Obchůdek s oblečením z druhé ruky ve svém...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KiwiT píše:
@Kelsey Trochu offtopic, ale co to znamená „tinton“?
Pardon Cinani, jsem si první vzpomněla na tinton tak se jim tady rika.
Udělali si obojí v domě co koupili vecerku, v patře bydlí.
Rádi k nim chodime.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Salvaje technické zaměření je taky fajn! držím palce, ať se otevření obchodu vydaří co nejlépe!
Krom toho totiž u nás chybí klasické železářství, ale na to nemám buňky a ani by mě to nebavilo…
Především dámské a pak okrajově dětské. Ano, je to tak, jak píšeš. Chci to já, protože je to něco, co by mě bavilo. Možná proto i díky tomu vidím tu příležitost:-) Musela bych mít hezké zboží a ještě hezčí ceny. Přemýšlím o tom už hodně dlouho a asi nevymyslím nic extra, dokud to nevyzkouším. Doma budu ještě dva roky, prostor mám, ideální začít podnikat, nebo ne?:-)
Ale tak proč ne, jdi do toho.
Na RD nemusíš řešit jako moc tě to uživí nebo neuživí, jen si spočítej, aby tě případný neúspěch finančně nezruinoval. Večerka - tam vidím problém v tom, že investuješ do rychlezkazitelného zboží, jinak asi bude sypat víc než sekáč
Tak můžeš začít hadrama a skončit třeba u toho železářství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Apaji píše: Ťaman - tedy Vietnamec
A to někomu přijde vhodné to tak popisovat? Je těžké napsat Vietnamec? A co má národnost společného s večerkou? No to je jedno, přeci jenom je to silný offtopic, díky za upřesnění!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Apaji mě by zajímaly ty plavky.. prosím odkaz na fler
díííky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ještě u nás máme prodejce jízdních kol, má i cykloservis, poskládá kolo na míru, k tomu sportovní oblečení, přilby, cyklodoplňky - taky se u něj dveře netrhnou a jezdí lidé z okolí. A zahradní technika je tu taky dobře zavedená - včetně servisu a doplňkového zboží (krmiva pro zvířata - hospodářské i domácí mazly, bazénová chemie, hnojiva, substráty, krmítka, travní osivo apod.).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey děkuju za radu! Večerky tu máme tři, pak klasickou sámošku a dva menší koloniálky. S tím bych už díru neudělala:-/ Navíc Vietnamci mají domácí potřeby i drogerii za super ceny. Sama u nich nakupuju… Navíc není mým cílem otevřít si něco, kde budu od rána do večera každý den:-(
@jakanas klobouk dolů, krásné zaměření
moc vám fandím! no musím popřemýšlet, né vždy nás naše sny dovedou k úspěchu…
@Ivan PPZ pravda… dámské třičko tu od vietnamců žena sežene za 200 a kvalita nic moc… já bych ho mohla nakoupit za cca 30Kč a prodat za 60Kč… Je otázka, zda se po čase místní obyvatelstvo nenabaží a nakupování oděvů je neomrzí… Když já bych ten prostor ráda využila k něčemu, co je mi blízké… Jak to dělají ostatní bazárky, které se uživí?
Nechci sedět se založenýma rukama, plakat na výší rodičovského příspěvku a čekat na to, až si za dva roky budu muset hledat práci. Řekla bych, že jsem poměrně podnikavá, komunikativní a vždy jsem v oblasti obchodu pracovala. Jen vydat se teď tou správnou cestou bude složitější… Už to není jen o mě…
- Citovat
- Upravit
Vyyydrž, musím vyhrabat vizitku
. Přece jen ty její plavky vydrží i moře a tak mám jedny x let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě tu máme vlastne vyloženě prodejnu ovoce, zeleniny, to si paní v důchodu zařídila. Taky tam celkem lidí chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey enapo, to je to, co tu máme:-)
@Apaji moc děkuji! paní je šikovná a je fajn, že se k ní spokojené zákaznice vrací… toho bych taky ráda docílila:-)
@HanHa pořád doufám v to, že by se tu mohl ozvat někdo, koho to uživí…
naděje umírá poslední
přes internet už prodávám, ale je to moc práce a výdělek minimální, ale je:-) proto bych to ráda propojila s tím obchodem… proč mít zboží v pytlích, když ho můžu vystavit ![]()
- Citovat
- Upravit
A, mám to. Pošlu ti to do SZ, jo? Ať nemá někdo problém s reklamou a navíc OT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co třeba obchod s dárkovým zbožím? Třeba na objednavku?
Když dojdu ke známé do květinářství, má tady i takové ty drobnosti keramické, proutěné a celkove dekoracni zboží.
Mívá to nějak sezóně rozdělené. Třeba jen uvazat, nazdobit pěkný košík jako poděkování uč. ve skolce/skole za školní rok.
Tak si člověk vystoji frontu. Ony si to ty mamky mezi sebou řeknou a pak chodí samy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Apaji píše:
@HanHaA, mám to. Pošlu ti to do SZ, jo? Ať nemá někdo problém s reklamou a navíc OT.
Prosím, pošli mi to taky, ty plavky mě zajímají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Apaji píše:
@HanHaA, mám to. Pošlu ti to do SZ, jo? Ať nemá někdo problém s reklamou a navíc OT.
I mě, i mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 ha, moc děkuju
no jo, můžu si vedle hadrů vystavit krabičky se šroubkama a postupně se podřizovat poptávce
nějaké oblečení už mám, ale to mi zabere tak třetinu obchůdku… pokud bych se rozhodla do toho jít, tak musím naskladnit víc, ale věřím, že za náklad bych to v případě neúspěchu na internetu zase prodala…
@Apaji cyklo tu máme, pak taky obchod s pracovními oděvy… jsme poměrně dobře vybavení, jen to oblečení tu není… máme tu jednu fabriku, takže se sem sjíždí i lidi z okolí.. musela bych mít směrovky ze všech stran:-)))
@Kelsey ta se tu taky otevřela, ale vydržela tři měsíce:-(
- Citovat
- Upravit