Občasné bolesti břicha, zapáchající stolice, průjem

Anonymní
10.12.25 07:41

Občasné bolesti břicha, zapáchající stolice, průjem

Ahoj holky,

už přes týden mě trápí výše uvedené problémy. Bolí mě břicho, ale ne celý den, většinou ráno a dopoledne, pak to přejde.
Všimla jsem si ovšem, že je moje stolice řidší a zvláštně zapáchá. Dnes jsem měla vyloženě průjem.
Shodou náhod jsem byla 2 měsíce zpátky na kolonoskopii, protože jsem měla krev na toaletním papíře. Naštěstí vše dopadlo dobře, příčinou byly vnitřní hemeroidy.
Jsem mladá žena, mám 26 let. Mám teď hodně stresu v práci, pracuji jako učitelka prvním rokem a jsou to teď pro mě trošku galeje.
Myslíte, že by příčinou mých potíží mohl být stres? Nemáte podobnou zkušenost? :? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33920
10.12.25 08:00
@Anonymní píše: Více

Bolesti břicha se nemají podcenovat. Stres to být může, ale nemusí. každopádně bys měla navštívit lékaře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
10.12.25 09:58

Zkus Hylac a pokud se to během pár dnů neupraví, tak lékař. Mohlo by se jednat o nějaký zánět ve střevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
10.12.25 11:40

Nebo kup smectu a týden ji ber. Kdyby se dal sehnat endiaron, tak ten na tři čtyři dny. Nebo užívej saccharomyces boulardiii. Nejspíš se ti pomnožily nějaké špatné bakterie z jídla. Zkus nějakou tuto kůru a kdyby to nezabralo, tak zajdi k doktorovi. A taky můžeš zkusit vysadit laktózu, to by se projevilo ústupem potíží rychle, tak do 3-5 dnů. Tam bývají stejné příznaky co uvádíš. Laktózová intolerance se může objevit v každém věku, nebo třeba po nějaké viróze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
11.12.25 22:29

Může to být stres, strava, moc kofeinu atd.
Nasadila bych něco na průjem a zkusila omezit na tyden dva tučnou stravu, včetně třeba kávy s mlékem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí