Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
30.1.13 13:14

@fatin jo to auto je důležité, ale jinak má vesnice víc pozitiv než město. Já mám město celkem ráda, ale tady jak bydlíme teď se mi vůbec nelíbí, takže se těším až se přestěhujem. Muž loni říkal max 2 roky, letos říká taky 2 roky :lol: já 5 a budu ráda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1011
30.1.13 13:23

@K.Black Ono je asi otázka, kam na vesnici se stěhuješ a jaké máš zázemí… Já tím docela trpím, ale tak snad si zvyknu. ;) Ale je pravda, že v létě je vesnice k nezaplacení. A když teď budu mobilnější a budu moct vyrazit i do města, tak to bude lepší. :dance: I když řídím teda značně nerada. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.1.13 13:25

@ledmed Já právě ty na váhu moc ráda nemám, protože mi vždycky přišly dost drahý a hlavně nevím, kolik to bude stát… Ale asi změním názor, když vidím Tvé úlovky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 13:26

@fatin no do vesnice s pár obyvateli, 26 km od města, tedy mého ;) další větší je cca 7 km. Ale jak říkám je to záležitost budoucnosti. Hele ono tě to donutí řídit, pokud nechceš riskovat duševní zdraví ze zblbnutí ;)

• Citovat
  • Upravit
829
30.1.13 13:42

@fatin :D děkuju ale toto nejsou úlovky na váhu, ale z toho mega skladu, kus za 10. Na váhu to je rpravda, to je ošidné, taky nikdy nevím u hader, ale zase se tam některé věci vyplatí, ne ty těžké :D jenže na mě sehnat třeba rifle v obchodě, to je strašný, během let se mi tolikrát změnila postava, že bych se asi nedoplatila z obchodu a halvně mám odjakživa strašně velkej zadek, jsem pr´tavá a na mě nikdy nic ani pořádně neměli, když to nestálo majlant :D Někomu vydrželi džíny několik let, teď už se mi to teda nestává, ale ještě na škole se mi vždycky prodřeli mezi nohama :D musela jsem si nechat odstranit i znamínko ze vnitř na stehně jak mě to dřelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.1.13 14:11

@K.Black Jj, bez auta je to o duševní zdraví. ;) Takže jezdit budu muset. Ale už je to lepší než třeba před půl rokem - to jsem si vůbec nedokázala představit, že sednu za volant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 14:16

@ledmed kámoška ať má jakkoliv drahé džíny tak je odrovná v rozkroku, prd ji to vydrží, a sukně nosí jen s punčochama protože jak se ji dřou stehna tak měla odřeniny. Loni začla nosit ustřižený balvněný legíny pod sukni, jako kraťásky a dobrý :palec:

• Citovat
  • Upravit
6747
30.1.13 14:20

Čus holky, dobrý téma :mrgreen:
taky sem tam vlezu do sekáče, hodně nakupuju na MMB, mám sbírku džínů, jsem na ně ujetá. Jen nextové mám 14tery. A v klidu si koupím další, holt prostě úchylka, ale ted mi jedny odešly v rozkroku tak se s nima budu muset rozloučit, ale to nevadí, koupím další žejo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.1.13 15:07

@ledmed A ten megasklad je jak jsi psala už někdy dřív, viď? Tuším Hodonín? Pro mě dost z ruky…
Jinak rozedřené kalhoty mezi nohama beru jako normálku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.1.13 15:08

Jo a teď jste mě tak navnadily, že hledám sekáče na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.1.13 16:54

Ahojky, já se zítra půjdu uklidnit do Bellitexu, dneska jsem se byla číhnout v putovním a nič moč, jenom pro chlapa džíny Lee Cooper za deset, já kalhoty HM - po porodu mi budou akorát, dopnu je i teď -těsně, také za deset a Honzík dvě trika. Další akce až březen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.1.13 19:08

@kozisek Koukala jsem odkad jsi..v našem Bellitexu mají 50% slevičku…hooolky twl to byli úlovky!! :jazyk: :jazyk: :pankac: :pankac: :pankac: Ale nemohla jsem moc lovit páč mně mladá nenechala a pořvávala z kočáru…Ale zato příští rok bude mít luxusní bundičku, kluk má skvělí triko a za další rok bude mít značkový netknutý sandále!!Zítra se tam ještě zajdu juknout!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.1.13 19:21

Já myslím, že ten Bellitex to má všude, prostě mají kvanta zimního a potřebují se toho zbavit :mrgreen: mě už tam i paní zná a říká, vy vždycky jdete, když jsou slevy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.1.13 19:52
@kozisek píše:
Já myslím, že ten Bellitex to má všude, prostě mají kvanta zimního a potřebují se toho zbavit :mrgreen: mě už tam i paní zná a říká, vy vždycky jdete, když jsou slevy :lol:

no a u nás ten váš Bellitex není :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
30.1.13 19:55

Holky vlezu k vám…Nevíte kde sehnat pěkné věci na kluka? Velikost 86 a dál? Ale pěkný a ne předražený. DíkyV sekáčcích nikde není. jen holky holky holky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák