Obavy a deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
15.1.11 20:07

prosím tě nač potřebuješ kartáč na lahve? plánuješ nekojit? osobně jsem ho tedy taky koupila, ale stále mi leží zabalený :nevim: s chladnou hlavou projdi seznam a popřemýšlej, zda je opravdu nutné mít vše. Pokud máš zavinku, na co hned povlečení? první měsíce bude spát v ní a pak ji můžeš použít jako peřinku. Jinak já taky jedině sekáč nebo ťamani :nevim: hele a co se týče té kosmetiky, už to někdo psal, skoro nic nepotřebuješ, opět jsem koupila celou řadu, no a teď tu leží, koupala jsem dvakrát do týdne jen ve vodě a olejíček stačí aviril. V tom DM jsou fakt super ceny (jsem slyšela :oops: ) :wink: klíííííd :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 20:11
kozisek píše:
prosím tě nač potřebuješ kartáč na lahve? plánuješ nekojit? osobně jsem ho tedy taky koupila, ale stále mi leží zabalený :nevim: s chladnou hlavou projdi seznam a popřemýšlej, zda je opravdu nutné mít vše. Pokud máš zavinku, na co hned povlečení? první měsíce bude spát v ní a pak ji můžeš použít jako peřinku. Jinak já taky jedině sekáč nebo ťamani :nevim: hele a co se týče té kosmetiky, už to někdo psal, skoro nic nepotřebuješ, opět jsem koupila celou řadu, no a teď tu leží, koupala jsem dvakrát do týdne jen ve vodě a olejíček stačí aviril. V tom DM jsou fakt super ceny (jsem slyšela :oops: ) :wink: klíííííd :hug:

Chci kojit, ale treba pak na cajiky atd. nebo ne?
Zavinovacku nemam, povleceni taky ne, takze alespon jedno pak potrebuji ne..?
Ja jsem z toho vseho nejak vydeptana porad, ze nevim uz kde mi hlava stoji.. :zed: Jsem prvorodicka a proste mam ten pocit, ze musim mit vsechno „pripravene“

Ale diky moc holky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.1.11 20:16

Čajík mu začneš dávat až s příkrmem, pokud půjde kojení není třeba :wink: Zavinka jde sehnat do dvou set, mě tedy stačila jedna :nevim: přes léto to dobře schne :palec: No já ti nic nenabídnu, ještě jedno plánujeme, ale byla jsem taky vyplesklá a jak trotl koupila všechno ze seznamu, takže ti ráda poradím :wink: Třeba koupat jde i ve velké vaně, u nás ve vaničce ani nechtěl být :nevim: ze začátku bude strach, ale rychle si zvykneš a půjde to :palec: Neznáš někoho, kdo by případně zapůjčil? hodně to dělají, vždyť to nemůžeš snad nijak zničit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.1.11 20:30

V kopecku je jeden super obchod, ale i naproti Burgasu…tam toho maji hafo.
povleceni na mimibazaru.cz kupovala jsem postylku vcetne sady akorat jsem si koupila novou kokosovou matraci vse za 3000kc
Pokud bdues kojit, tak bych zatim asi lahvicky nekupovala… ani zadny prislusenstvi, prijde mi to zbytecne.

http://www.kupujete.cz/miminka :D spravny odkaz

jinak hadry na kluka maji na aukru.cz a sety krasny oblecky za pakatel

kosmetiku, nevim… asi bych zacla nejakou tou niveou baby na zadek niveu s.o.s. rybilku, v pripade opruzenin sudocrem,imazol ale ze zacatku se pouziva ten olej z lekarny, a kazdemu sedi neco jineho..

a i na aukru byvaji sety do porodnice, nebo na novorozence a ja muzu neco posbirat v tomto tydnu frcim do HK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.1.11 20:46

Monny hoď sem ten seznam co máš, a my ti to tu proškrtáme :lol: uvidíš že půlka přijde pryč :wink:

• Citovat
  • Upravit
23033
15.1.11 20:48

urcite to napis, poradime… a dve lahvicky 125ml s 1 savickou ti klidne venuju:)zavinovacka je myslim nejaka u nasich-pokud se toho uz nezbavili, to muzu venovat

ta DM karta by mela prijit na adresu uvedenou v registraci

a napis co potrebujes mrknu co tady mam a kdyz tak ti neco privezu:D a nasla jsem i termoobal ten taky nepotrebuju, pouzivam ten od aventu… a kartac :D ten muzu venovat taky a zbyly mi dva baliky prsnich vlozek, caj na kojeni, a fenykl a dalsi serepeticky nejaky hracky kolotoc nad postylku,teplomer do vany,bepanthen vzorek

Příspěvek upraven 15.01.11 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.1.11 21:19

Za mně - povlečení je zbytečnost, nepoužívám doteď. Dítě spalo v zavinovačce, pak ve spacím pytli, v tom spí doteď. Stačilo prostěradlo do postýlky, a to jsem rozstřihla naše, měli jsme jich nějak moc :lol:

Lahev a kartáč - nepotřebuju vůbec doteď, kojím. Časem jsem zavedla pití vody, ale z učícího hrnečku, ne z flašky. A to až kolem osmého měsíce.

Kosmetika - pouze olivový olej z lékárny a rybilku na zadek. (A na začátku lih na pupík) Žádné mýdlo, šampon až kolem půl roku. Miminko jsem koupala v čisté vodě, po koupání namazala.

Vanička - měla jsem půjčenou asi týden, pak jsem vrátila. Koupali jsme ve velké vaně (tatínek si vlezl s mimčem do vany, po šestinedělí i já) a tak koupeme doteď. Ale v tom jsem opravdu výjimka :wink:

Hoď sem ten seznam, fakt ti to proškrtáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
15.1.11 21:33

tu je prima obleceni … sice za 700,– ale to mnozstvi je uzasne … kdybych vedela co budu mit tak kdybych mela chlapecka sama si to vezmu :)
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

take to budeme mit narocne, ale zvladne se snad vse.musi.
myslim ze nasi rodice nepotrebovali nic a chybelo nam neco? mam pocit ze nic, jde jen o nas pocit ze vse potrebujeme a zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.1.11 21:40
svatkaaa píše:
tu je prima obleceni … sice za 700,– ale to mnozstvi je uzasne … kdybych vedela co budu mit tak kdybych mela chlapecka sama si to vezmu :)
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…take to budeme mit narocne, ale zvladne se snad vse.musi.
myslim ze nasi rodice nepotrebovali nic a chybelo nam neco? mam pocit ze nic, jde jen o nas pocit ze vse potrebujeme a zbytecne.

To je orpavdu super nabídka-a myslím,že víc toho ani mimčo neunosí.Asi i maminka,co to prodává zjistila,že přehnala množství věciček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.1.11 21:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
15.1.11 21:49

no ja na ten balik koukala co to je … je toho silene moc :)
a druha nabidka take super …
ach joooo…jeste nevim co budu mit, hned bych to koupila :)
ta cena je fantasticka … co se koupi za tolik penez par vecicek … tohle jsou nej nabidky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.1.11 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
15.1.11 22:16

me se nebesa desne libi, ale nechci je .. je to zbytecnost … ani nevim k cemu to ma byt … asi na prach :)
ale za komplet super cena.
ja koukala na postylku, matraci, ochranu na matraci a uz to bylo 2500 a kde je povleceni a podobne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 22:36
Hodaka píše:
Monny hoď sem ten seznam co máš, a my ti to tu proškrtáme :lol: uvidíš že půlka přijde pryč :wink:

Zitra, dnes uz jdu spat, jsem utahana… Ale diky za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.1.11 22:39

krasny vecicky v odkazech :palec:
Ale ja se snazim taky pocitat jak bude rust, takze vecicky na zimu velikost 6-9mesicu a ne 0-3 :mrgreen: Ale to je detail.. uvidime, jak mi chlapecek pak poroste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí