Kojení - něco na mě leze

604
21.9.12 16:46

kojeni a něco na mě leze

Ahojky mamči,

včera jsme byli delši dobu venku.. a dneska mi je pořád zima, boli mě hlava, no zktratka citim, že na mě něco leze :((

davam si ted čaj s medem.. můžu si dat ještě něco jako prevenci at na mě ta chřipka nevleze?

Co můžu při koju?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
21.9.12 16:56

No, nevím jak prcek trpí na prdy, ale co z tebe vyžene bacila ještě než na tebe vleze je med s cibulí a vypít bud štávu, nebo to zblajznout celý ;) dej si to, zalez do pelechu, vypoť se a zítra budeš fit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.9.12 17:12

Zajdi do lekarny, tam ti poradi, co muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
21.9.12 17:18

Homeopatika, paralen, céčko, b-komplex. a odpočívat, co to jde…
Já na tom přežila několik nachlazení při kojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 17:37

Nasaď céčko a doporučuju cibulový sirup, snad nebude prckovi vadit. ;) A do čaje s medem ještě přidej citron. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
21.9.12 17:49

Ahoj, taky jsem prožila během kojení pár nachlazení a v lékárně mi vždy řekli, že jediné co mi při kojení mohou dát jsou buď homeopatika nebo Septisan :nevim:. Nejvíc mi asi pomohl úplně obyčejný čaj s medem, nebo zázvorový čaj z čerstvého zázvoru. Ať je ti brzy líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.9.12 17:56

@agulla Megacéčko = krátkodobé nadužívání vitamínu C (např. Cetebe + šumivý), tento týden jsem řešila to samé - chřipka, zle, do toho kojím a jsem těhotná :zed:
Gynekolog mi doporučil Paralen, že údajně nevadí ani kojení, ani mimi v bříšku - on loboval za to, abych neměla teploty - abych nepřehřívala mimi v břiše.. Jinak ok.. No, zvládla jsem to během dvou dnů..
Jinak kojit se při nemoci nemusíš bát - mimi s mlékem saje i protilátky.. Takže naopak, o to častěji ho přikládej..

• Citovat
  • Upravit
794
21.9.12 18:07

Mě vždycky pomohl panák slivovice. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
23.9.12 10:49

Holčiny tak jsem zkoušela všechno možné.. ale stejně jsem odpadla.. ležim jako placek, mam rymu, hlava mě boli v krku..

Ještě, že je dneska manžel doma.. nevim co bude zítra..

myslite, že je lepší aby manžel zustal doma na paragrafu??

nebo to zítra rozchodit??

Mam skoro 5měsíční holčičku. nechtěla bych ještě přijit o mlíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí