O nás.

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
777
28.7.11 12:24
AlenaKolin píše: :-) Dobré ráno,koukám tady se pěkně sportuje! Nám ježíšek naježil také vozík za kolo a jelikož tatínek byl v zimě na operaci s nohou tak až do teď jsem dítko tahala já. :-x Teď vyjel poprvé tatínek a hudral že to je náklad :mrgreen: - jako bych to nevěděla. :lol:
Jinak díky Bekky za tip na krásný výlet. Byli jsme na rybách a prostě nádhera. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Není zač :mavam:
Musíme někdy vyrazit na kolách společně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.7.11 20:50

Tak holky boulička nad pupíkem vysvětlena.Povolují mi břišní svaly a vyběhl mi sval.No to je úleva… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
28.7.11 20:55

Ahoj.To jsem ráda,že jsi v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.7.11 21:08
bekky píše:
Ahoj.To jsem ráda,že jsi v pořádku. :hug:

já taky ani nevíš jakou mám radost,že to není nic horšího a natož radost maminy…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.7.11 07:39

Tak to budem moc rádi Bekky,času máme docela dost takže se stačí domluvit a můžeme ty naše kluky jet vyvětrat. Po cestě dát někde dobré občerstvení v podobě malého piva :mrgreen: :palec: když už mohu a zase domů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.7.11 10:42

Péťo: to je dobře že jste v pořádku, jen tak dál :palec:
Alčo: ty opilče ani na kole se nesmí požívat alkohol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.7.11 10:47
Lenka001 píše:
Péťo: to je dobře že jste v pořádku, jen tak dál :palec:
Alčo: ty opilče ani na kole se nesmí požívat alkohol :mrgreen:

díky také jsem moc ráda,že to nebylo nic horšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
29.7.11 13:52
AlenaKolin píše:
Tak to budem moc rádi Bekky,času máme docela dost takže se stačí domluvit a můžeme ty naše kluky jet vyvětrat. Po cestě dát někde dobré občerstvení v podobě malého piva :mrgreen: :palec: když už mohu a zase domů. :lol:

Ahoj.Někdy příští týden,by jsme mohli.Napsala jsem ti tel. číslo v SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
31.7.11 11:35

Zdravím všechny!!! :mavam:
Tak tu máme zase jednu typicky letní neděli :evil:
Akorát na nastydnutí, mě už od včera začíná bolet v krku a klouby,doufám, že z toho nic nebude a když tak to nechytne malý…
Jinak přesně za týden budeme mít ukončený 4. měsíce 8-) to je mazec jak to utíká,ani se nenaděju a už bude utíkat :mrgreen:
Tak přeji všem alespoň trochu příjemnou dnešní podzmní neděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.8.11 20:12

Ahojda, dnes po obědě si Kubíka vzala teta a vrátila ho až v šest, to jsem stihla zatím práce :potlesk: Konečně to u nás zase vypadá jako u lidí, máme sklizenou cibuli a rozmnožené kytičky :palec: plus jsem stihla kafíčko v klidu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.8.11 21:02

Leni tiše závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.8.11 21:06

JJ,nestává se to často, proto jsem si to náramně užila :lol: no a zítra to vypadá, že už bude líp, tak budeme většinu času venku a tam mám taky spokojený miminko, tak tajně doufám, že nás zítra taky čeká pohodička a stihnu u toho i upéct sekanou( nmanža prý už dlouho neměl maso :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.8.11 21:11

Mě se to stávalo často,ale poslední dobou eee :pocitac: Taky doufám,že budete pěkně pak jsme většinu času venku co taky doma,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.8.11 09:01

Ahojda,je tu nějaký klid po pěšině děvčata! :lol: :lol: :lol: Koukejte to tady nějak rozveselit! :mrgreen: Včera to bylo moc fajn počásko a dneska zase propadák. :cert: Ať žije léto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.8.11 12:24

JJ je to jak na houpačce a ta naše malá meteostanice je chvílema na zabití jak je protivný :-x léto? myslíš to letošní jaro-podzim? :mrgreen: Ještě že jsem neinvestovala do moc letních oblečků, zatím teda fakt nevyužíváme a už ani nedoufám…
Jinak dnes budu mít zase pěkné odpoledne, toho našeho draka si po obědě bere opět teta a maminka bude mít čas pro sebe, tentokrát to ale nevidím na úklid,jen manželovi upeču nějakou mňamku ke kávě a alespoň chvíli spánek :palec:( od půlnovi do dvou, jsme kňourali :evil: ) No a když zbude čas bude i žehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny