Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
10.2.13 11:56

@AninaEli
ok/diky :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3370
10.2.13 19:36

Holky z Č. Budějovic : sekáč u bývalé zastávky PVT má kus za 20 kč! Většinu teda na děti… Pár kousků je hrůza děs, ani za tu 20 :poblion: ale dá se pořídit i pěkně. Já koupila 10 věcí, i značkové (F&F, Cherokee, H&M) a pěkné! Nádhernou bundičku, ve který je malej fakt prďák a všichni nám to chválí a říkaji, jak musela být drahá :pankac: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.2.13 21:42

@mekkinka Díky zajdu tam juknout…na Šumavě je otevřenej novej ale je tam draho koupila jsem tam dcerce šatky a chtěla jsem i sobě šortky ale za 300 to do nich fakt nejdu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
10.2.13 21:50

@jesenka33
tady bylo dot holčičiho krásný věci. Jen nevim, jestli i něco ještě doplňujou, nebo jen čistě doprodávaji.
Já po výplatě chci zajít do toho nového u výstaviště :pankac:
Byla jsi tam? jak to tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.2.13 22:01

@mekkinka Ještě né ale hodlám tam hodit kukenzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
10.2.13 22:01

http://oblecemevasedeti.cz/

@mekkinka tohle je kamarádky tak koukni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
10.2.13 22:03

@CokeLady Kdo jiný to mohl založit :mrgreen: Hned mě to napadlo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.2.13 07:23

Holky ja nevydrzela a objednala par balicku na aukru ;) ;)
sla jsem do sekce -sety obleceni a nejak jsem se tam rozjela avyhrala par aukci :mrgreen: tenhle tyden by to melo vse dorazit, ale uz ted mam pocit, ze tech veci budu mit tak na 2 mimca :mrgreen:
jsem to nejak neodhadla a necekala jsem ze to tak dobre pujde ;)
jsem zvedava az to proberu- myslim, ze pak zase polovinu budu muset prodat, aby se mi to domu vsechno veslo :mrgreen: :mavam:
podle propoctu by to melo byt z bezva ceny-tak uvidim jak jsou oblecky ok az je rozbalim -uz ted vim, ze se mi nelibilo uplne vse, ale vetsina je krasna…pritel jede na vikend pryc, tak se v tom budu rochnit…kdyby to vedel, tak by me asi odvez rozvou do bohnic-je preci jen vazne hodne brzo ;)

• Citovat
  • Upravit
3307
11.2.13 08:37

No u nás když sekáče nejsou taky nakupuju přes Aukro-ale minulý týden jsem se rozjela přes Bazos a super :dance: :dance: :dance: Jsem nadšená krásné věci za super ceny, malý je na celou sezonu oblečený. Přišly mě 4 balíky a ještě jeden čekám :mrgreen:.Jen budu muset asi přikoupit skříň :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.2.13 09:44

@CokeLady
tak to vubec netusim :think:
a v tech zlatnikach-tak by to melo byt velike- mozna maji i tyhle veci…ale neni to uplne praha…

• Citovat
  • Upravit
3307
11.2.13 10:49
@CokeLady píše:
A za kolik? ;)

Když jsem to rozpočítala tak kus 15-20kč a to jsem ještě platila navíc pošt. Takže super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.2.13 10:55

@Marka76
me to vyjde hodne podobne-spis mene… balicku mi dojde asi 5-jsou vetsinou po 30-40 kusech a dohromady me staly 1000kc i s postovnym…takze to pak proberu, co se mi nebude hodit poslu dala mozna ze se mi i nejaka kacka vrati :)

• Citovat
  • Upravit
3307
11.2.13 11:14
@Papia píše:
@Marka76
me to vyjde hodne podobne-spis mene… balicku mi dojde asi 5-jsou vetsinou po 30-40 kusech a dohromady me staly 1000kc i s postovnym…takze to pak proberu, co se mi nebude hodit poslu dala mozna ze se mi i nejaka kacka vrati :)

Takové balíky jsem na Aukru ani neviděla-možná na mimča. Já potřebuji ale větší velikost a toho je málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.2.13 11:43

@Marka76
jojo-prave na mimca-u vetsich uz je to horsi…
ale ono to je za tu cenu jen kdyz o to neni zrovna boj a zenske se neprehazuji-ja mela zrovna stesti, no ;)

• Citovat
  • Upravit
3370
11.2.13 13:08

@Marka76 @Papia
Právě, já vetšinou u těch lepších setů zažila jen boj :-D To pak kousek vyšel taky kolem 40kč, což stejně furt jde… (věci na mimča)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák