi jsou dva a půl roku a „cucá“ pořád. :)
A starší holka, kdybych napsala do kolika na mě byla přilepená, tak mám hned odtajněno, protože by mě podle toho hned poznali. Taky jde o roky. :mrgreen: :mrgreen:
Samozřejmě nejde o hlad, ale prostě si tak zvykli usínat, a uklidnovat a já jsem holt slabá matka a při prvím hysteráku jsem povolila a jelo se dál. :lol:
No je to asi divný, ale děcka byli spokojený a mě to nevadilo. A holce jsem to pak vysvětlila, že už je teda fakt opravdu na to veliká, tak sama řekla že už nechce. :mrgreen: No a s klukem to bude asi stejný.
Jinak dvouměsíční mimčo určitě není závislák. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
30.3.13 16:38

Holky koukam ze nejsem sama :) malej od narozeni co kojeni to 1 - 1,5 hodky ted posledni mesic je po probuzeni najezenej behem 5 minut ale vecer a rano usina u prsa pres den v kocarku a kolem 4 spi u prsa 30-50 minut dudlik odmita jakekoliv jen tchyne tvrdi ze na dudlik se musi naucit ( i kdybych se stavela na hlavu dudlik stejne nechce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.3.13 16:44

@Lucynka86 proč by se musel učit na dudlík? Zase nějaké pověry ne :) Moje dcera má rok a dudlík nikdy neměla, nechtěla a to jsme jich vyzkoušeli snad 15…bohužel si začala cucat palec, tak snad se nám to podaří odnaučit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
30.3.13 19:52

Ptz driv eli vsechny deti dudlik a on ho nema hlavne nemohli rozdejchat ze krmim driv jak po 3 hodinach ze oni krmili po 3 hodinach a kdyz chtel driv dostal dudlik… ja tohle neuznam davam najist kdyz chce a hotovo dudliku jsme zkusili taky kolem 15 a nic nechce nevadi nutit ho nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.3.13 20:24

@Lucynka86 nj, proto taky tolik žen v dobách minulých přestalo hodně rychle kojit, díky těm nesmyslným intervalům :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
30.3.13 20:46

Ja ji to rikam porad a pak se vymluvili na slaby mliko a dali sunar… zkouseli na me i kojit max 20 minut a ze to za par dni pochopi ze se musi napit rychle… ale vzdycky dost razne vysvetlim at se nepletou do ceho nemaj a je klid :) malej si rekne sam kdy ma dost.. nakonec budu mit problem ja bude me to kojeni chybet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.3.13 20:49

@Lucynka86 takovéhle rady mě štvou, bych byla zlá asi :D jinak s tím kojením, myslela jsem si přesně to samé co ty ale postupem času jak jsem začala přikrmovat už mi to ani nepřijde, navíc malá dělá u kojení blbosti, když mě drží a škubne, to je fakt „slast“ :zed: :lol: takže na jednu stranu přestanu kojit ráda, i když trochu mi to chybět bude ale nejlepší to bylo první půl rok, tak si to užívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová