Sleva v DM - dvě na jeden nákup?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
213
31.1.13 12:39

sleva v DM-poraďte

Mmaminky pokud mám slevouvou knížku a chci využít slevu v DM na nákup příkrmů mohu si k ní vytisknout navíc za body slevu z karty vytištěním poukazu a nebo tyto dvě slevy nejdou použít pro jeden nákup? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2017
31.1.13 12:52

Jestli myslíš slevu 15% na dětskou výživu, tak jsem četla, že jde kombinovat pouze se slevou na celý nákup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.1.13 12:59

K 15% sleve na prikrmy muzes pouzit jen slevu na cely nakup.
K sleve na cely nakup libovolne kuponky z knizek.
Vyzkouseno minuly tyden.

• Citovat
  • Upravit
Ae
39
31.1.13 14:07

Ahoj, přidám se sem se svým dotazem, když už ten původní byl zodpovězen. Netušíte, zda kupon z nové knížky na 50% slevu na fotoknihu lze použít i na fotoknihu s jiným počtem stran než 26?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
31.1.13 15:40

@Billi takže pokud si vytisknu kuponek se slevou na cely nakup tak muzu zaroven s tím pouzit papirky z knizky a budou mi pocitat obe slevy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.1.13 15:44

@Belll ano, to je bez problémů. Ale ten na celý nákup bývá ve většině případů v knížce za 150 bodů. Nevím, jestli bývá i k vytištění :think: Tyto slevy jdou sčítat. My tak nakupujeme UM za naprosto skvělou cenu.
Plus tato sleva (10% na nákup) lze nakombinovat se slevou (15%) na dětské jídlo, takže celková sleva je 25% :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13731
31.1.13 23:04

A joker 25% na nejdražší výrobek se dá taky kombinovat s 10% na celý nákup, takže pak máš 35% na jeden výrobek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák