Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj děvčata,
zajímalo by mě, kdo v poslední době rodil na Obilňáku v Brně? Máte dobré zkušenosti?
Zejména mě zajímá jak je to s partnerem u porodu. Může tam být se mnou celou dobu? Nebo ho za mnou pustí až na tlačení?
Děkuju ☺️️
Celou dobu. Neni tam hekarna. To snad už v žádné normální porodnici.
@debra.morgan
Bohužel se ještě někde najde.
Mě to zajímalo i kvůli covidu, jestli třeba právě kvůli tomu nepouští jen na konec. Ale tak jsem ráda, že ne
@Moly K. píše:
Ahoj děvčata,
zajímalo by mě, kdo v poslední době rodil na Obilňáku v Brně? Máte dobré zkušenosti?
Zejména mě zajímá jak je to s partnerem u porodu. Může tam být se mnou celou dobu? Nebo ho za mnou pustí až na tlačení?
Děkuju ☺️️
Rodila jsem teda rok zpátky ale od té doby se moc nezměnilo.. otec u porodu po celou dobu, za mě nejlepší porodnice.. bohužel s Miloušema nemám dobré zkušenosti s gynekologii takže jsem ani neuvažovala rodit tam.. Obilní trh se řadí mezi špičku v republice i když se jedná o starší budovu..
@Skaiqy
Tak to ráda čtu ☺️️ Samozřejmě mám strach, jestli jsem si vybrala dobře, ale snad budu spokojená ☺️️
Nějaké rady nebo must have co mi nikdo před porodem neřekne nebo co nenajdu napsané na stránkách porodnice? 😄 ☺️️
@Skaiqy píše:
Rodila jsem teda rok zpátky ale od té doby se moc nezměnilo.. otec u porodu po celou dobu, za mě nejlepší porodnice.. bohužel s Miloušema nemám dobré zkušenosti s gynekologii takže jsem ani neuvažovala rodit tam.. Obilní trh se řadí mezi špičku v republice i když se jedná o starší budovu..
milouši jsou děsní, spíš děsivý. strašný historky z tama slýchám. obilňák je vyhlášený nedonošeneckým. výborná péče, taky tam je jediná dětská jipka. a porodní sály jsou nový, sice malý, ale nový. 6N už je horší. to by potřebvalo rekonstrukci jako sul.
@debra.morgan
To jsem slyšela. Trošku mě mrzí, že na 6N nemají WC a sprchy na pokoji, ale snad to nebude pro mě nějaký problém. (Jsem jedna z těch, co se nejvíc děsí přístupu personálu a aby něco neudělala špatně a moc neotravovala)
@Moly K. píše:
@debra.morgan
To jsem slyšela. Trošku mě mrzí, že na 6N nemají WC a sprchy na pokoji, ale snad to nebude pro mě nějaký problém. (Jsem jedna z těch, co se nejvíc děsí přístupu personálu a aby něco neudělala špatně a moc neotravovala)
mě to nijak nevadilo. ani jsem neměla nikdy pocit, že bych je tam obtěžovala. maji tam laktační poradenství, ale ne každýmu vyhovuje, jestli si zakladaš na kojení spíš bych zapracovala směrem domluvit si laktační poradkyni soukromě pak domů.
@debra.morgan
Joo to by ses divila. Břeclav hekarna TOP.. Byly jsme tam jednu chvíli tři ženské.. No děs. ![]()
@cassydiees píše:
@debra.morgan
Joo to by ses divila. Břeclav hekarna TOP.. Byly jsme tam jednu chvíli tři ženské.. No děs.
Když na to ženská přistoupí ![]()
Tak nebylo kde jinde být.. Na sálech se rodilo a takhle pokoje na první dobu porodní nemají. Jen tu jednu hekarnu…
a nebyl čas jet jinam..
@Moly K. píše:
@Skaiqy
Tak to ráda čtu ☺️️ Samozřejmě mám strach, jestli jsem si vybrala dobře, ale snad budu spokojená ☺️️
Nějaké rady nebo must have co mi nikdo před porodem neřekne nebo co nenajdu napsané na stránkách porodnice? 😄 ☺️️
No..pokud sis vybrala Obilnak tak sis vybrala určitě dobře..jsou to profíci..navíc, nejlepší dětská JIP, určitě bych nerodila jinde ![]()
Must have..hmmm..nevím jak je to na větších pokojích, podařilo se mi mít aspoň semi-private..tam jsou dva pokoje a sdílená koupelna a WC ale taková věc jako toaleťák tam byl
pokud se dostaneš na velký pokoj tak asi..ehm.. špunty do uší? ![]()
@Skaiqy píše:
No..pokud sis vybrala Obilnak tak sis vybrala určitě dobře..jsou to profíci..navíc, nejlepší dětská JIP, určitě bych nerodila jindeMust have..hmmm..nevím jak je to na větších pokojích, podařilo se mi mít aspoň semi-private..tam jsou dva pokoje a sdílená koupelna a WC ale taková věc jako toaleťák tam byl
pokud se dostaneš na velký pokoj tak asi..ehm.. špunty do uší?
Třeba bude mít štěstí jako já, já tam byla sama, na klasickým pokoji pro 3.
@debra.morgan píše:
Třeba bude mít štěstí jako já, já tam byla sama, na klasickým pokoji pro 3.
Tak to si měla hodně dobré štěstí teda..pamatuješ si kolik vás rodilo? nás 6 a byl to fakt zahul na ten večer ![]()
@Skaiqy píše:
Tak to si měla hodně dobré štěstí teda..pamatuješ si kolik vás rodilo? nás 6 a byl to fakt zahul na ten večer
to fakt netuším, tam je to oddělený, nevím jak bych na to přišla.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.