Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky mamči,
včera jsme byli delši dobu venku.. a dneska mi je pořád zima, boli mě hlava, no zktratka citim, že na mě něco leze ![]()
davam si ted čaj s medem.. můžu si dat ještě něco jako prevenci at na mě ta chřipka nevleze?
Co můžu při koju?
Děkuji moc
No, nevím jak prcek trpí na prdy, ale co z tebe vyžene bacila ještě než na tebe vleze je med s cibulí a vypít bud štávu, nebo to zblajznout celý
dej si to, zalez do pelechu, vypoť se a zítra budeš fit ![]()
Homeopatika, paralen, céčko, b-komplex. a odpočívat, co to jde…
Já na tom přežila několik nachlazení při kojení ![]()
Nasaď céčko a doporučuju cibulový sirup, snad nebude prckovi vadit.
A do čaje s medem ještě přidej citron. ![]()
Ahoj, taky jsem prožila během kojení pár nachlazení a v lékárně mi vždy řekli, že jediné co mi při kojení mohou dát jsou buď homeopatika nebo Septisan
. Nejvíc mi asi pomohl úplně obyčejný čaj s medem, nebo zázvorový čaj z čerstvého zázvoru. Ať je ti brzy líp ![]()
@agulla Megacéčko = krátkodobé nadužívání vitamínu C (např. Cetebe + šumivý), tento týden jsem řešila to samé - chřipka, zle, do toho kojím a jsem těhotná ![]()
Gynekolog mi doporučil Paralen, že údajně nevadí ani kojení, ani mimi v bříšku - on loboval za to, abych neměla teploty - abych nepřehřívala mimi v břiše.. Jinak ok.. No, zvládla jsem to během dvou dnů..
Jinak kojit se při nemoci nemusíš bát - mimi s mlékem saje i protilátky.. Takže naopak, o to častěji ho přikládej..
Holčiny tak jsem zkoušela všechno možné.. ale stejně jsem odpadla.. ležim jako placek, mam rymu, hlava mě boli v krku..
Ještě, že je dneska manžel doma.. nevim co bude zítra..
myslite, že je lepší aby manžel zustal doma na paragrafu??
nebo to zítra rozchodit??
Mam skoro 5měsíční holčičku. nechtěla bych ještě přijit o mlíčko