Obezita a problém otěhotnět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
19.3.17 21:49

@Sandra5291 ty jo to je nepříjemny… a když tedy to přeženu a opravdu zkusíš třeba ty 2-3 dny vydržet na řekněme 700 kcal a třeba udělas navíc 5km chuze - přesto se váha nehne? to si skoro neumím představit :-/ protože přítel když bral kortikoidy tak právě vím že se musel hodně hlídat v jídle jinak měl tendenci přibírat…a když by jsi byla tehotná tak to ty kortikoidy smíš dál brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.3.17 22:49

@Sandra5291
Já bych se teda zaměřila spíš na to astma, než se snažit zoufale otěhotnět. Kortikoidy jsou jen na udržení stavu a neléčí, ne? Hledala bych cesty, jak zmírnit to astma. Můžeš vůbec cvičit? A jaký to bude záhul, až přibereš ještě cca 10 kg s miminkem? Přečti si něco o dr. Hnízdilovi. On se na nemoci dívá trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
19.3.17 23:11

@evan14 pokračuješ? Cvičíš?
Je super, že jsi z Prahy. Ta první, holčičí posilovna, to byla Twiggy a byla úplně v centru, kousek od Vodičkovy ul., ceny lidové… ale je to už spooousta let, nevím, zda ještě funguje. Co se týče té, která se dá pronajmout na hodinu (také za babku), tak je to modrý svět na Letňanech, mají tam i saunu, kterou si tam můžeš zamluvit pro sebe. Dále je tam i nějaké hromadné cvičení (aerobic nebo něco takového). Jinak si tady v Praze vybavuji i nějaké další čistě dámské fitness kluby, kam se dá zajít. A na Černém mostě v sídlišti je fitko, kde jsou takové ty pohyblivé stoly, které ti pomáhají cvičit (to by pro tebe na začátek mohlo být řešení), dělají také lymfodrenáže atd. Také moc příjemné holčičí prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.3.17 07:03

@Sandra5291 Taky mám kamarádku, která nemůže otěhotnět kvůli váze… Myslím, že je to individuální, někomu se to podaří a někomu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
20.3.17 09:21

I já se musím podělit se zkušeností. V Mých 40 letech jsme začli chodit do Genetu. Při mých 172 cm jsem vážila 103, všude jsem čekala, že mi řeknou, že musím schodit, ale nikdo nikdy nic neřekl. Do půl roku jsem otěhotněla. Má kamarádka taky chodila, doktor ji velice rázně řekl, že musí schodit, že to je ten problém a tak jí to zablokovalo, že z Genetu odešla. Mám za to, že nadváha není vždy důvod proč žena nemůže otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.4.17 18:24

Ja si taky myslím že váha není až takový problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie