Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
rada si take poctu co se proskrta .. neb zacinam premyslet ze nic nevim … kolik je potreba velikosti 56? letni ditko a pak uz vetsi velikosti jsou jednodussi …
a tu kdo by mel treba zajem … levny kocarek ![]()
nad touhle znackou jsem hodne premysléla sama, ale budu mit nakonec jiny …
http://www.modrykonik.cz/…-sport-2010/
zitra vam sem hodim muj seznam, a muzete zacit skrtat, dnes jsem zrala akorat tak na postel… tak dobrou kolegyne… ![]()
A to bude vybavicka pro mimi, veci do porodnice pro me i pro mimi, a co ma potom dovezt tatinek na odchod z porodnice, a dalsi vychytavky a otazky, ktere budu potrebovat zodpovedet… ![]()
nojo vsechno zodpovime:) kliiiid, ja to nejak posbiram nafotim
a z velikosti 56 bych kupovala jen par veci, nema smysl stejne z toho hned vyroste. A dite patla po jidelni zidlicce jdu zasahnout:D no uz se snazi jist sama
Monny nebylo by to lepší hodit ten seznam do samostatné diskuze?
Monjie píše:
nojo vsechno zodpovime:) kliiiid, ja to nejak posbiram nafotima z velikosti 56 bych kupovala jen par veci, nema smysl stejne z toho hned vyroste. A dite patla po jidelni zidlicce jdu zasahnout:D no uz se snazi jist sama
Hihi, tak ji koukej naucit zaklady etikety ![]()
Lena F. píše:
Monny nebylo by to lepší hodit ten seznam do samostatné diskuze?
Oki oki, jdu na to ![]()
Monny89, niceho se neboj, nejvic vydaju je na zacatku, pak jestli budes kojit, uz zadne vetsi vydaje nejsou ![]()
Popremyslela jsem, co urcite mit… A co bych si byt tebou urcite koupila je ODSAVACKA HLENU NA VYSAVAC http://www.babyvac.cz/ . Sice to muzes koupit az za pochodu, ale stoji to cca 300,–, tak by bylo lepsi si to koupit asi dopredu, at pak nemate necekany vydaj… Deticky zacnou stonat zniceho nic a my nemit tohle doma, tak nevim
Ustni jsme meli doma taky, ale s ni jsem neodsala ani tuk - jak to dite u toho krici a nelibi se mu to, tak to fakt neslo. Tohle je fik fik a bez nejakeho velkeho stresu ![]()
Jinak co se tyka kosmetiky na mimi, se pripojuji k holkam - Rybilka na zadecek a olejicek na telicko (my kupovali v lekarne olivovy, stoji to par korun a vydrzi to).
Jinak nase mala mela dost citlivou pokozku(a ekzem), takze jsme museli (a dodnes musime) myt detskym syndetem (Sebamed),ktery stoji bohuzel asi 90,–Kc, ale vydrzi dlouho(vypada to stejne jako mydlo). Nicmene co se tedy tyka myti, tak s tim neporadim. Ale dalsiho prcka budu myt rovnou tim ![]()
Ubrousky na zadecek kupujeme bud v Tescu sensitive(ted zrovna na ne akce) - jsou super, sice mi vuni pripominaji pivo
ale zadna alerg.reakce a za par korun, nebo v DM.
![]()
Bernardynko
Dekuji za tip.. cekame na vyplatu, takze pak hned letim koupit tu odsavacku ![]()
Třeba zrovna ten kartáč na lahve je značkový předražený, Spokar v obyč domácích potřebách je za 20. Nekupuj si lahve, které mají uprostřed jakoby úchyt/otvor, špatně se čistí, je na ně potřeba spešl kartáč a stejně to vespod nejde dobře vyčistit. Dělá se tam i plíseň.
Mám na mysli něco takového jako je lahev vlevo: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…