Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
IPHONE. Pomoc. Zesilel mi iPhone. Nevim jestli sla nejaka aktualizace, mackam to automaticky (pitomec no…) ale je to par dni co mi přestala fungovat aplikace zdraví. Je uplne prázdna, zadna data a změna designu. Dle me mam vsechno nastavené jak ma byt a nic, prázdno. Jestli jsem přišla o data za poslední dva roky tak me snad odvezou
Pomozte. Dekuji.
Tak jsem na to mrkla a po poslední aktualizaci mi taky vse zmizelo. Ale měla bys ta data mít na icloudu
@vendulaaa @Berousik a nenapadá vas co je vše potřeba nastavit? Ja uz si nevim rady
dva roky OK, pak nejaka aktualizace a jsem v haji
@Tichošlápek pokud se to nezalohuje nejak skrytě, bez me touhy po tom, tak to nemam, schvalne jsem to vypinala. Nechce se mi aby moje fotky byly nekde jinde nez v mem mobilu… Ale dekuji!
Ahoj holky, neporadí mi prosím taky někdo? mám iPhone5 a v aplikaci zdraví mi to vůbec nic nezapočítává… píše to žádná data. co s tím?
No jestli myslíš že ti to nepočítá ty kroky tak musíš mít telefon v kapsy a nebo v ruce když ho máš v kabelce tak nepočítá
@TerezKo píše:
No jestli myslíš že ti to nepočítá ty kroky tak musíš mít telefon v kapsy a nebo v ruce když ho máš v kabelce tak nepočítá
to vím, ale ani v kapse a ruce to nefunguje…
@Tichošlápek píše:
@amaz když kliknes na zdroje vidíš tam svůj iPhone?
Zdravim, mam stejný problém u iPhone 4s mam iOS 9.3.5. Kdyz kliknu ma zdraví neukazuji se mi žádné data. A kdyz kliknu na zdroje tak tam svůj iPhone nevidím :/
@Bary97 a v nastavení soukromí - pohyb a kondice je aplikace povolena? Pokud ano, tak by mohl byt problém ještě ve starém iOS.
@amaz píše:
Ahoj holky, neporadí mi prosím taky někdo? mám iPhone5 a v aplikaci zdraví mi to vůbec nic nezapočítává… píše to žádná data. co s tím?
Ten ti ani nic počítat nemůže, protože nemá M7 koprocesor, který je zodpovědný za počítání kroků. První iPhone, který jej má, je iPhone 5S.