Nejde zapnout mobil

6.9.16 21:13

Nejde zapnout mobil

Ahoj poradte. Dneska ráno jsem nabíjela mobil a když jsem se na něj podivala dyl tak už vůbec nešel zapnout. Zkoušeli jsme vymenit baterku ale ani tak nejde zapnout. Nenapadá vás co by s tím mohlo být? Mám v tom mobilu dost důležitých souboru a ráda bych se k tomu nějak dostala. Mobil už jsem si koupila nový, teď mi jde jen o ty soubory a kontakty, které nebyly na simce.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
6.9.16 21:16

Dát ho znova nabít, mohla odejit nabiječka, zjistit zda ta jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.9.16 21:18

No ja nedavno resila stejnou situaci a do telefonu u z jsem se nedostala :? Ale treba tady nejaky ajtak poradi, jak na to. Mne ten strasi uz i delsi dobu blbnul, ale baterie byla nova, takze asi problem v tel.bylo uz na case, poridit si novy.
Nemela jsi soubory ulozene na SD karte tel. kontaky na SIMce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 21:19
@Daja.pribram píše:
Dát ho znova nabít, mohla odejit nabiječka, zjistit zda ta jde.

Zkoušeli jsme i jinou baterku a ani tak nesel a nova nabijecka taky nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.9.16 21:26

@Terezka.nova25 A jinou nabiječku teda jste zkoušeli? Jinak prostě muže byt pod vybity, to znamena, že je na doraz, což se nabiji hodně dlouho. Jinak teda nevim, hold asi naky zavadny kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.9.16 21:31

@Terezka.nova25 Zkusila bych ho rozdělat a nechat třeba do rána rozdělaný nebo alespoň pár hodin. Nenamočil se ti někdy dávno? Pak by mohly být zoxidované kontakty. Pokud se vám do toho podaří dostat, tak bych je jemně otřela, nejlíp isopropanolem (ten se používá jak v lékařství na desinfekci, tak i právě pro jemnou elektroniku protože rychle zasychá a tak ty spoje očistí, ale nenamočí), ale pokud nemáte tak třeba vysokoprocentním alkoholem. Může to být zanešené, zaprášené a nebo zoxidované, jak jsem psala výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.9.16 21:45

A není podvybity? Zkus ho nechat min. 2 hodiny na nabijecce a pak ho teprve zkus zapnout ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák