Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@mekkinka jo další bude v dubnu…a na to že byla mizérie se prodalo za 52tisíc
…NA PODZIM LONI TO BYLO ZA 112TISÍC-TO MI ŘÍKALI ŽE TO BYL REKORD.
Ty brďo tak to je super do sekáče jsem chodila jenom občas s tím že jsou věci nošené a bůhví co je předtím nosilo
začnu je taky obrážet ale až po výplátě
![]()
@Kapřík90 No nošeno to je ale občas tam koupíš takovej luxus že v krámě bys dala balík..dneska tam semnou byla kamrádka je finančně za vodou a oblížela tam halenu tý jo značkovou a říká to jsem nevěděla že tu maj tak krásný věci a to mi před tím řekla že si byla koupit svetr v TAJLORU(nevím jak se to píše) skoro za 2 litry
![]()
Příspěvek upraven 30.01.13 v 21:30
Ty brďo holky, vy si tady tak pěkně radíte a kdo poradí mně
něco poblíž Brna? já jsem teda spokojený zákazník v Pohořelicích
, ale to je na váhu a ráda bych si taky nějaký pěkný kousek vyhrabošila, tak je to na ramínkách a chodí tam taky dost lidí, takže je to na dospělého dost přebrané… jen když se chytne dobrý den, kdy dají zboží a jak jsem se ptala, nenaváží se v určité dny, ale prostě tak nějak průběžně
@jesenka33
no z tý postýlky jsem měla fakt radost a jen za 100,–
![]()
Jojo, nějak jsem zaslechla, že bude v dubnu
Ale na těch jejich stránkách se nějak neorientuji, tak když budeš vědět, kdy je, jestli mi prosím napíšeš?
děkuju.
Na podzim jsem tam byla poprvé a to jsem tam nechala 300,ale plno pěkných věcí. A bylo natřískáno, takže se té tržbě vůůůbec nedivim ![]()
Tak jsou věci, co bych si v sekáči taky nekoupila…
a kupuji jen samozřejmě v dobrém stavu, vypereš a je to jako nové ![]()
@mekkinka jj dám neboj…ale bývá to vždycky ten pátek kolem výplaty…Ta postýlka byla skvělá!!!
@jesenka33
výborná
někdo tam pak říkal, že jí tam někdo prodává už dlouho a že si jí někdo chtěl vzít kdyžtak pro pejsky, kdyby se neprodala
my už jí máme uskladněnou u babičky s dědou ![]()
@Petra2829
tak pár tipů už tu mám… Ale né vždycky v tom samém narazím na tak pěkné věci a za pěknou cenu
většinou je to o náhodě. Ale jak říkáš, na holku už bych měla nakoupenou plnou skříň a za pár korun ![]()
Někdy přijeď, dáme,,maraton,,
![]()
@jesenka33
já si nikdy nekoupila nic dražšího než za litr a to možná jedině boty
jinak se snažím nakupovat levně ![]()
@jesenka33 jo tak ty mám snad od základky schované v krabičce a nevytáhla jsem je
ale myslím že budu muset na přeměření a začít nosit aspoň na tv jsem nějáká slepá
![]()
@Kapřík90 ani mi nemluv já dneska na tu telku zaostřuju a houby…taky musím..holt stárnu a ten zrak se začíná horšit!!!