Obchůdek s oblečením z druhé ruky ve svém...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
14.7.16 19:17
@KiwiT píše:
@Kelsey Trochu offtopic, ale co to znamená „tinton“?

Pardon Cinani, jsem si první vzpomněla na tinton tak se jim tady rika.
Udělali si obojí v domě co koupili vecerku, v patře bydlí.
Rádi k nim chodime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.7.16 19:17
@Anonymní píše:
@Salvaje technické zaměření je taky fajn! držím palce, ať se otevření obchodu vydaří co nejlépe!
Krom toho totiž u nás chybí klasické železářství, ale na to nemám buňky a ani by mě to nebavilo…
Především dámské a pak okrajově dětské. Ano, je to tak, jak píšeš. Chci to já, protože je to něco, co by mě bavilo. Možná proto i díky tomu vidím tu příležitost:-) Musela bych mít hezké zboží a ještě hezčí ceny. Přemýšlím o tom už hodně dlouho a asi nevymyslím nic extra, dokud to nevyzkouším. Doma budu ještě dva roky, prostor mám, ideální začít podnikat, nebo ne?:-)

Ale tak proč ne, jdi do toho. :palec: Na RD nemusíš řešit jako moc tě to uživí nebo neuživí, jen si spočítej, aby tě případný neúspěch finančně nezruinoval. Večerka - tam vidím problém v tom, že investuješ do rychlezkazitelného zboží, jinak asi bude sypat víc než sekáč :think: Tak můžeš začít hadrama a skončit třeba u toho železářství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
14.7.16 19:18
@Apaji píše: Ťaman - tedy Vietnamec

A to někomu přijde vhodné to tak popisovat? Je těžké napsat Vietnamec? A co má národnost společného s večerkou? No to je jedno, přeci jenom je to silný offtopic, díky za upřesnění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
14.7.16 19:18

@Apaji mě by zajímaly ty plavky.. prosím odkaz na fler :) díííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
14.7.16 19:19

Jo, ještě u nás máme prodejce jízdních kol, má i cykloservis, poskládá kolo na míru, k tomu sportovní oblečení, přilby, cyklodoplňky - taky se u něj dveře netrhnou a jezdí lidé z okolí. A zahradní technika je tu taky dobře zavedená - včetně servisu a doplňkového zboží (krmiva pro zvířata - hospodářské i domácí mazly, bazénová chemie, hnojiva, substráty, krmítka, travní osivo apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 19:20

@Kelsey děkuju za radu! Večerky tu máme tři, pak klasickou sámošku a dva menší koloniálky. S tím bych už díru neudělala:-/ Navíc Vietnamci mají domácí potřeby i drogerii za super ceny. Sama u nich nakupuju… Navíc není mým cílem otevřít si něco, kde budu od rána do večera každý den:-(

@jakanas klobouk dolů, krásné zaměření :dance: moc vám fandím! no musím popřemýšlet, né vždy nás naše sny dovedou k úspěchu…

@Ivan PPZ pravda… dámské třičko tu od vietnamců žena sežene za 200 a kvalita nic moc… já bych ho mohla nakoupit za cca 30Kč a prodat za 60Kč… Je otázka, zda se po čase místní obyvatelstvo nenabaží a nakupování oděvů je neomrzí… Když já bych ten prostor ráda využila k něčemu, co je mi blízké… Jak to dělají ostatní bazárky, které se uživí?

Nechci sedět se založenýma rukama, plakat na výší rodičovského příspěvku a čekat na to, až si za dva roky budu muset hledat práci. Řekla bych, že jsem poměrně podnikavá, komunikativní a vždy jsem v oblasti obchodu pracovala. Jen vydat se teď tou správnou cestou bude složitější… Už to není jen o mě…

• Citovat
  • Upravit
5455
14.7.16 19:20

@HanHa

Vyyydrž, musím vyhrabat vizitku :mrgreen:. Přece jen ty její plavky vydrží i moře a tak mám jedny x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.7.16 19:22

A ještě tu máme vlastne vyloženě prodejnu ovoce, zeleniny, to si paní v důchodu zařídila. Taky tam celkem lidí chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 19:27

@Kelsey enapo, to je to, co tu máme:-)

@Apaji moc děkuji! paní je šikovná a je fajn, že se k ní spokojené zákaznice vrací… toho bych taky ráda docílila:-)

@HanHa pořád doufám v to, že by se tu mohl ozvat někdo, koho to uživí… :oops: naděje umírá poslední :mrgreen: přes internet už prodávám, ale je to moc práce a výdělek minimální, ale je:-) proto bych to ráda propojila s tím obchodem… proč mít zboží v pytlích, když ho můžu vystavit :think:

• Citovat
  • Upravit
5455
14.7.16 19:28

@HanHa

A, mám to. Pošlu ti to do SZ, jo? Ať nemá někdo problém s reklamou a navíc OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.7.16 19:29

A co třeba obchod s dárkovým zbožím? Třeba na objednavku?
Když dojdu ke známé do květinářství, má tady i takové ty drobnosti keramické, proutěné a celkove dekoracni zboží.
Mívá to nějak sezóně rozdělené. Třeba jen uvazat, nazdobit pěkný košík jako poděkování uč. ve skolce/skole za školní rok.
Tak si člověk vystoji frontu. Ony si to ty mamky mezi sebou řeknou a pak chodí samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
14.7.16 19:30
@Apaji píše:
@HanHaA, mám to. Pošlu ti to do SZ, jo? Ať nemá někdo problém s reklamou a navíc OT.

Prosím, pošli mi to taky, ty plavky mě zajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.7.16 19:33
@Apaji píše:
@HanHaA, mám to. Pošlu ti to do SZ, jo? Ať nemá někdo problém s reklamou a navíc OT.

I mě, i mě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 19:34

@Gina108 ha, moc děkuju :hug: no jo, můžu si vedle hadrů vystavit krabičky se šroubkama a postupně se podřizovat poptávce :mrgreen: nějaké oblečení už mám, ale to mi zabere tak třetinu obchůdku… pokud bych se rozhodla do toho jít, tak musím naskladnit víc, ale věřím, že za náklad bych to v případě neúspěchu na internetu zase prodala…
@Apaji cyklo tu máme, pak taky obchod s pracovními oděvy… jsme poměrně dobře vybavení, jen to oblečení tu není… máme tu jednu fabriku, takže se sem sjíždí i lidi z okolí.. musela bych mít směrovky ze všech stran:-)))
@Kelsey ta se tu taky otevřela, ale vydržela tři měsíce:-(

• Citovat
  • Upravit
74217
14.7.16 19:36

Papírnictví máte? Kdyby si to stihla teď začnou žně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat