Užitečné aplikace do iPhonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2481
11.9.16 08:13

@Petula111 mam dotaz na ty wifiny, to když my máme doma taky Wi-Fi, tak se ostatním ukazuju jméno a heslo automaticky nebo se musí do těch wifin přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
11.9.16 13:59

@Petula111 vyborná aplikace, využila jsem, dcera mi „vymlatila“ net, tak jsem připojena na Wi-Fi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.9.16 14:03
@lucije28 píše:
@Petula111 mam dotaz na ty wifiny, to když my máme doma taky Wi-Fi, tak se ostatním ukazuju jméno a heslo automaticky nebo se musí do těch wifin přidat?

Samozřejmě že samo to hesla nerozponává :mrgreen:, musí ho tam někdo ručně přidat. Tahle aplikace slouží pro „veřejné“ wifi, v kavárnách, restauracích, možná sem tam nějaká firma… Svojí wifi si tam rozhodně nepřidávej, protože pak by se na ní mohl někdo připojit a čerpat váš limit na přenos dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.9.16 14:17

Jinak teda ještě jedna rada: když si otevřete AppStore, je tam možnost kliknout si na ŽEBŘÍČKY - a zvolit aplikace zdarma. Tam jsou aplikace, které poslední dobou lidé nejvíc stahují a většinou stojí za to je vyzkoušet (smazat se pak dají snadno). Když tam kouknete třeba jednou za měsíc, získáte spoustu zajímavých aplikací.
Z poslední doby je super třeba Letgo: je to úplně jednoduchý „bazárek“, můžete snadno vyfotit věc, přidat ji do nabídky - a úžasný na tom je, že se vám pak zobrazují lidi z okolí (podle polohy, kde zrovna jste). Takže vidíte kdo co nabízí v okolí 1 km (pak lze nastavit i víc) a nemusíte si věci zasílat za předražené poštovné. Já takhle třeba získala dvě knihy, které jsem celkem dlouho sháněla, za celkem 30 Kč, od paní bydlící dvě ulice od nás. Je tam i hodně dětských věcí apod., pokud teda nebydlíte někde na samotě u lesa.

Jinak pěkná aplikace je Prisma - na úpravu fotek v různých výtvarných stylech. Vyfotíte a ono se to stylizuje třeba jako obraz Van Gogha apod. - fakt stojí za vyzkoušení

Určitě si stáhněte aplikaci Záchranka, tam lze v případě potřeby jedním tlačítkem zavolat na 155 a zároveň to odešle informace o vás, které tam předem při registraci zadáte - a hlavně i vaši aktuální polohu!!! Ve stresu určitě k nezaplacení

Na počasí mi přijde nejlepší Aladin, ukazuje sice jen dva dny dopředu, ale velmi přesně, včetně toho, v kolik hodin začne pršet.

Kdo dělá Geocaching, určitě o ení Cachebot, stáhnete si aktuální mapu okolí a pak už jdete off-line, krásně za šipkou, není potřeba nic dalšího ani žádná příprava předem.

Určitě doporučuju nějakou baterku, já třeba mám Light a LedTorch

No a blbost, která potěší - aplikace BezAndreje. Naskenujete si telefonem čárový kód, a aplikace vám ukáže, jestli pochází z Babišových firem nebo nikoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
15.11.17 08:28

Ahoj. Ozivuji, podelte se o nejake fajn aplikace. Jsem jablkovy zacatecnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.11.17 09:56

@scentini
Kromě různých slovníků, internetových rádií, spojení s autem atd. hodně využívám aplikaci mobile-pocket. Nahraješ tam velmi jednoduše všechny karty od obchodníků (DM, Tescoma, Marionnaud, Tesco, Makro…) a nemusíš je u sebe nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
15.11.17 11:52

@berusa.m jo dekuju, na ty karty mam uz v mobilu primo aplikaci. Je to supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.7.18 19:40

Tech aplikaci je,koukam,fakt hodne i uzitecnejch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.18 20:33
@scentini píše:
Ahoj. Ozivuji, podelte se o nejake fajn aplikace. Jsem jablkovy zacatecnik :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.18 21:00

Omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat