Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lena F. píše:Monny89 píše:Zitra ti zbalim balik jen řekni co Ti chybi…Pravě nevím co s tím
Jj, me je 21, mladymu 20, a vsechno tahne sam.. najem, jidlo, moje doktory, prasky, kremy atd. A kdyz zbyde tak neco malo koupim, ale jsme spis v minusu nez v plusu…
Zatim mam necelou polovinu seznamu.. Je tady nejaka maminka co ma nejake vecicky a uz je nepotrebuje a jsou jeste pouzitelne, za postovne nebo nejakou symbolickou cenu…?
Pisla jsem ti SZ …
svatkaaa píše:
na modrykonik.cz jsou levne oblecky, rovnou cele baliky za par korunek
Uz na to mrkam, dekuju ![]()
Monny89 píše:
Lasicko, dekuji, vsechno jsi to tak krasne a s prehledem napsala
Koukam prave na nove vecicky na netu, jak je to vsechno silene drahe, tak ted jdu hledat veci pres bazarky atd., snad to bude o neco levnejsi, ale pritom hezke a jeste na nejakou dobu pouzitelne…
Tehulkovani si uzivam jak nejvic muzu, povidam si s prckem a on me na oplatku vzdycky kopne nebo jakoby „pohladi“ je to vazne krasne…
ahojky,ja ti muzu doporucit co se tyce veci aukro,maminky tam davaji spoustu peknych kousku za rozumne ceny..ja odsud kupuju velice casto na prcka.
a co se tyce obav z ocekavani maleho prdolky.neboj,vsecko urcite zvladnete.male miminko toho tolik nepotrebuje.ted si uvedomuju ze jsem nakoupila spoustu zbytecnych veci
,za prve miminko strasne rychle roste,nam treba prcek za mesic vyrostl o 5cm,takze fakt nema cenu kupovat spoustu oblecku,to same s prebalovacim pultem,uz ve dvou mesicich se mi tam nevesel,tak prebaluju na posteli
hlavne si tehu uzivej
je to to nejkrasnejsi co muze byt a zbytecne se nestresuj
![]()
Erin25 píše:
Ahoj,urcite sama nejsi..ja jsem uz ve 38tt a taky nam jeste nejake veci chybi.Taky to nemame moc jednoduche,me je 20 a jsem po skole,protelovi 35 a tahne vse sam,takze taky pocitame kazdou korunu a ja mam taky strasny nervy.Mame teda uz skoro vse nakoupene,ale tuhle situaci uz nechci vickrat zazit..na maleho se strasne tesime,uz at je mezi nami..
to je dobry,me je 22 a pritel ma 36
![]()
No Deprese jako taková tě nepostihla
To se neboj to by si byla paralizovaná nemohla by jsi dělat cokoli nejedla by si… Depka jak jí cítíš ty není deprese, ty máš jen obavy a neboj má je většina až přijde na věc vše zvládneš…
Asi je jina doba,kdy takhle mlady holky si hledaji o tolik starsi..
Ale ja osobne bych vedle sebe stejne stareho kluka nesnesla.. ![]()
to chce čekat na slevy.Doporučuji Tesco, tam mají dobré ceny pořád a hlavně na miminka. Já tam taky nakupuji. třeba body 3 ks. za 174.- značka Disney. fakt jodu kvalitní. Doporučuji. Neboj vše zvládneš na 1, protože páš podporu a to je nejdůležitější. Uvidíš, až poprvé toho malého drobka uvidíš, najednou budeš vědět, že všechno zvládneš. A to co ještě nebudeš mít koupíš postupem času. Nemusíš mít vše najednou. Hlavně kočár, postýlka, koupací potřeby, dupajdy, bodynka, čepičku, plenky…no však víš…pořád to čteš. A mamka ti určitě ráda poradí. Hlavně žádné stresy, miminko všechno vnímá! Mám děti 3 tak to ted vidím, to co jsem prožila jako těhotná se mi ted vrací jak v dobrém na i špatném. Takže hlavně pohodu, žádné strachy, tatínek určitě vše zařídí. Chlapy umějí totiž kuli svým potomkům zázraky (myslím tedy CHLAPY). Přeji celé tvé rodině hodně štěstí a zdravíčko papa
Kdyby nějaká těhulka založila diskusi ohledně výbavičky rada napíšu „vychytávky“. Spoustu věci je zbytečné kupovat ![]()
ja mam 25 a manzel 24
jsme svoji uz dva roky, je to prvni chlap co je mladsi a celkove mladej - vyjimka, ale povedla se hih ![]()
ja na konikovy mam take v planu koupit nejaky balik oblecku a az to doma uvidim dokoupim zbytek co tam neni ![]()
Pokud budeš používat papírové plíny, doporučuju říct návštěvám, ať místo chrastítek a plyšáků donesou balík plínek. Já to tak udělala a pak jsem měla strach, že je ani nespotřebuju (ty první 3-6kg)
Asi pět měsíců jsme vůbec plínky nekupovali.
Erin25 píše:Asi je jina doba,kdy takhle mlady holky si hledaji o tolik starsi..
Ale ja osobne bych vedle sebe stejne stareho kluka nesnesla..
jojo nejsi sama,bych ho asi musela zabit,jsou to jeste pubertaci ![]()
Lena F. píše:
Kdyby nějaká těhulka založila diskusi ohledně výbavičky rada napíšu „vychytávky“. Spoustu věci je zbytečné kupovat
Už je jich hodně, například tady ![]()
ano ano Aukro,
tam taky kupuji a na naší nejmladší jsem tam koupila úplně všechno. Byla jsem vždy s Aukrem spokojena. Ceny super a veliký výběr. ![]()
Lena F. píše:
Kdyby nějaká těhulka založila diskusi ohledně výbavičky rada napíšu „vychytávky“. Spoustu věci je zbytečné kupovat
to by bylo fáááááájn ![]()
Erin Jsem z Hradce Kralove, a ty? Kdyztak mi klidne pisni SZ ![]()