Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mmaminky pokud mám slevouvou knížku a chci využít slevu v DM na nákup příkrmů mohu si k ní vytisknout navíc za body slevu z karty vytištěním poukazu a nebo tyto dvě slevy nejdou použít pro jeden nákup? Děkuji
Jestli myslíš slevu 15% na dětskou výživu, tak jsem četla, že jde kombinovat pouze se slevou na celý nákup…
K 15% sleve na prikrmy muzes pouzit jen slevu na cely nakup.
K sleve na cely nakup libovolne kuponky z knizek.
Vyzkouseno minuly tyden.
Ahoj, přidám se sem se svým dotazem, když už ten původní byl zodpovězen. Netušíte, zda kupon z nové knížky na 50% slevu na fotoknihu lze použít i na fotoknihu s jiným počtem stran než 26?
Díky.
@Billi takže pokud si vytisknu kuponek se slevou na cely nakup tak muzu zaroven s tím pouzit papirky z knizky a budou mi pocitat obe slevy?
@Belll ano, to je bez problémů. Ale ten na celý nákup bývá ve většině případů v knížce za 150 bodů. Nevím, jestli bývá i k vytištění
Tyto slevy jdou sčítat. My tak nakupujeme UM za naprosto skvělou cenu.
Plus tato sleva (10% na nákup) lze nakombinovat se slevou (15%) na dětské jídlo, takže celková sleva je 25% ![]()
A joker 25% na nejdražší výrobek se dá taky kombinovat s 10% na celý nákup, takže pak máš 35% na jeden výrobek ![]()