Obchůdek s oblečením z druhé ruky ve svém...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.16 19:38

@Salvaje to jsi taky založila obchod s oblečení? proč myslíš, že to nešlo? finanční poradci si vydělají pěkný peníze, co tě na tom nebavilo? A virtuální recepce?? To jde?? 8o :palec: Je to něco jako virtuální asistentka? Omlouvám se za tolik otázek :oops:

• Citovat
  • Upravit
3491
15.7.16 19:54

Neměla jsem obchod, jen skupinku na FB. Chvilku to šlo, pak z ničeho nic ani ťuk. Myslím, že to bylo tím, že je čím dál větší konkurence.
Finanční poradenství by mě bavilo, ale dělat to sama na sebe a podle sebe, ne tak, jak to chce ten, co je nade mnou. Prostě nejsem na MLM… I jsem uvažovala, že to zkusím sama, ale nakonec jsem dala jiným směrem…
Virtuální recepce je něco podobného jako virtuální asistentka. V podstatě jen vyřizuju telefonáty, maily a objednávky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.16 20:24

@Salvaje na FB jsem se dala až teď a zatím prodej nic moc:-( spíš sbazar atd… já teď s jednou pojišťovnou koketuju, tak uvidíme, co z toho bude… hotovost se mi při zařizování čehokoliv bude hodit… tak to chápu, že nestíháš, pokud sama děláš kancelář více firmám… jak tě to vůbec napadlo?:-)

• Citovat
  • Upravit
3491
15.7.16 20:39

Chtěla jsem dělat něco, co můžu odkudkoliv. Nic, co by mě drželo na jednom místě… A tohle to splňuje dokonale :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.16 20:43

@Salvaje pěkné :palec: a jak hledáš klienty? voláš do firem a nabízíš? v čem je vlastně výhoda, oproti klasické recepci? :think:

• Citovat
  • Upravit
6611
15.7.16 20:43
@Anonymní píše:
Anonymní - to máš pravdu, počáteční investice bude vysoká, ale jsem si jistá, že pokud by to „nešlo“, tak svůj náklad dostanu zpět třeba prodejem přes internet… Moc gratuluju k úspěšnému podnikání a trumfnutí manžela :palec: Můžeš se jen okrajově zmínit, co je tvojí náplní práce?

Pro tebe je hodně důležité vydělávat více než tvůj chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
15.7.16 20:44
@Anonymní píše:
@Salvaje pěkné :palec: a jak hledáš klienty? voláš do firem a nabízíš? v čem je vlastně výhoda, oproti klasické recepci? :think:

To už bych si s dovolením nechala pro sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
15.7.16 20:47

No z druhé strany, úspěšné podnikání je náročné na čas. Poslední zákazník mi odjel před dvaceti minutama…dneska to byl opravdu šrumec, v sobotu mají přijet tři a do pondělí musím nachystat grafické podklady pro reklamní kampaň co budeme mít v kauflandech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.16 20:52

@jakanas ne, proč si to myslíš? psala jsem, že bych si chtěla vydělat 15.000Kč čistého… manžel vydělává víc…
to je moc dobře, že se vám daří :dance: já sice podnikat chci, ale svůj čas musím rozdělit ještě mezi dítě a manžela ;)

@Salvaje jasně, chápu a moc držím palce! :palec:

• Citovat
  • Upravit
3491
15.7.16 20:59

Taky ten čas potřebuju rozdělit ještě mezi děti. A je to fakt náročné. Jeden klient mě potřebuje ráno od 8, jiný až od 10, další zas pro změnu do 10 v noci… Ale zas můžu pracovat a být přitom venku. Teda ne vždy, ale často se to dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
15.7.16 21:01
@Anonymní píše:
@jakanas ne, proč si to myslíš? psala jsem, že bych si chtěla vydělat 15.000Kč čistého… manžel vydělává víc…

tak vypadalo to podle těch komentů jako primární cíl. Jinak stanovovat si cíle je taky důležité, člověka to tlačí kupředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.16 21:04

@Salvaje jistě, proto podle toho pravděpodobně vypadá i tvá výplata:-)pokud bych si otevřela obchod, který by mi například vydělával cca 10.000 a já tam musela být od rána do večera, tak to nemá význam… takhle podnikat nechci ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.16 21:08

@jakanas možná, ale tak to není:-) byla to poklona, protože ta částka musí být už poměrně zajímavá… cíl mám:-) chci začít během dvou let úspěšně podnikat :palec:

• Citovat
  • Upravit
3491
15.7.16 21:10
@Anonymní píše:
@Salvaje jistě, proto podle toho pravděpodobně vypadá i tvá výplata:-)pokud bych si otevřela obchod, který by mi například vydělával cca 10.000 a já tam musela být od rána do večera, tak to nemá význam… takhle podnikat nechci ;)

Ano, to vypadá. Jinak bych to taky nedělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.16 21:14

@Salvaje prááávě :palec: ;)

Prý že si prodejem oblečení přivydělává každá druhá maminka :think: Škoda, že nechodí na emimino, mohly jsme moudře pohovořit :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat