Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ohýnek
tak tam ja urcite nepojedu, je to pro me sakra z ruky-ale treba se to nekomu bude hodit ![]()
Holky prosím, nevíte některá o nějakém supr sekačku či hrabáku na Pelhřimovsku či Jindřichohradecku? Díky moc za tipy ![]()
Ahoj holky,
tak hlasim, ze jsem dneska byla v textile housu-na vrsovicky ul. v Praze a meli vse za 60,–kc, takze mam 3 tehu svetry ![]()
je nevim do kdy ta akce palti- nevedela to ani prodavacka ![]()
@Papia píše:
Ahoj holky,
tak hlasim, ze jsem dneska byla v textile housu-na vrsovicky ul. v Praze a meli vse za 60,–kc, takze mam 3 tehu svetry
je nevim do kdy ta akce palti- nevedela to ani prodavacka
Já na Kladně a hodinu vše za padesát, akorát jsem stihla jen asi posledních 15 hodiny, tak mám jen sako.
Holky já se včera rozjela
319kč utracených - mámě 2 halenky, dětem trika, tuniky, sobě lněné bílé kalhoty, 3 trika, dětem bavlněný spacák, prostě 11 ks jen to hvizdne po 29Kč
v seconhandpressu u nás v OVě ![]()
@Boriska Tiše závidím takhle levně to jsem narazila jen jednou.
@Black Tears píše:
@Boriska Tiše závidím takhle levně to jsem narazila jen jednou.
je pravda, že tam chodím pravidelně a většinou něco koupím, od března jdu do práce, tak jsem to pořádně prohrabala, když mi ještě čas umožnil ![]()
@Boriska píše:
je pravda, že tam chodím pravidelně a většinou něco koupím, od března jdu do práce, tak jsem to pořádně prohrabala, když mi ještě čas umožnil
To já zase pravidelně nechodím mám je z ruky. Tjn to si ještě užij dokud je čas.
@CokeLady
jojo, ten znam chodim tam uz tak 10 let- ikdyz posledni dobou spis ne, prave kvuli tem cenam, ale je fakt ze zbozi tam je ciste a celkem pekne - to se zase musi nechat…ale spis se vzdy jen kouknu…kramek je relativne malinky, tak toho nemaji nejak moc…mam radeji vetsi obchody
ale mam od nich saty- ktere mam uz vazne mozna 10 let a porad je uziju…jsou cerne na raminka a maji sem tam cervene ruzicky-a nejak moc nepodlehaji mode…staly tenkrat asi 600 ![]()
@CokeLady tak ten vypadá zajímavě třeba když člověk shání šaty na ples apod. ![]()
@Boriska ahoj já jsem z Orlové, kde tam v Ostravě chodíš do sekáče?
@sisi33 píše:
@Boriska ahoj já jsem z Orlové, kde tam v Ostravě chodíš do sekáče?
koukni na www.secondhandpress.cz, já většinou chodím na 30. dubna u ÚP, v centru naproti mekáče se to taky dá, v Hrabůvce mají novou prodejnu, to mám z ruky, tam nechodím, jinak oblítávám i ty menší, ale tam to není pravidelný nákup ![]()
@Papia neí, v Praze na Ruzyni