Závislák na prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2017
21.9.12 17:30

@irinna taky trochu spoléhám na příkrmy, ale jak tu holky píšou, že dávají banán rohlíky atd. tak teda nevím nevím…

Ještě mě napadlo a kamarádka radila dát malýho do lehu do sporťáku, aby lépe viděl… Chtěla bych teda, co nejdýl vozit v korbě. V tomhle počasí mi přijde, že ho tam i líp zateplím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.9.12 18:51

@irinna to je jak u nás, tchýně to malému tak dlouho rve do pusy až docílí totálního hysteráku :-D já musela jednou vystoupit z tramvaje kvůli řevu a dát mu prso na nádráží v Ostravě-Vítkovicích (kdo zná, tak ví) s bezďáky kolem mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 19:06

@LucciaMaty taky jsem premyslela nad sportakem, ale na zimu to neni prakticke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.9.12 19:09

@lunatko tak my zas krmily vedle bezdaka na lavicce

uplne se mi ulevilo, ze to tak nemame jen my, kolem jsou sami dudlikari:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.9.12 20:05

No tak my určitě nevydržíme dlouho v korbě. Myslím tak cca ještě 2 měsíce…

@irinna píše:
@LucciaMaty taky jsem premyslela nad sportakem, ale na zimu to neni prakticke…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
22.9.12 08:12

Myslim, ze to mala rozhodne taky brzo:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
22.9.12 08:38

Ahoj, moje druhé dítko dcera je bez dudláka. :mavam: Tolerovala hi asi do 3 měsíce a pak už ho nechtěla. Naštěstí vydrží dlouho vpoho v kočáře, ale když chce prso už není času nazbyt :lol:. Opravdu jí kojím kudy chodím, už jsem to dotáhla tak daleko, že jsem kojila ve stoje prostě nikde nebyla lavička.
Příští týden jí bude 9 měsíců a ještě jsem moc odnaučovací kůru nezahájila. Pčes den sní nějaký příkrm a pak se za nějakou chvíli dokojí. Přes den usne v kočárku nebo poprosí o prso. V noci klasika prso, ikdyž umí usnout tátovi na ruce, u mámy to samozřejmě nefunguje. Proč když už mámy jsem se nenapít.
Odměnou my, ale spokojená, vysmátá holčička, která cca po 2 hodinách se pomazlí u prsa. Jak to dopadne uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.1.13 15:35

pořád se budí - chce prso

Ahoj holky, obnobvuji diskuzi, páč jsem se nedočetla a nenašla žádnou radu, jak to děláte přes den, když mimčo usne jen u prsu. Pokud by jen uslo, tak bych to neřešila, jenže on se za chvíli vzbudí a zase prso a pak zase a zase. Např. dnes za dvě a půl hodiny jsem u něho byla třikrát :zed:.Dudlík nechce. Co dělat, na vyřvávání nemám srdce a fakt nevím jak na něj, dělá mi to problém dopol., když nespí druhý syn a tak volá mamíííí, mamííí a já u něj nemůžu ležet věčnost, že? V noci spí se mnou v posteli a hledá prso tak dlouho, až se převrátí na bok a vzbudí se a opět uspávání u prsa. Díky za všechny rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.1.13 15:37

Jo a zapoměla jsem napsat věk, bude mu 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
3.1.13 16:51

@santape a už přikrmujete?? nám se to s příkrmy dost upravilo k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.1.13 14:37

Přikrmujeme, ale papá jen trošku. Nevidím nějaqkou změnu, co jsme začali baštit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
4.1.13 15:23

Až bude jíst plné dávky, tak si myslím, že změnu uvidíš. Můj byl taky závislák a s příkrmy se mi odstavil. Teda příkrmy jsme zaváděli postupně cca od nějakýho 4,5 měsíce, kdy mu mléko nestačilo a teď od nového roku už prso nechce vůbec, takže je odstavený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.1.13 15:27

Luccia a jak je tvé dítko staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
4.1.13 16:57

@santape 21. dubna měl 8 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.1.13 12:26

LucciaMaty, četla jsem si letemsvětem diskuzi od začátku a zjistila jsem, že jsi měla úplně stejné problémy jako my i se spaním v kočárku, no prostě jako přes kopírák :lol:
Lucci prosím tě, budu doufat, že s příkrmy bude chtít prso méně, ale já mám pocit, že to není o hladu, ale že se uklidňuje, že mě chce cítit a dudlat( prostě chce dudlík - mě). A jak jsi uspávala přes den a večer? U prsa, nebo ti usnul sám? A pak už se nebudil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová