Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Táááák,jsem naprosto otřesena a nasr… na to,co jsem teď slyšela ve zprávách…prý se u nás za podpory dr prodávají děti…
Je mi z toho tak zle,že mě přešla chuť i spát!!!Můžete mi někdo vysvětlit,kdo v civilizované zemi,která hyena může tohle udělat?Jestli nějaká matka nechce své dítě a už nemůže na potrat,je spousta náručí,kam je může nezištně dát…Ale za prachy a když neví,jak skončí?!
Co jsme to za živočišný druh?!Asi ten nejhorší…
V takových chvílích vážně pochybuji,jestli mít děti a kam ten svět spěje…Takové matky bych střílela bez mrknutí oka,je to ten největší hnus,kterého se lidi můžou dopouštět…Nezlobte se,ale musela jsem si vylít srdíčko…když si představím své mimi.....ani pomyslet...........brrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
Taky jsem na to koukala a nechápu! Představa toho, že vezmou zdravé miminko na orgány pro jiné nemocné. Ach jo. Z toho se mi chce brečet. Už aby uzákonili ty anonymní porody. Ale kdo zajistí, že ti doktoři budou OK a nebudou obchodovat, žo jo? Svět je nějak vzhůru nohama
a jediné co my můžem udělat je, dávat co nejvíc lásky těm našim prďolkům, aby z nich nevyrostli takoví darebáci jako ti kdo s dětma obchodujou
AHoj holky, já to neviděla, ale to obchodování na orgány .-to je hnus.
To, že si jiná rodina „koupí“ dítě, které nemůže mít - to je pro mě vcelku pochopitelné - vždyť i v AMerice jsou matky co děťátko donosí, ale pak ho prodají jiné rodině.
Moje kamarádka nemůže mít děti, ani po umělém se nedaří…je to hodná, pracovitá holka, tak třeba tady by mi to přišlo normální - no normální - není nic. Ale zdůvodnitelné. Furt lepší, než mimi někde odhodit a nechat vyrůstat v DD a jednou za půl roku poslat pohled.
Ale mám pocit, že ta reportáž asi vyzněla trošku jinak, že?
Ahoj holky,
ja to videla.. Je to des.. takovy lidi bych rovnou strilela.. Pokud prodavaji miminka do rodin tak budis.. Urcite v nejake rodine ktera je ochotna tolik plati se miminko bude mit lip nez v DD ale na organy?????
To snad neni mozny jak nekdo muze zabit takoveho maleho drobecka??? to presahuje moje chapani… jak rikam ne zastrelit ( to by byl
o moc rychly) ale pekne rozctvrtit!!!!!!!
to jim patri.. Je mi z toho moc smutno… Jdu si pohladit Kubika do postylky a dat mu velikou pusu…
pa Maty + Kuba 5m
Holky, já jsem to taky viděla ve zprávách. Chtěla jsem vám říct jen tolik, já mám NOVU jako TV ráda, ale jejich zprávy občas beru z rezervou. Chápu, že vás to pobouřilo, mě taky , ale mám celkem pochybnosti o korektnosti jejich celé zprávy. To že rodiče, kteří děti mít nemůžou si je koupí tomu bych věřila a taky bych to dokázala pochopit, ale s těmi orgány tomu moc nevěřím. Kdoví kde to slyšeli........
No,oni to netvrdili,to byla jen spekulace…ale že se to děje,o tom nepochybuji…občas vidím hrůzné dokumenty od solidních tv např.BBC,takže si to takhle akorát vybavím… ![]()
Holčiny, já občas koukám na všechny zprávy - začnu Primou a přes ČT1 dojdu k Nově.
Přiznám se, že doma to máme pojmenované - Prima a ČT1 solidní zprávy, Nova senzace a kovbojka. ALe není nad to vyslechnout všechny a udělat si vlastní obrázek.
Bohužel jsem tu hrůzu, o které píšete, neviděla, ale reaguji na zpravodajství jako takové..
Občas taky jedeme zprávy přes Primu, ČT1 až výjimečně na Novu.. A nejlepší je slyšet 3× stejnou zprávu jinak.. A bůhví jak byl vlastně zahraniční „originál“… Nova se fakt snaží dělat senzaci za každou cenu.. Jejich zpravodajství je fakt děsný.. Na konec dodají zbytečnou spekulaci, která hned podbízí určité závěry… Naprosto nepodložené… Takhle se ovlivňuje mínění národa… Soudí bez soudce…
Sice to nepatří k původnímu příspěvku, ale nadalo mi to, na zpravodajství Novy jsem už fakt vysazená ![]()
E.
Ahoj, naprosto souhlasím s Efinou. Zprávy na Nově, to je hrůza. Na ČT 1 to včera říkali taky, ale o tom, že by to miminko chtěla ta paní prodat na orgány tam nic neříkali. Jen to potom komentovala paní z nějaké asociace pomáháme dětem nebo tak něco a ta o tom mluvila, jako že i to je možné. Z té včerejší zprávy jsem pochopila, že ta paní chtěla své dítě prodat někomu jinému. Je to hrůza, s tím naprosto souhlasím, zas na druhou stranu existují rodiče co nemohou mít děti, mají dost peněz, tak volí tuto variantu, než aby dlouho čekali na adopci. Měli by hlavně změnit zákon o adopcích a rychle uzákonit adoptivní porody. I když si nedovedu představit, že nosím 9. měsíců děťátko a pak, když ho porodím, tak ho někomu jen tak prodám. Nikdy nebudu mít jistotu, ke komu se dostane a co se s ním bude dít. Je to strašná představa. Ale když ženská děcko nechce a nechá je někde v popelnici, to je taky hrůza. Ahoj a pohlaďte broučky Markéta
Ahoj holky,
To je opravdu hnus. Takové ...... maj zdrávé a krásné děti a zbaví se jich ,nebo je zabijou .
Je mi z toho co píšeš zle ). Já jsem o své miminko přišla ,chlapeček mi zemřel v 10 měsících a proto takové chování nedokáži pochopit . Už je to přez rok co malej ..... a mám dokonce 6 měsíčního chlapečka a pořád to bolí.
Takže když něco takového sliším je mi do breku , to jsem citlivka co ? I zvířata jsou lepší než někteří lidé , bohužel.
Tak krásná a zdrává miminka a samé dobré správy . kviki ![]()