Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
30.1.13 21:16

@mekkinka jo další bude v dubnu…a na to že byla mizérie se prodalo za 52tisíc :-)…NA PODZIM LONI TO BYLO ZA 112TISÍC-TO MI ŘÍKALI ŽE TO BYL REKORD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
30.1.13 21:18

Ty brďo tak to je super do sekáče jsem chodila jenom občas s tím že jsou věci nošené a bůhví co je předtím nosilo :lol: začnu je taky obrážet ale až po výplátě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.1.13 21:22

@Kapřík90 No nošeno to je ale občas tam koupíš takovej luxus že v krámě bys dala balík..dneska tam semnou byla kamrádka je finančně za vodou a oblížela tam halenu tý jo značkovou a říká to jsem nevěděla že tu maj tak krásný věci a to mi před tím řekla že si byla koupit svetr v TAJLORU(nevím jak se to píše) skoro za 2 litry :zed: :zed: :zed:

Příspěvek upraven 30.01.13 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
30.1.13 21:27

Ty brďo holky, vy si tady tak pěkně radíte a kdo poradí mně :D něco poblíž Brna? já jsem teda spokojený zákazník v Pohořelicích :D, ale to je na váhu a ráda bych si taky nějaký pěkný kousek vyhrabošila, tak je to na ramínkách a chodí tam taky dost lidí, takže je to na dospělého dost přebrané… jen když se chytne dobrý den, kdy dají zboží a jak jsem se ptala, nenaváží se v určité dny, ale prostě tak nějak průběžně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
30.1.13 21:32

@jesenka33
no z tý postýlky jsem měla fakt radost a jen za 100,– :dance: :dance: :dance:
Jojo, nějak jsem zaslechla, že bude v dubnu :-) Ale na těch jejich stránkách se nějak neorientuji, tak když budeš vědět, kdy je, jestli mi prosím napíšeš? :-D děkuju.
Na podzim jsem tam byla poprvé a to jsem tam nechala 300,ale plno pěkných věcí. A bylo natřískáno, takže se té tržbě vůůůbec nedivim :lol:

Tak jsou věci, co bych si v sekáči taky nekoupila… :-) a kupuji jen samozřejmě v dobrém stavu, vypereš a je to jako nové :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.1.13 21:35

@mekkinka jj dám neboj…ale bývá to vždycky ten pátek kolem výplaty…Ta postýlka byla skvělá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
30.1.13 21:38

@jesenka33
výborná :mrgreen: někdo tam pak říkal, že jí tam někdo prodává už dlouho a že si jí někdo chtěl vzít kdyžtak pro pejsky, kdyby se neprodala :lol: my už jí máme uskladněnou u babičky s dědou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
30.1.13 21:51

@mekkinka dej vědět já přijedu…čím levnější tím lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
30.1.13 21:57

@Petra2829
tak pár tipů už tu mám… Ale né vždycky v tom samém narazím na tak pěkné věci a za pěknou cenu :mrgreen: většinou je to o náhodě. Ale jak říkáš, na holku už bych měla nakoupenou plnou skříň a za pár korun :lol:
Někdy přijeď, dáme,,maraton,, :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
30.1.13 22:00

@mekkinka Ok beru tě za slovo :mrgreen: ale až po výplatě :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
30.1.13 22:04

@Petra2829
u mě to taky před výplatou nehrozí :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
30.1.13 22:27

@jesenka33 :roll: já si nikdy nekoupila nic dražšího než za litr a to možná jedině boty 8o jinak se snažím nakupovat levně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.1.13 22:31

@Kapřík90 já taky néé jen brejle mi lezou do rozpočtu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
30.1.13 22:37

@jesenka33 jo tak ty mám snad od základky schované v krabičce a nevytáhla jsem je :lol: ale myslím že budu muset na přeměření a začít nosit aspoň na tv jsem nějáká slepá :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.1.13 22:39

@Kapřík90 ani mi nemluv já dneska na tu telku zaostřuju a houby…taky musím..holt stárnu a ten zrak se začíná horšit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák