Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky mám ráda sekáče
už od puberty ![]()
Ted´poblíž nic moc nemáme, ale bývala jsem taky maniak ![]()
Nejlepší kousky jsem měla asi z hromad na tržnici na Pankráci, když jsem pracovala na Budějárně. Škoda že je tam místo toho velké OC
![]()
@alchien hele musíš trénovat, jinak to nejde
jinak já mám problém, že nemám nějakou společnou hrabací maminku, takže mi spousta věcí které by mi slušeli a byla bych v nich úžasná uniká
![]()
@sunnyho.motylek to jsem snad v životě nekoupila, když byl prcek mrňous tak jsem hodně kupovala bodýčka v Tescu po vánocích ve slevách kus třeba za 30, letos jsem tam zase naběhla, myslela jsem třeba trička ale kilo po slevě mi přijde dost ![]()
@K.Black píše:
@alchien hele musíš trénovat, jinak to nejdejinak já mám problém, že nemám nějakou společnou hrabací maminku, takže mi spousta věcí které by mi slušeli a byla bych v nich úžasná uniká
![]()
@sunnyho.motylek to jsem snad v životě nekoupila, když byl prcek mrňous tak jsem hodně kupovala bodýčka v Tescu po vánocích ve slevách kus třeba za 30, letos jsem tam zase naběhla, myslela jsem třeba trička ale kilo po slevě mi přijde dost
no jenze ja moc moznosti k treninku bohuzel nemam…u nas nic neni a do brna casto nejezdim
ale jsem zas mistr cmuchac slev, takze mam malou oblecenou za par kacek a pak to jeste draz prodam ![]()
Super zážitek z loňského podzimu
byli jsme v Praze za kámoškou v nemocnici. Jedeme domů, takovou ulicí do kopce, a tam sekáč 30kč/kus. Muž mi říká, chceš zastavit? ne, nechci. Zeptal se asi 3×, já pořád ne. Na konci ulice otočka a jelo se zpátky
2× kalhoty, 1× mikča, 2× triko, 1× sukně
![]()
@alchien píše:šikovná
no jenze ja moc moznosti k treninku bohuzel nemam…u nas nic neni a do brna casto nejezdimale jsem zas mistr cmuchac slev, takze mam malou oblecenou za par kacek a pak to jeste draz prodam
@CokeLady Jo j taky ne, když si to člověk nemuže zkusit nemá to cenu
My už chodíme asi jenom v sekáčovém
A úplně nejvíc miluji, když mají ještě padesát procent slevu, šiš, to se to nakupuje
Je fakt, že tento svět jsem začala ve velkém znovu objevovat až s narozením syna. Některé značky jsem ani neznala
ale teď chodíme už výhradně ve značkovém
Třeba jsem pyšná na koženovou Nextovou bundu na malého, stála něco přes stovku a šla jsem očíhnout novou - přes litr - co dodat ![]()
Sekáče mám také ráda, ale už delší dobu jsem nic kloudného nenašla. Dívčí vel. 98 skoro nikde není ![]()
Tahle velikost už se hůř shání - ve všem - třeba tepláky, ale už to projedu vše a klidně koupím větší, on do nich doroste ![]()
@Potápka píše:
@sunnyho.motylek - kdepak, to má jedna paní takovej krámek. Prostě naveze zboží, pošle SMS, že jsou žoky a my jedeme vybírat. Jako pro každýho to není, ale já jsem tam nadšená - jede nás vždycky parta a děsně se u toho bavíme.Sem tam chodím do Triatexu (nebo jak se to jmenuje), tam se taky dá ulovit. Ale upřímně? Mě i některý sekáče přijdou sakra drahý.
triatex je částečný outlet, tam to mají rozdělený, tam si chodím kupovat prdy
zrovna dneska jsem koukala, že mají třicet procent na svetry a bundy, na to už jim ovšem dlabu, stejně jsem jako vorvaň ![]()
@Potápka píše:
Jinak na sebe - naposledy jsem chytla akci, vše za 20 - měla jsem narvanou tašku z Ikea, platila jsem asi 500,– a samé lepší kousky - jako že nové džíny, spoustu triček z kvalitních materiálů a hlavně ty košileJen od té doby co takhle nakupuju, nějak nemůžu chodit do normálních obchodů, protože mi to tam přijde všechno strašně drahý
K nám jezdí takhle sekáč a pak ke konci jsou také takové ceny, poslední den třicet za igelitku - ale někdy nenesu nic, už je to přebrané, ovšem někdy je to fakt úúúspěch ![]()
Já pravidelně obrážim co najdu, když vidím po cestě nějaký nový hned stavím, bohužel je málo dobrých sekáčů. Jezdila jsem do jednoho, pak jsem dlouho nebyla, příjdu zas a ejhle bunda za 500.Tak na to nemusím do sekáče
Jednou jsme chodili do fakt perfektního (jesnže se přestěhovali a už jsme je nenašli) koupila jsem si tam boty puma a nike (nenošený) za 200Kč