Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My používáme Facetime, Telegram a Viber pro komunikaci.
OneDrive, Office Lens a Office
DailyCost
Na úpravu fotek mám VSCO nebo Snapseed
V ČR na navigaci používám na mobilu Waze, pak občas někoho svezu přes BlaBla Car
Používám jako email klienta „Gmail“
Foursquare
Booking.com
Tripadvisor
Skyscanner
Hodně používám z těch základních apps připomínky, hodiny a poznámky, synchronizujeme ![]()
Pro zábavu Quiz Up, Snapchat, Youtube, Swarm
@Sugii píše:
Clue - menstruační kalendář
FirstYear - záznamník na různé údaje miminka, přehled rozestupu kojení, růstové křivky atd
Albert - Časopisy a recepty z Alberta
Snow - Jen pro zábavu, foťák s různými srandičkamiPak co nevím jestli je na českém app storu (mám zahraniční)
Dr. Wallet - super přehled příjmů a výdajů, jen vyfotíš účtenku a automaticky ti spočítají kolik bylo jídlo, oblečení atd. a pak vidíš měsíční výdaje kolik za co utratíš.
Rain Map - Mapa deště, 30min před začátkem mi to oznámí, tak stihnu sebrat oblečení ze šňůry
Kam na ty super appky chodíš? ![]()
Ja mam stažené pouze Endomondo (appka na kolo). Ale jdu se podívat na tu Wallet to zní zajimave ![]()
@Raspusha píše:
Ja mam stažené pouze Endomondo (appka na kolo). Ale jdu se podívat na tu Wallet to zní zajimave
Tak az ji najdes, dej vedet. Ja ji nenasla ![]()
@fashion_victim83 píše:
To jsi na nějakém miste a podíváš se do aplikace a tam je seznam wifin v okoli, ke kterým uz hesla jsou, takze nic hledat nemusis.
Aha, díky!
Hry - Jewel Mania, Best Fiends, Bubble Mania - ty ti opravdu zkrátěj dlouhou chvíli
Úprava fotek - Whitagram, InstaBeauty, Afterlight, Aviary
Písničky - Youtube, Schazam (rozpozná ti to písničku, která někde hraje), Spotify
Další - Flightradar24 (sleduju letala, co letí nad náma a nebo když někdo z rodiny někam letí
), iRadar CZ (tam sleduji, jestli bude pršet nebo jestli bude bouřka), WomanLog (menstruační kalendář), Najít Iphone (kdyby se ti ztratil Iphone, tak ho můžeš lokalizovat), DameJidlo.cz (objednávání jídel domů), Foursquare (hodnocení restaurací), Překladač (google translater), UrbanDictionary (najdeš význam slangových slovíček), Dictonary (anglický slovník), Pinterest (inspirace všeho), Heureka a pak klasika - Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, atd. ![]()
@Berousik píše:
@Sugii dr. wallet jsem na ceskem nenasla. Skoda, to zni dobre.
v Iphone tato aplikace je a to s názvem wallet jenom
![]()
@lucije28 píše:
v Iphone tato aplikace je a to s názvem wallet jenom![]()
Jsem asi uplne blba ale nemůžu to najit
Pod tímhle názvem je tam toho az moc.. ![]()
@jenny.fields píše:
A našlo ti to někd nějaké heslo?
Já to taky používám a ano, funguje bezvadně. Supertřeba když čekáš na autobus někde u hospody, kde mají zaheslovanou wifi pro zákazníky, můžeš se připojit. Nachází to nejbližší wifi v okolí, takže třeba syn, který nemá data, si popojde 100 metrů a může lovit Pokémony nebo mi napsat přes Viber ![]()
@Raspusha píše:
Jsem asi uplne blba ale nemůžu to najitPod tímhle názvem je tam toho az moc..
Je to normálně mezi těmi aplikacemi, které na iPhone byly předinstalované. Teda aspoň já jsem to tam měla.
@Petula111 dekuji moc
Celou dobu to mam na ploše a nevidim to. Ja hlava skopová..
@Petula111 Už jsem to dneska úspěšně dvakrát použila a sama jsem přidala dvě wifiny ![]()
@lucije28 píše:
v Iphone tato aplikace je a to s názvem wallet jenom![]()
Nojo, ale tam si jenom nactes nejake vstupenky a zakaznicke karty.
Rozpocet ti to nehlida ne? Jak tu nekdo psal na zacatku, ze si jen vyfoti uctenku o ono to roztridi na jidlo a drogerii atd. a na konci mesice si muzes vyhodnotit, za co jsi utratila ![]()
Nebo jsem trubec a jen jsem to v tom nenasla?