Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky z Brna a okolí!
Zvětšující se bříško mě nutí koupit nějaké těhu oblečky, bohužel moje první výprava po obchodech nedopadla dobře. V běžných obchodech typu H&M, C&A atd. defacto nic neměli a ve Špalíčku, kde je speciálka na těhotenskou módu, bylo všechno velké jak mému tělu, tak mojí peněžence (tepláky za 1290 Kč!).
Kam chodíte nakupovat vy? Díky za tipy,
Bebet, 12 tt
AHOJ,
mrkni na www.promi.cz , mají novou kolekci 9 fashion.
Byla jsem také zoufalá, že nemohu nikde nic sehnat, tak jsem byla ráda, že jsem na ty stránky narazila. Když se u nich zaregistruješ a do 30 min objednáš, dá se využít 15% slevy.
Kdyby jsi chtěla mám spoustu adres na těhu oblečení na netu, tak ti je mohu písnout.
Ahoj Bebet,
chtěla jsem ti poradit ten Tveret, ale tam jsi asi byla. Já od nich koupila kalhoty za 690 Kč a vydržely mi po celé těhotenství (nebyly to lacláče), těhotná jsem byla v podstatě ve stejném období jako ty - Anička se narodila letos 3. 5. Pak jsem měla koupenou šatovou sukni z obchodu v Domě pánů z Lipé, tu jsem si nechala darovat na Vánoce a taky jsem ji měla až do května. V podstatě mi stačily tyhle dva kusy oděvu, přibrala jsem jen 8 kg, ke kalhotům jsem nosila normání trička a svetry, k sukni halenky, naštěstí jsem si nikdy nepotrpěla na upnuté věci, tak jsem nemusela měnit šatník. Tepláky na cvičení jsem koupila normálně u Vietnamců ty se šňůrkami. Další obchod s těhu módou je v galerii na Orlí, něco málo mají i v Centrumu, ale celkově je to docela bída. Jo a ještě zkus TEKO - v poliklinice na Lesné, je tam moc milá paní a kromě těhu módy tam má spoustu potřeb pro miminko, základy výbavy jsem kupovala právě tam. Pokud chceš ušetřit, zkus sekáče nebo internetové bazary. Kdybys pak potřebovala rady ohledně věcí na mimi v Brně, klidně se obrať, mám docela zkušenosti
.
Hodně zdaru při nákupu přeje
Světlana
Ahoj Bebet, ještě mají nějaké těhu oblečky na Zámečnické ulici v Benettonu, ale je jich tam málinko a taky musíš narazit na dobrou cenu
Letos v lednu prý měli 70 % výprodej, ale kdo by si kupoval něco dopředu, že??
Pak je ještě nějaká těhu móda v obchodním domě Josefínka, o Galerii Orlí a Domu pánů z Lipé jsem taky slyšela, ale ještě jsem tam nebyla… v C&A jsem byla docela úspěšná, koupila jsem si tam dvě trika a svetr. Ale asi jsem měla štěstí,že se mi tam vůbec něco líbilo
a k internetovým obchodům, já si koupila bokové rifle na www.tehulky.cz . Tak doufám, že alespoň někde uspěješ. Já momentálně řeším, co budu nosit až začne být větší zima…pochybuju že se vejdu do své standardní zimní bundy ![]()
Mirka 16+5