O velikost větší podpatek

25.6.18 20:31

O velikost větší podpatky

Zdravím všechny! Mám menší problém s mými podpatky. Dostala jsem opravdu krásné podpatky a ráda bych si je vzala v pátek na slavnost. Bohužel jsou o velikost větší… Neexistuje nějaká věcička, díky které bych mohla vyplnit mezírku? Slyšela jsem o vložkách, ty však prý moc nepomáhají. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1609
25.6.18 20:38

Vždycky vložky jsme dávali,jinak nevím.Musím ale přiznat,že nevím jakým botám se říká podpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.6.18 20:38

@Hellennisimo zkusila bych gelové špičky do bot na podpatku a patěnky. Půl čísla to zmenšit dokáže a třeba i to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.6.18 20:41

@Hellennisimo Ahoj pokud to jsou lodičky tak se dávají stélky aby se bota zmenšila a pak se za patu lepí proužky , nejlepší je sehnat kožené protože se nesplácnou tak jako ty gelové ty jsou úplně k ničemu. Nic jiného se neprodává , 2 roky jsem prodávala boty tak jsem se setkala s kde čím i s paní která řekla že i když dceři jsou boty velké že do špičky nacpou vatu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
25.6.18 20:50

Jak už tu bylo psáno, do lodiček se prodávají vložky/stélky, lze doplnit opatěnkami na paty a nějaké výplně špiček se taky prodávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák