Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
5.2.13 15:16

Tak holky - byla jsem v tech Holesovicich- je to tam celkem velke-urcite v pohode s kocarem-obsluhuje jen jedna pani :roll: rekla bych ze to ma trosku na haku…ale to je fuk
celkove to nesmrdelo-nekdy clovek vleze do sekace a puch je hnusny…tohle uslo…ja ted tedy koukam po malinkej vecickach-takze na nejmensi kus 40(coz tedy zadna slava) teda kdyz uz jsem tam byla tak jsem nasla jedny sv. zlutoucky dupacky s dlouhym rukavem -celkem hezky, ale to bylo vazne to jedine co z malinkych veci slo najit…pak kombinezy a zimni bundy na prcky jsou za 90…no ale moc me to tam tedy nenadchlo…je fakt ze do dospalaku jsem uz nesla, jeste jsem letela neco vyridit a i tak uz jsem tam byla docela dlouho…no mozna kdybych jela oklo, tak tam zajdu, ale ze bych jela cilene tam-to asi ne…
jo a je to pobocka Megasekace v radotine

takze holky -tezko radit :think:

• Citovat
  • Upravit
3800
5.2.13 15:55

Já měla jet zítra k mudr a těšila jsem se jak prolezu sekáče a ono nic :,( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
5.2.13 16:15

@Black Tears
uz jsi zdrava jo? ;)

• Citovat
  • Upravit
Papia
6.2.13 07:41

@CokeLady
taky me to destky nasvalo a hlavne jsem fakt mela problem tam neco najit…proste jsem si rekla, ze kdyz uz tam jsem tak aspon jednu vecicku najdu-tak mam zlutoucke dupacky, ale nebyt jich, tak odejdu s prazdnou :roll:

v patek zkusim ty haje-tak pak pisnu ;)

• Citovat
  • Upravit
1011
6.2.13 08:41

@CokeLady No nevím - ono asi záleží na tom, na jaký sekáč zrovna kde narazíš. Před Vánoci jsem byla v Benešově v sekáči, kupovala jsem manželovi košili a vyšlo to tam dráž, než když jsem pak byla v Praze a kupovala jsem košili v Holešovicích (ale ne v tom, co je v tržnici, ale u Průhonu - na váhu).
V tržnici jsem kdysi byla (už je to pár let), ale moc se mi to tam nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
6.2.13 15:15

Ahoj holky, tak jsem dnes byla v bellitexu na belehradske -maji 50%slevu…koupila jsem si teda jen jednu kosili od espritu za 130 po sleve, jinak nic, ale mam to tam celkem rada-je tam moc mila obsluha…
ale detske maji tak drahe 8o -dupacky co jsem vcera koupila za 40 a jeste jsem byla otravena, ze je to drahe, tak tady stoji normalne 135 :roll: -trosku pakarna -i po sleve je to drahe jak slak :roll:
jinak ceny jak u ceho…dziny vetsinou 300-400kc, ale maji velky vyber- minule jsem shanela a taky jsem si pak koupila hnedka troje najednou-sice za 1200 dohromady, ale jedny mustangy, jedny esprit a jedny amisu…ted se slevou by se to docela vyplatilo ;)

• Citovat
  • Upravit
5468
6.2.13 16:58

@Papia a dalo by se tam s kočárkem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
6.2.13 17:12

@bumbinka
jojo-uplne v pohode- slevu maji az do soboty :palec:

• Citovat
  • Upravit
5468
6.2.13 17:34

@Papia díky, v pátek zatím nemáme žádný program… :think: :think: :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
6.2.13 17:45

@bumbinka
na prcka nic moc- to maji malo a prijde mi ze dost drahe, ale normalni obleceni maji celkem pekne-sna dsi neco najdes :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
5468
7.2.13 12:59

@Papia Já bych potřebovala na čytřleťáka a na sebe, na malou bych to spíš mohla prodávat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.2.13 13:15

@CokeLady
no to vis…ale ja jak jsem v parze a nikam jinam se nedostanu, atk uz jsem si nejak zvykla ci-co :think:

• Citovat
  • Upravit
28446
9.2.13 23:25
@Papia píše:
je tak to diky za radu-na ladvi se normalne tedy vubec nedostanu-ale problem to urcite neni :)
a hlavne je to na metru „C“ takze to urcite brzo vyzkousim :palec:
a myslis tedy, ze je lepsi tak jet na tu 50%slevu, nebo az pak-to uz je asi hodne probrane, co? :think:
no, vyzkousim a uvidim ;)

@Papia tak jsem vyzkoušela ve čtvrtek vše za 10 a podle mě tedy je lepší jít na těch 50%. Ony už ty výchozí ceny jsou lidové, takže těch 50% je pak už dost super cena a když jsem přišla teď ve čtvrtek odpoledne, tak už tam byly jen zbytky. Nakoupila jsem něco, ale jen na přešití na karneval a na hraní. Myslím, že to je hned ráno přebrané. No vlastně co si pamatuji, tak když jsem tam byla za těch 50%, tak tam bylo také hodně lidí, takže to už přebrali předem. :think: :think: :nevim:

Příspěvek upraven 19.02.13 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.2.13 23:31
@AninaEli píše:
@Papia tak jsem vyzkoušela ve čtvrtek vše za 10 a podle mě tedy je lepší jít na těch 50%. Ony už ty výchozí ceny jsou lidové, takže těch 50% je pak už dost super cena a když jsem přišla teď ve čtvrtek odpoledne, tak už tam byly jen zbytky. Nakoupila jsem něco, ale jen na přešití na karneval a na hraní. Myslím, že to je hned ráno přebrané. No vlastně co si pamatuji, tak když jsem tam byla za těch 50%, tak tam bylo také hodně lidí, takže to už přebrali předem. :think: :think: :nevim:

Ale sekáč na Ládví není na kočárek - je to v patře :nevim:

Příspěvek upraven 19.02.13 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.2.13 23:32

A co nejdřív se tam podívám jak to je, když není žádná sleva, co se tam dá nakoupit a za kolik? Tedy já tak trochu vím, ale nepamatuji si ty ceny, abych vám to napsala.

Příspěvek upraven 19.02.13 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák