Koupit kočárek na netu? Znáte eshop www.kocarkov.cz?

1322
14.1.11 21:22

Koupit kočárek na netu? Znáte eshop www.kocarkov.cz?

Prosím o radu. Nakupovali byste kočárek na netu nebo v kamenném obchodě? Byla jsem ho ohlídnout přímo u nás ve městě a teď jsem našla na netu, že je o 1400 Kč levnější na kocarkov.cz. Jedná se mi hlavně o případ reklamace a tady v kamenném obchodě by mi zapůjčili jiný při reklamaci. Nemůžu se rozhodnout, co myslíte? Máte špatné zkušenosti při koupi přes net? Mám strach, že budu pak posílat kočárek reklamovat a nebudu mít s čím jezdit. Jedná se o kočárek Jedo Fyn 4DS. Děkuji všem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
14.1.11 21:50

Ahoj, přes net nakupuju docela pravidelně. Hračky, kosmetiku, elektroniku, … prostě co je potřeba.
Kočárek jsem sice kupovala v kamenném obchodě, bohužel už byl 2× reklamovaný a jednání s prodávajícím bylo dost problematický. Musela jsem volat na spotřebitelskou linku a tam mi řekli, že i když obchodníci nemají ve smlouvě zapůjčit ti náhradní kočár v případě reklamace, ty si ho můžeš sama kdekoli pronajmout a oni jsou ze zákona povinni ti to proplatit!
Jinak co se týká nakupování z internetu, opravdu bych se nebála a šla do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
14.1.11 23:19

Ahoj, já si s největší pravděpodobností budu kupovat kočárek přes internet.. já si myslím že dneska už to takový problém není.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
17.1.11 10:06

Já mám z kočárkova kočárek,ale byli jsme v té prodejně osobně a super :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie