Obavy a deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
15.1.11 18:16
Lena F. píše:
Monny89 píše:
Jj, me je 21, mladymu 20, a vsechno tahne sam.. najem, jidlo, moje doktory, prasky, kremy atd. A kdyz zbyde tak neco malo koupim, ale jsme spis v minusu nez v plusu…
Zatim mam necelou polovinu seznamu.. Je tady nejaka maminka co ma nejake vecicky a uz je nepotrebuje a jsou jeste pouzitelne, za postovne nebo nejakou symbolickou cenu…?
Zitra ti zbalim balik jen řekni co Ti chybi…Pravě nevím co s tím :nevim:

Pisla jsem ti SZ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 18:17
svatkaaa píše:
na modrykonik.cz jsou levne oblecky, rovnou cele baliky za par korunek :)

Uz na to mrkam, dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
15.1.11 18:29
Monny89 píše:
Lasicko, dekuji, vsechno jsi to tak krasne a s prehledem napsala :kytka:
Koukam prave na nove vecicky na netu, jak je to vsechno silene drahe, tak ted jdu hledat veci pres bazarky atd., snad to bude o neco levnejsi, ale pritom hezke a jeste na nejakou dobu pouzitelne… :think:
Tehulkovani si uzivam jak nejvic muzu, povidam si s prckem a on me na oplatku vzdycky kopne nebo jakoby „pohladi“ je to vazne krasne… :srdce:

ahojky,ja ti muzu doporucit co se tyce veci aukro,maminky tam davaji spoustu peknych kousku za rozumne ceny..ja odsud kupuju velice casto na prcka. :palec: a co se tyce obav z ocekavani maleho prdolky.neboj,vsecko urcite zvladnete.male miminko toho tolik nepotrebuje.ted si uvedomuju ze jsem nakoupila spoustu zbytecnych veci :think: ,za prve miminko strasne rychle roste,nam treba prcek za mesic vyrostl o 5cm,takze fakt nema cenu kupovat spoustu oblecku,to same s prebalovacim pultem,uz ve dvou mesicich se mi tam nevesel,tak prebaluju na posteli :-D hlavne si tehu uzivej :kytka: je to to nejkrasnejsi co muze byt a zbytecne se nestresuj :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
15.1.11 18:30
Erin25 píše:
Ahoj,urcite sama nejsi..ja jsem uz ve 38tt a taky nam jeste nejake veci chybi.Taky to nemame moc jednoduche,me je 20 a jsem po skole,protelovi 35 a tahne vse sam,takze taky pocitame kazdou korunu a ja mam taky strasny nervy.Mame teda uz skoro vse nakoupene,ale tuhle situaci uz nechci vickrat zazit..na maleho se strasne tesime,uz at je mezi nami.. :srdce:

to je dobry,me je 22 a pritel ma 36 :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.11 18:38

No Deprese jako taková tě nepostihla :-) To se neboj to by si byla paralizovaná nemohla by jsi dělat cokoli nejedla by si… Depka jak jí cítíš ty není deprese, ty máš jen obavy a neboj má je většina až přijde na věc vše zvládneš…

• Citovat
  • Upravit
31
15.1.11 18:39

Nellik88

:lol: Asi je jina doba,kdy takhle mlady holky si hledaji o tolik starsi.. :lol: Ale ja osobne bych vedle sebe stejne stareho kluka nesnesla.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
15.1.11 18:42

to chce čekat na slevy.Doporučuji Tesco, tam mají dobré ceny pořád a hlavně na miminka. Já tam taky nakupuji. třeba body 3 ks. za 174.- značka Disney. fakt jodu kvalitní. Doporučuji. Neboj vše zvládneš na 1, protože páš podporu a to je nejdůležitější. Uvidíš, až poprvé toho malého drobka uvidíš, najednou budeš vědět, že všechno zvládneš. A to co ještě nebudeš mít koupíš postupem času. Nemusíš mít vše najednou. Hlavně kočár, postýlka, koupací potřeby, dupajdy, bodynka, čepičku, plenky…no však víš…pořád to čteš. A mamka ti určitě ráda poradí. Hlavně žádné stresy, miminko všechno vnímá! Mám děti 3 tak to ted vidím, to co jsem prožila jako těhotná se mi ted vrací jak v dobrém na i špatném. Takže hlavně pohodu, žádné strachy, tatínek určitě vše zařídí. Chlapy umějí totiž kuli svým potomkům zázraky (myslím tedy CHLAPY). Přeji celé tvé rodině hodně štěstí a zdravíčko papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.1.11 18:42

Kdyby nějaká těhulka založila diskusi ohledně výbavičky rada napíšu „vychytávky“. Spoustu věci je zbytečné kupovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4634
15.1.11 18:43

ja mam 25 a manzel 24 :) jsme svoji uz dva roky, je to prvni chlap co je mladsi a celkove mladej - vyjimka, ale povedla se hih :)

ja na konikovy mam take v planu koupit nejaky balik oblecku a az to doma uvidim dokoupim zbytek co tam neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.1.11 18:44

Pokud budeš používat papírové plíny, doporučuju říct návštěvám, ať místo chrastítek a plyšáků donesou balík plínek. Já to tak udělala a pak jsem měla strach, že je ani nespotřebuju (ty první 3-6kg) :lol: Asi pět měsíců jsme vůbec plínky nekupovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
15.1.11 18:45
Erin25 píše: :lol: Asi je jina doba,kdy takhle mlady holky si hledaji o tolik starsi.. :lol: Ale ja osobne bych vedle sebe stejne stareho kluka nesnesla.. :roll:

jojo nejsi sama,bych ho asi musela zabit,jsou to jeste pubertaci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.1.11 18:46
Lena F. píše:
Kdyby nějaká těhulka založila diskusi ohledně výbavičky rada napíšu „vychytávky“. Spoustu věci je zbytečné kupovat :kytka:

Už je jich hodně, například tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
15.1.11 18:46

ano ano Aukro, :potlesk: tam taky kupuji a na naší nejmladší jsem tam koupila úplně všechno. Byla jsem vždy s Aukrem spokojena. Ceny super a veliký výběr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
15.1.11 18:47
Lena F. píše:
Kdyby nějaká těhulka založila diskusi ohledně výbavičky rada napíšu „vychytávky“. Spoustu věci je zbytečné kupovat :kytka:

to by bylo fáááááájn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 18:48

Erin Jsem z Hradce Kralove, a ty? Kdyztak mi klidne pisni SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...