Obavy a deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
15.1.11 18:51
radeklucka píše:
to chce čekat na slevy.Doporučuji Tesco, tam mají dobré ceny pořád a hlavně na miminka. Já tam taky nakupuji. třeba body 3 ks. za 174.- značka Disney. fakt jodu kvalitní. Doporučuji. Neboj vše zvládneš na 1, protože páš podporu a to je nejdůležitější. Uvidíš, až poprvé toho malého drobka uvidíš, najednou budeš vědět, že všechno zvládneš. A to co ještě nebudeš mít koupíš postupem času. Nemusíš mít vše najednou. Hlavně kočár, postýlka, koupací potřeby, dupajdy, bodynka, čepičku, plenky…no však víš…pořád to čteš. A mamka ti určitě ráda poradí. Hlavně žádné stresy, miminko všechno vnímá! Mám děti 3 tak to ted vidím, to co jsem prožila jako těhotná se mi ted vrací jak v dobrém na i špatném. Takže hlavně pohodu, žádné strachy, tatínek určitě vše zařídí. Chlapy umějí totiž kuli svým potomkům zázraky (myslím tedy CHLAPY). Přeji celé tvé rodině hodně štěstí a zdravíčko papa

Mamka mi urcite neporadim… nemam rodice uz nejake tri roky… :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.1.11 18:51

já abych řekla pravdu, tak si už ani nevzpomínám jak to bylo, ale nejspíš jsem to neřešila, vim, že jsem sháněla vše v posledních měsících, protože .. stát se může cokoli, ale zas tak velký seznam to nebyl. Většinu jsem měla půjčeno, hlavně co se týče oblečení, jinak vše jsem si koupila, ale neboj, určitě to stihneš a když ne, tak dokoupíš až budeš doma, hlavně abys měla pro malé postýlku, kočárek, pár kousků oblečení, „kosmetiku“ a plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
15.1.11 18:57
radeklucka píše:
ano ano Aukro, :potlesk: tam taky kupuji a na naší nejmladší jsem tam koupila úplně všechno. Byla jsem vždy s Aukrem spokojena. Ceny super a veliký výběr. :wink:

jo taky mam z aukra spoustu veci,nema cenu kupovet spoustu novych kdyz ti cvrcci tak rostou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
15.1.11 19:01

ahoj,byla jsem stejná,po porodu tě to přejde-budeš ráda že žiješ:-D a přijdeš na to že spousta věcí na miminko nejsou třeba:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 19:10

Jeste mi chybi veskera kosmetika, ale tu chci koupit az pozdeji, aby se mi to nejak „nezkazilo“
Potom shanim kartac na lahvicky, povleceni atd…
Snad se to nejak zvladne vsechno… nemam po kom co podedit, takze projizdim ruzne inzerce a hledam to nejlevnejsi, popripade jen za postovne.. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
15.1.11 19:17

kosmetika je brnkacka - lih na pupik, olejicek za me ne super reklamni johnson i zbytene drahej, a krem … mnydlo je ze zacatku zbytecne, pak vata.. vic do zacatku neni potreba:)
kdyz nejsou penizky kup jedno povleceni a pak az ti dojdou za materskou dokoupis zbytek :) uvidis ze to pujde :)
ja take koupim ciste jen zaklad, jsem jedna z tech co zastava nazor ze mimco nic nepotrebuje temer nic :) a s nakupem nebudu nic prehanet. jeste jsem ani nezacala, vse se koupi tak za mesic za dva.
misto lehatka ti stejne poslouzi i autosedacka + se i houpe :) opravdu je spousta veci jen zbytecnost.
a kosmetika se ti urcite nezkazi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.1.11 19:25

Monny škoda že jsi to tady nezaložila dřív, asi před 14 dny jsem prodala balíky oblečení na prcka za směšné ceny, takže klidně bych ti to dala.
Zkoušela jsi v HK krtkův ráj, je to bazar pro děti, kolikrát tam najdeš věcičky za pár kaček, nebo na Benešovce je taky sekáč pro mimi, ale cenově nevím jak to je.Hlavně toho nenakupuj moc, stačí pár kousků.Teď ma Tesco velké slevy, největší výběr má malé Tesco v centru.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
15.1.11 19:28

Na kosmetiku se koukni v DM, založ si slevovou kartu, a pokud budeš rodit ve FN HK, tak dostaneš kufřík v kterém jsou vzorky, a to ti taky na chvilku dá.

• Citovat
  • Upravit
249
15.1.11 19:29

úžasné povlečení mají na aukru, je to přímo od výrobce, draží se o 1.- Kč a motivy perfekt. sama mám 2 povleční. Drží barvy a tvar.koukni se tam. motivy jou žirafek, medvídků…krásné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
15.1.11 19:32

ted koukám na to povlečení a prodává ještě . nick má prochaz , tak se koukni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 19:34
Hodaka píše:
Na kosmetiku se koukni v DM, založ si slevovou kartu, a pokud budeš rodit ve FN HK, tak dostaneš kufřík v kterém jsou vzorky, a to ti taky na chvilku dá.

Jj, rodim v HK, a tobe asi teda uz nic nezustalo, ze? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 19:34
radeklucka píše:
ted koukám na to povlečení a prodává ještě . nick má prochaz , tak se koukni…

mrknu se, diky diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.1.11 19:37
Monny89 píše:
Hodaka píše:
Na kosmetiku se koukni v DM, založ si slevovou kartu, a pokud budeš rodit ve FN HK, tak dostaneš kufřík v kterém jsou vzorky, a to ti taky na chvilku dá.
Jj, rodim v HK, a tobe asi teda uz nic nezustalo, ze? :roll:

Právě že ne měla jsem 2 balíky 0-3, 3-6 měsíců a taky mám kluka, ale fakt zkus toho krtka, mají tam i povlečení, oblečení, kočárky, atd

• Citovat
  • Upravit
23033
15.1.11 19:55

Ahoj Moni,

ja chapu jak se citis nemela jsem to jinak, ale neboj vsechno se zvladne. Taky jsme s manzelem na vsechno sami, babicky moc nepomuzou
hodne jsem nakupovala pres aukro.cz, jsou tam primo sety obleceni, coz se dost vyplati, pak je dobry zaridit si kartu v DM a registrovat se
do klubu pro mimi, tam jsou vyhody na pleny,nutrilon, kosmetiku… vim ze v HK je DM v pasazi u tesca u nadrazi

Spis kupuj treba nejaky unisex a vetsi veci, vzdy se ti to bude hodit a neboj:) to bude jen temi hormony.
A vzdycky se da vse zvladnout kdyz na to clovek neni sam!

a penize budou, my nebudem! a
na http://www.kupujeme.cz jsou akce a slevy tam taky mrkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 20:04
Monjie píše:
Ahoj Moni,

ja chapu jak se citis nemela jsem to jinak, ale neboj vsechno se zvladne. Taky jsme s manzelem na vsechno sami, babicky moc nepomuzou
hodne jsem nakupovala pres aukro.cz, jsou tam primo sety obleceni, coz se dost vyplati, pak je dobry zaridit si kartu v DM a registrovat se
do klubu pro mimi, tam jsou vyhody na pleny,nutrilon, kosmetiku… vim ze v HK je DM v pasazi u tesca u nadrazi

Spis kupuj treba nejaky unisex a vetsi veci, vzdy se ti to bude hodit a neboj:) to bude jen temi hormony.
A vzdycky se da vse zvladnout kdyz na to clovek neni sam!

a penize budou, my nebudem! a
na http://www.kupujeme.cz jsou akce a slevy tam taky mrkam

Jeee ahojky, tak jsme se zase sesli koukam :mrgreen:
Nu, ja bydlim na Ulrichove namesti, takze do toho DM tady to mam kousek :palec:
Ja potrebuju vecicky na chlapecka… takze shanim prevazne modre oblecky atd.
Kartu DM mame, ale ne tu pevnou, jenom takovou tu papirovou, kterou musim nekde nejak vymenit za tu pevnou kartu… Poradis mi co a jak s tim?
Diky :hug:

Hele mrkala jsem na ten odkaz, ale nejak je asi nefunkcni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí