Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
je tu někdo, kdo má zkušenost s objednáním zboží přes tento server? DHgate-com??? Pokud ano, potřebovala bych s pár věcma poradit, moc děkuji
Přímo přes tento server jsem neobjednávala, ale dívala jsem se na stránky a princip je stejný jako u jiných. Co bys potřebovala?
@LUCI Ahoj koukala jsme na to a princip je stejný jako u nákupů přes ebay. Tam nakupuji pravidelně, s čím by jsi potřebovala poradit?
@lelinka89 zkus www.ebay.com nebo třeba tohle www.buyincoins.com ale konkrétně tento prodejce vystavuje i na ebay, ten je celosvětový a najdeš tam všechno ![]()
Tak já objednala, přímo z HD Gate, zatím nic nedoeazilo, ale je to na cestě. Jinak dobrý, platba, i zpětné potvrzení podacího čísla při odeslání zboží. Ale říkám, zatím to v ruce nemám, je to už 18 dní. Z ebay jsem objednávala taky, šlo to taky z číny a dobrý, ani to doručení netrvalo tak dlouho a to to bylo před vánocema ![]()
Holky, mě stránka jde otevřít, ale nevidím žádné fota. Nevíte čím by to mohlo být? Ještě se mi to nikdy nestalo u jiných stránek.
.
jinak balíček dorazil, takže paráda. Na to, že bylo poštovné zdarma, to tak hrozný nebylo
, zhruba 3 týdny. takže za mě spokojenost ![]()
Můžu poprosit o pomoc také bych chtěla z ghgate obědnat ale vůbec nevíma bojím se abych něco nepopletla jak je to s poštou atd prosím o radu můžete i sz ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit. Přemýšlím o nakoupení zboží z Číny, převážně dětské oblečení, ale nevím, jak na to.Na fb je pár skupin, ale všude musím platit ještě poštu a čekat, až mi to přepošlou, a nebo objednávají pro víc lidí.
Předem děkuji za radu ![]()
@andy89 prodávají tam i věci po jednom. stačí si to tak zadat do „vyhledávání“
free shipping a 1 piece only
http://www.aliexpress.com/…86/boys.html?…
@Mar__tanka1983 píše:
@andy89 prodávají tam i věci po jednom. stačí si to tak zadat do „vyhledávání“
free shipping a 1 piece only
http://www.aliexpress.com/…86/boys.html?…
děkuji, to se musím někde zaregistrovat?
@andy89 přiznám se, že netuším, my to objednáváme víc ženských z jednoho města najednou, jsou lepší ceny, když např. bereš 10ks. A na mě se zatím objednávka nedostala ![]()
Každopádně ale musíš mít kartu, se kterou se dá platit po netu, většinou stačí zavolat na banku, nebo přes netbankovnictví si to nastavit na běžné platební kartě. Zadává se pak to číslo z karty, a oni si to stáhnou. Jde tam nastavit i limit, kvůli případnému zneužití.
Děkuji za radu, kouknu na to a v bance se zeptám. pokusím se sehnat víc lidiček, co by objednávali semnou ![]()