Obchůdek s oblečením z druhé ruky ve svém...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.16 21:26

Ahoj, já jsem také začla uvažovat, že bych rozjela podnikání na rodičáku. Moje představa byla krámek s botkami pro děti (Superfit, Fare, atd.). Bydlím v okresním městě (cca 25tis.ob.), takže trošku něco jiného než ty. No ale co jsem chtěla říct, když jsem si spočetla, kolik by stálo naskladnění krámku, tak se mi protočily panenky(x velikostí, x druhů bot, chlapecké dívčí, aby bylo z čeho vybírat).Takže já svuj sen zatim odkládám, dokud nevyhraju ve Sportce :mrgreen:. Přemýšlím, že bych zkusila něco menšího, např prodej zboží na ŽL přes MMB apod., ale zas nevim, jestli už tam toho neni fakt moc. Jinak tobě přeji hodně štěstí, je fajn, že máš svoje prostory a k tomu sortimentu, já osobně bych také do potravin nešla, přece jenom tam se to musí točit, můžeš toho dost vyhodit atd, s oblečením když to nepujde, můžeš v nejhorším prodat za nákupku na netu. Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.16 21:40

Anonymní - ahoooj :mavam: pravda, bydlíš ve větším městě s daleko zajímavější kupní sílou, ale pokud nemáš prostor, tak se o dost navýší náklady:-( já nemám nějak extra velké místo, ale na obchůdek stačí… navíc bydlíme v zapadlé části, kus od náměstí, ale směrovky to jistí :palec: děkuji za podporu a i já tobě přeji hooodně štěstí :hug: jaké zboží by ji chtěla prodávat?

• Citovat
  • Upravit
74217
17.7.16 22:16
@Anonymní píše:
Anonymní - ahoooj :mavam: pravda, bydlíš ve větším městě s daleko zajímavější kupní sílou, ale pokud nemáš prostor, tak se o dost navýší náklady:-( já nemám nějak extra velké místo, ale na obchůdek stačí… navíc bydlíme v zapadlé části, kus od náměstí, ale směrovky to jistí :palec: děkuji za podporu a i já tobě přeji hooodně štěstí :hug: jaké zboží by ji chtěla prodávat?

Napis mi pak třeba do SZ, jak to dopadlo, jak se ti dílo podařilo :kytka:
A co teda nakonec prodáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.7.16 20:45

Tak u nás v městysu byl nově otevřen sekáč, prý takový lepší s pěkným až novým oblečením. Po měsíci provozu je dočasně uzavřen, prej ho znovuotevřou v září… myslím že tomu ani omi sami nevěří.
Je to již čtvrtý sekáč co u nás zkrachoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
20.7.16 20:54

Asi zjistili, že prázdniny nejsou úplně super sezóna. V září otevřou a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat