Svědění a nateklá bradavka

1296
21.9.12 18:14

svědění a nateklá bradavka

Je to asi 2 měsíce co jsem přestala kojit a od té doby mě svědí bradavka na pravém prsu…z dob kojení malej měl hodně moučnivku tak si říkám, jeslti to nemám z toho..je to dost nepříjemný, bradavka mě i mokvá a dost svědí, ted se mi zdá i nateklá..nevíte co s tím a případně jakého lékaře mám navštívit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1171
21.9.12 18:30

Já myslím, že tam máš kvasinky, takže bych několik dní mazala Canestenem, Fungicidem… A určitě to přejde jako mávnutím proutku. Taky jsem to měla, ale ne v souvislosti s kojením - ale v době, kdy jsem trpívala na mykozy :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
21.9.12 19:05
Díky moc já si to taky myslím, že jsou to kvasinky, canestenem mažu druhý den..kolikrát denně mám mazat a za jak dlouho bude klid?
@Carolline1 píše:
Já myslím, že tam máš kvasinky, takže bych několik dní mazala Canestenem, Fungicidem… A určitě to přejde jako mávnutím proutku. Taky jsem to měla, ale ne v souvislosti s kojením - ale v době, kdy jsem trpívala na mykozy :oops: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
21.9.12 19:11

Já mazala myslím vždycky na noc, ale klidně můžeš i ráno, pokud ti to nevadí do prádla. Do týdne by to mělo přejít stopro, kdyby ne, zašla bych na gyndu nebo ke kožnímu, ale stejně si myslím, že nic lepšího nevymyslí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.9.12 20:15

Tak nevím týden mažu canestenem, někdy o ni celý den nevím, ale někdy zase svědění cejtím..ach jo kam s tím jít? na kožní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.10.12 08:02

Ahoj,
chtela bych ozivit tuto diskuzi. Mam take problemy se svedenim a natekanim bradavek.

Lucko, uz si se toho nejak zbavila?
Ostatni maminky, mate nektera take takove zkusenosti? Ja jeste porad kojim a je to teda hooodne neprijemne :(

Potiram si bradavky violkou a nastridacku mesickovou masti a bepanthenem. Ze zacatku to hodne pomahalo, ale ted to prestava pusobit a zacina to byt cim dal horsi. Nerada bych kvuli tomu prestala po 3,5 mesicich kojit.

Predem moc dekuju za jakekoliv rady a zkusenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
10.10.12 08:33

Maddy nepomohlo ještě nic, byla jsem na gyndě, měla jsem dál mazat canestenem a dal mi ještě léky nizoral a taky nic..tak mi včera napsal antibiotikovou kordikoidovou mast tak uvidíme, pokud to nezabere tak prý na kožní…taky už mě to štve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasene
10.10.12 09:02

Ja byla s podobnym problemem při kojeni na kožnim a pomohla mast Pevaryl a mydlo Cyteal. oboji je na recept.

• Citovat
  • Upravit
1296
10.10.12 12:13

Tak já dneska šla taky na kožní a prý je to exémový..takže mám namíchanou mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat