Občasná bolest kostí/žil v zápěstí

71
28.10.15 11:08

Občasná bolest kostí/žil v zápěstí

Ahoj holky, už zhruba rok mě trápí občasná (doslova) bolest žil? na pravé růce. Bolest mě chytala většinou 1× měsíčně, hlavě v noci - kdy jsem se bolestí budila, byla to vždy jakoby tupá bolest na vnitřní straně ruky (kde jsou vidět žíly), ale vždy to do 10ti minut odeznělo.
Před měsícem mě to začalo bolet častěji, zhruba 1× do dvou týdnů - bolest mi přišla spíš jako signál zánětu šlach, ale to jsem si jenom myslela, protože jsem bolest cítila v místech, kde jsou žíly. Dneska mě chytla bolest i na levé ruce, ale na boční straně, kde máme tu bouličku. Dnes bych tu bolest definovala spíše jako od kosti.. K lékaři se chystám příští týden, a to jenom na tlak mámi, protože máme v rodině leukémii, a máma se svojí povahou se bojí všeho.

Máte holky někdo s tímhle zkušenosti? Případně k jakému lékaři mám dojít, stačí obvoďák?

Děkuji.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
28.10.15 11:12

Taky mě občas bolí žíly na zápěstí, nevím, čím to je :? Počkám si na odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
28.10.15 12:01

Mě bolelo levé zápěstí v oblasti žil asi tak půl roku po porodu…nejprve jsem si myslela, že je to tou kanylou, kterou jsem měla v ruce zavedenou, ale přišlo mi divné, že to bolí tak dlouho. První tak 3-4 měsíce jsem mnohdy měla problém vzít malou i z postýlky. Mazala jsem to nějakými mastmi na žíly, což nemělo žádný efekt, a nosila bandáže. Tak po půl roce to celé samo odeznělo, ani nevím jak. U dr. jsem s tím nakonec nebyla, ale pokud by obvoďák nevěděl co s tím, tak by měl dát doporučení na ortopedii…někdy prý zabírají obstřiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.10.15 08:36

Mne obcas pobolivaly zily (hlavne na rukach) a taky se na nic neprislo. Az kdyz jsem kvuli tomu vysadila hormonalni antikoncepci, tak se problem temer vyresil (fakt me boli uz tak z desetiny, co predtim) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí