Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hledala jsem podobné téma ale žádné jem nenašla ![]()
Prosím majitelky iphonů, jaké užitečné, klidně i neužitečné používáte? Je toho tolik
mám takovou tu klasiku, Facebook, messenger, WhatsApp atd.
@arinecka ahoj, no me se hodne hodí jízdní rady, pocasi, calendars 5, dále kvůli mimcu chuvička, klasika ePohlednice…záleží k čemu ty aplikace chceš ze jo…
Moves - sleduje denní aktivitu - chůze, jízda na kole.
sound hound - odposlech písničky, kterou někde slyšíš a najde ti název
pohlednice od české pošty - můžeš poslat fotku jako pohled za cca 26 kč myslím
manžel mi tam al be- on- road navigaci, ale já mám radši google maps, kterou používám
(pak aplikace youtube, wish, aukro- využívám zřídkakdy)
A potom máme na všech iphone věcech „najít iphone“. Když ho ztratíš, zapneš na jiném přístroji hledání a začne ti pípat.
S manželem ještě používáme gps (najít přátelé), takže se sledujeme
(vím třeba, když jezdí na služební cesty do ciziny, kde je a že cesta postupuje)
@arinecka restu, zachranka, mobilni banka, layout /na fotky/, czechradio, kudy z nudy, pregnancy, cewe fotosvet, white noise, zaruky, chuvicka, mama
Díííky všem
jdu to prozkoumat, byla jsem zvyklá na android tak nevím co vlastně iphone všechno umí
![]()
Holky jak funguje ta chůvička???
Jinak ja tam ted mám nainstalovany počitadlo na kontrakce
![]()
Clue - menstruační kalendář
FirstYear - záznamník na různé údaje miminka, přehled rozestupu kojení, růstové křivky atd
Albert - Časopisy a recepty z Alberta
Snow - Jen pro zábavu, foťák s různými srandičkami
Pak co nevím jestli je na českém app storu (mám zahraniční)
Dr. Wallet - super přehled příjmů a výdajů, jen vyfotíš účtenku a automaticky ti spočítají kolik bylo jídlo, oblečení atd. a pak vidíš měsíční výdaje kolik za co utratíš.
Rain Map - Mapa deště, 30min před začátkem mi to oznámí, tak stihnu sebrat oblečení ze šňůry ![]()
Co psali holky + spotify a waze
jo a parim na tom hearthstone ![]()
@Nainuva
A prosím ta aplikace Moves je jen pro iphone či i pro android?
Jinak tu Ben road mám rovněž, jen nemám ji řádně vyzkoušenu + je jistě že k tomu údajně nejsou třeba mobilní data, ale pro Google maps jisto jistě ano..
![]()
@Tichošlápek píše:
Co psali holky + spotify a wazejo a parim na tom hearthstone
Waze je navigace ne?
![]()
TinyScanner, Dropbox, Mapy.cz (offline mapy), Viber, AccuWeather, iRadar CZ, Booking.com
Kroky a kilometry počítá Zdraví, tak další appka není potřeba ![]()
Pařím SimCity Build it!
,někdy taky Angry birds Fight!
a taky 1010! ![]()
@Nainuva Tak to bych fakt nechtěla, vzájemně se s manželem sledovat
.
Jo a ještě Youtube. Navigaci použilvám od Applu, dřív jsem používala od Googlu, ale později jsem ji odinstalovala.