Milujeme second handy

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2184
28.1.13 18:33

Ja tež miluju sekače protože vetšinou to je jednotlivych kusech což je super, kupuju boty všechno možny protože je levne a hlavne kvalitny zbozi, jedine co tam nekupuje je spodni pradlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
28.1.13 18:34

Já jsem sekáčový maniak :) Teď teda ležím doma, tak alespoň vybírám na aukru :mrgreen:
Poslední můj úlovek je chlupatá vesta od Benettonu za 35 kč. Jinak si fakt vybírám (nemám to už kam dávat), takže jenom tak něco nekoupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
28.1.13 18:36

Tak se přidávám. Já si klidně kabát za 2 litry koupím, ale k němu si koupím svetr za 100 v sekáči. :mrgreen:
Já k tomu všemu ujíždím na slevách a blešácích v německu. Naše malá chodí jak ze žurnálu, díky blešákům v německu, tam je to vývar.
Minulý týden byla akce v jednom z našich sekáčů (máme jich minimálně 15
:lol:) na bytový textil, přitáhla jsem si látku, 100% bavlnu, barva bílá káva, jemný prolis vzoreček, asi 8 m. Budu mít do nového obýváku nové polštářky.
Pak u kamarádky, co vozí z německých slev spodní prádlo luxusní podprsenku za 3 eura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.1.13 18:37

Miluju sekáče :pankac: :pankac: jeden čas jsem byla nemocná, ale dostala jsemk se z toho, i když to se mnou cuká pokaždé když jdu kolem :mrgreen:

Kupuju hlavně na kluka 3 a dcerku 14, u té mám problém že je hrozně hubená, a třeba kalhoty jsou problém :roll: na sebe kupuji taky, ale už méně, mi přijde že mají hezké věci jen ve velkých velikostech, na normální lidi ve velikosti XS minimum :pocitac:

Botky už jsem klukovi koupila, loni a byli uplně nový, za asi 90 kč, kožený a je to nějaká značka, sem to hned zkoumala na netu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
28.1.13 18:40

Malou mi v sekáčích oblékají babičky a nosí samé super kousky, já nakupuji zásadně pro sebe :mrgreen:

Cca jednou za půl roku musím udělat čistku ve skříni a prodávám to na aukru, protože toho mám fakt mega :mrgreen: A protože se už třetí týden válím doma, tak tu čistku právě dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
28.1.13 18:41

No já bych do sekáče taky šla-ale za
1.-v okolí o dobrém nevím-co vím tak předražené šunty a za
2.nerada se přehrabuji-takže by mě vyhovoval takový kam dojdu a vidím stojan s mojí velikostí ;).U nás je dámské, pánské s dětským dohromady :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
28.1.13 18:41

@K.Black Tě miluju, XS je normální průměrná velikost??? :mrgreen: Kde??? :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.1.13 18:43

Ja malemu kupuju pyžamka stoji jen po 20kc a jak mile prijdu do toho sekače ten pan mne už ma odkladany pyžamka krasny pro kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
28.1.13 18:44

@Marka76 No já pracuji v centru Plzně a mám tu tři oblíbené sekáče a žádné hrabání, pěkně stojany s jednotlivými druhy, prostě jako v klasickém krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
28.1.13 18:46

@mag
Tak to máš štěstí-já jsem na vesnici pomalu na konci světa a tady nic není-ani v okolních městech :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.1.13 18:47
@alisekR píše:
@K.Black Tě miluju, XS je normální průměrná velikost??? :mrgreen: Kde??? :zed: :mavam:

no já ji mám, tak to beru jako standart no :mrgreen:

Víte co mě mrzí nejvíc, že nemám žádnou kámošku, která by měla podobnou úchylku ;)

@alisekR ty jo s tou látkou :palec: já takhle občas koupím závěsy a z těch šiju polštářky atd. protože ty cizinci nemají tak velká okna jako mám já :zed:

• Citovat
  • Upravit
4091
28.1.13 18:48

Jsem taky maniak do sekáčů..na to že mám xxl postavu se dokážu oblíct jak modelka!!A být jinak tvarovaná týjoo to by byl ale vejvar!!!Holky mi říkaj že nikdy nic neobjěví ale já tam vlezu a vidím luxus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Marka76 píše:
@mag
Tak to máš štěstí-já jsem na vesnici pomalu na konci světa a tady nic není-ani v okolních městech :,( :,(

hrozná představa :( co internetový sekáče? :think: já jednou koupila na Brumlovi a byla sleva 50% :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5468

@K.Black XS není velikost pro normální lidi :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sekáče miluju, radši kolem moc nechodím, pro sebe moc nenakupuju (ale to ani jinde), ale pro děti jsem jak urvaná ze řetězu… jenže to si klidně může zakázat tam chodit, když sedím doma u PC a lovím na MMB, Aukru, bazoši… :oops: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
28.1.13 18:49
@jesenka33 píše:
Jsem taky maniak do sekáčů..na to že mám xxl postavu se dokážu oblíct jak modelka!!A být jinak tvarovaná týjoo to by byl ale vejvar!!!Holky mi říkaj že nikdy nic neobjěví ale já tam vlezu a vidím luxus!!!

Super mám takovou postavu jako ty-tak to kupuj 2× ať jsme dvě modelky :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák