Obchůdek s oblečením z druhé ruky ve svém...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
14.7.16 20:02

@Apaji muzete mi prosim napsat pod jakym jmenem plavky na fleru najdu? Rada bych si je poridila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 20:07

@Hanney děkuju za podporu :hug: díky tomu, že jsem začala prodávat na netu, tak už mám vybraného dodavatele, ale neusínám… při dalším objevu něčeho nového zase drtek objednám a vyzkouším:-) jen když si vzpomenu, kolikrát jsem se napálila, pak reklamace… no uf, nervy to byly:-) ale našla jsem:-) jj, stojany se dají sehnat taky z druhé ruky a manžel i něco vyrobí ;) já bych do toho šla ráda, ale pořád mám kolem sebe jisté vykřičníky :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.16 20:07

A co dětská obuv - Befado atd.? A mít to i s eshopem? Tak to má paní v malé vesnici, kde jsem jeden čas bydlela a měla odbyt.

• Citovat
  • Upravit
193
14.7.16 20:15

Máme kolem 5000 obyvatel, no nebo vyzkoušet pár kousků nový dětský licence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 20:15

Botky - zajímavý nápad… Budu pátrat, děkuji:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.16 20:19

@bwemy noo, to už je lepší kupní síla :palec: licence mě napadla, jenže mi přijde, že už v nákladu je drahá a není možný si na ni dát větší marži, protože by se to hůř prodávalo, ale určitě by se to mohlo taky vyzkoušet… teď ty obrázky děsně frčí:-))) kdo nemá mimoně není cool :jazyk: cca 10km od nás má paní jen licenci, ale eshop s možností vyzvednutí osobně, vyloženě kamenná prodejna to není…

• Citovat
  • Upravit
Hanney
14.7.16 20:23
@Anonymní píše:
@Hanney děkuju za podporu :hug: díky tomu, že jsem začala prodávat na netu, tak už mám vybraného dodavatele, ale neusínám… při dalším objevu něčeho nového zase drtek objednám a vyzkouším:-) jen když si vzpomenu, kolikrát jsem se napálila, pak reklamace… no uf, nervy to byly:-) ale našla jsem:-) jj, stojany se dají sehnat taky z druhé ruky a manžel i něco vyrobí ;) já bych do toho šla ráda, ale pořád mám kolem sebe jisté vykřičníky :think:

nemáš zač ;) ta počáteční investice opravdu nebude velká, zajímavě vymalovat, zrcadlo, závěs do kruhu na zkoušení, no a vidíš..stojany určitě seženeš za pusu, ramínka zdarma a jestli manžel pomůže třeba s prodejním pultem, tak bezva, ještě pokladna, žehlící prkno a je to :mrgreen: Nějaké zkušenosti máš, tak do toho. :palec: Držím palec.

• Citovat
  • Upravit
1125
14.7.16 20:28

@Apaji mně prosím taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.7.16 20:29
@Anonymní píše:
@bwemy jupí:-) néééé, lis ne! ten jsem koupila celkem třikrát, na zkoušku, od různých dodavatelů… a sotva se mi vrátil náklad:-( i když je pravda, že jsem si dost věcí odložila pro dítko… z jak velkého města jsi? nooo, spodní prádlo mě nenapadlo, jeden stojánek by se mohl vyzkoušet… pak třeba boty, kabelky… ale zase tak velký prostor nemám, by mě manžel hnal, kdyby musel přistavět :mrgreen:@Kelsey děkuju! zdravá výživa není špatný nápad:-) musela bych mrknout, co se dá sehnat v těch potravinách… v tomhle se orientuje moje mamča:-) chodí tam pořád, ale bydlí 60km daleko… jen netuším, kam se pro takové zboží jezdí :think: začnu pátrat ;)

Patrej, udělej si u vás anketu.
Nam ji tu loni paní otevřela, jsme mestys asi nejak kolem 2,5tis. obyvatel.
Po půl roce říkala, že vydělává zatím jen na nájem a povinné platby, prostor si musela pronajat. Nakupuje v nějakém velkoobchodu přes net, že vždycky když si jdu pro zitnou a špaldovou, říká, že čeká balík každým dnem ať se vrátím později :-D. A pro neco jezdí do Brna, že tam je velkoobchod.
Mouka u ní vychází ještě malinko levněji, jak ve městě ve zdr.
A teď nedavno tu otevřeli pekárnu, dřív tam byl bazarek věci ten tam měly nejaka mamka s dcerou 2 mes.pak to zavrely. No nepecou tam, ale 2× denně dováži. Lidi si hned zvykli, že už v 5h. mají čerstvé pečivo do práce a v 11h. nová várka přijede.
To je s těch nových prodejen u nás top. Že nemají jen takové to běžné vsude dostupné pečivo, ale např. špaldovo zitny, masový chleba, ten jak poprvé dovezli pro mužské hit :-D.
Byla tu paní ve svém měla prodejnu, výrobu spodního prádla, pry dlouho to dělala, takové mi to přišlo ty nadměrné velikosti, nebo spíš pro starší.
Strašně drahé to měla. K udivu místních to zavřela a našla si práci jinde.
A třeba tu máme čistírnu o tu je taky zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 20:29

@Hanney děkuju :hug: :dance:

• Citovat
  • Upravit
201
14.7.16 20:36

Kamarádka prodávala a půjčovala svatební a společenské šaty a doplňky, skončila kuli tomu, že neměla prostory. Měla odbyt, ale bylo to v Praze.kuli tomu lidi i dojedou, pokud budou dobre ceny… Plus k tomu může být i sekáč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
14.7.16 20:37

No u nás má chlap krámek a prodává společenské oblečení, ale vcelku mi to přijde předražený a takový nic moc, ve výloze to má takový naházený jedno přes druhý, a taky mu to asi šlape protože tam je už min. 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 20:44

@masinka69 já právě nemám zase tak velký prostor:-/ do půjčovny se mi nechce, je s tím moc práce… škoda, že musela skončit, když jí to šlo:-(

@bwemy k nám jezdí do kulturáku výprodeje společenského… nejsem si jistá, že by se obleky vyplatily, ale společenské šaty bych do prodeje zařadila ráda:-)) měla bych nastavené prodejní ceny tak, aby si ženy či slečny šaty raději koupily, než si je dojely půjčit…

• Citovat
  • Upravit
193
14.7.16 20:49

Tak už manžela pomalu připravuj, že bude přistavovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 21:28

@bwemy kéž bych časem pocítila takovou potřebu :mrgreen: :P

• Citovat