Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
nedávno jsem zjistila, že mi končí smlouva u O2 a zároveň řešim poskytovatele TV a internetu.
Nabídku mám jak od O2, tak i od T-mobilu.
Jde o komplet všechno ( Internet, TV, paušal na mobil)
Porovnávám, počítám, ale nějak se nemůžu rozhodnout.
Proto bych se Vás ráda zeptala na názor.
Děkuji ![]()
@Moncicak-007 od obou firem jsem odešla. Ale řešila jsem jen mobil a internet v něm.
@alenka84 píše:
Tak to záleží, kdo co nabízí
Nabídka je právě v podstatě stejná, a cena taky není nějak rozdílná.
@Moncicak-007 píše:
Nabídka je právě v podstatě stejná, a cena taky není nějak rozdílná.
Za mě o2 jsem tam roky a spokojenost
@Moncicak-007 aha, tak pak je to asi jedno, já byla už u všech operátorů (teda jen mobilní paušál) a přišlo mi to všude tak nějak stejné…
T-mobile funguje z rozvodů bývalého telekomu, dnešní O2, takže je fakt jedno u koho budeš, jestli tě to vyjde stejně i finančně. My teda u T-M získali docela dobrou slevu na telefon s internetem + internet na doma + internet do ntb, když jsme jim pohrozili, že jinak odejdem ![]()
@Moncicak-007 mě dneska přijde, že je to i jedno - pokud nebydlíš někde na konci světa, kde má jeden nebo druhý lepší signál ![]()
Za me t- mobile nikdy vic, i po mesici s nima stale resim " neuhrazenou" fakturu, kterou ja jsem ale uhradila vcas, litala jsem na pobocku, volala operatorum, nosila potvrzeni o platbe, posilal ho elektronicky…a az po 14 dnech mi byli schopni poslat sms, ze platbu dohledali. Jenze mezitim mi prisel dopis od jejich pravnicky s nejakou smluvni pokutou, kterou jak jsem se po nekolika dnech dohadovani dozvedela musim zaplatit a nasledne mi to bude odecitano z mesicni utraty, nic mi odecteno nebylo… Takze kolotoc pokracuje a to jen proto, ze nejaka kolegyne kolegy… Udelala chybu a mou platbu pripsala nekam jinam…
No, asi zkusím pohrozit na T-mobilu, že odcházím, třeba mi něco slevní.
No já byla naprosto spokojená s paušálem od 02 ale jednoho dne ho prostě zrušili a nabbídli mi o dost dražší variantu místo toho..a to teda ne. Tak sem šla k T-mobile a mám ten tarif Mých 5..super…snažím se neplatit víc jak 250 kč… Ale je pravda, že nejsem ten typ co má mobil pořád přilepený k obličeji ani k ruce. Z mě teda T-mobile-není to ideál ale lepší než o2
Ahoj vsichni. Za mne O2 urcite ne. Chtel bych upozornit na jejich nekale praktiky. Konkretne O2 family pausal Maxi plus. Zavolaju vam a nabidnu zdarma roaming na 300 min v ramci pausalu. Realita je taka ze vam pak dojde faktura na 999 kc! U mne z puvodnych 449 kc. Najlepsi na tom je ze mam jeste zaplatit 200 kc za volani do zahranici protoze roaming je to kdiz ze zahranicia volate vy. Proste nadhera. Tak ma uz davno nik nenastval a to delam na stavbe. Ak mozem poradit nic po telefone O2 neodsuhlasujte a pokial mozte od nich odidte. Stejne nikde nemaju signal. Vsude pouze E kdy kazdou stranku nacita 30 vterin takze internet za ktery u nich platim je mi v podstate na nic. Proto predem dik za zdileni. Www.O2family.cz - špatné ![]()
V práci jsme dostali nabídku lepších tarifu od 02 Family. Volala jsem tedy na O2, že chci využít jejich lepších tarifu, které memu zamestnavateli nabidli. Bylo mi řečeno, že první musím zaplatit pokutu, že jsem nedodržela smlouvu u O2 a pak mě až prepisou do O2 Family!!! Podotýkám, že O2 Family je 100% vlastněná společnosti 02!! Na tuto zlodějnu a naprostý paradox, který rozum nebere, jsem nepřistoupila a okamžitě jsem podala výpověď z celé O2 i za cenu pokuty, protože nebudu podporovat společnost, která dělá z lidí blbce. Byla jsem u nich přes 10 let, že by někdy něco nabídli za věrnost, to se nestalo. Také mi jednou prodloužili automaticky smlouvu na další 2 roky bez mého vědomí, prý jsem to měla hlásit dopředu, že to nemají dělat! Dále jsem měla delsi dobu opravdu drahý tarif za skoro žádné služby, ani je nenapadlo mi dát vědět a pokusit se mi to zoptimalizovat…z těchto všech důvodu jsem proto zvolila odchod i za cenu pokuty. Jde o princip, trpělivost došla.
Příspěvek upraven 27.12.17 v 19:50
S Tmobilem silená komunikace.. a byla jsem dost nespokojená..ted jsem u skyway a supr:)