Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny! Mám menší problém s mými podpatky. Dostala jsem opravdu krásné podpatky a ráda bych si je vzala v pátek na slavnost. Bohužel jsou o velikost větší… Neexistuje nějaká věcička, díky které bych mohla vyplnit mezírku? Slyšela jsem o vložkách, ty však prý moc nepomáhají. ![]()
Vždycky vložky jsme dávali,jinak nevím.Musím ale přiznat,že nevím jakým botám se říká podpatky.
@Hellennisimo zkusila bych gelové špičky do bot na podpatku a patěnky. Půl čísla to zmenšit dokáže a třeba i to pomůže.
@Hellennisimo Ahoj pokud to jsou lodičky tak se dávají stélky aby se bota zmenšila a pak se za patu lepí proužky , nejlepší je sehnat kožené protože se nesplácnou tak jako ty gelové ty jsou úplně k ničemu. Nic jiného se neprodává , 2 roky jsem prodávala boty tak jsem se setkala s kde čím i s paní která řekla že i když dceři jsou boty velké že do špičky nacpou vatu
![]()
Jak už tu bylo psáno, do lodiček se prodávají vložky/stélky, lze doplnit opatěnkami na paty a nějaké výplně špiček se taky prodávají.