Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
13.2.13 08:47

@Papia neí, v Praze na Ruzyni :-)

• Citovat
  • Upravit
Papia
13.2.13 08:54

@ohýnek
tak tam ja urcite nepojedu, je to pro me sakra z ruky-ale treba se to nekomu bude hodit ;)

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
13.2.13 08:57

@Papia tak ještě jezdíme do Radotína :-)

• Citovat
  • Upravit
3800
13.2.13 17:14

V Kladně v Oáze má být 16.2 od 13 do 18 hodin dětská burza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Xsarunka
15.2.13 14:55

vysočina

Holky prosím, nevíte některá o nějakém supr sekačku či hrabáku na Pelhřimovsku či Jindřichohradecku? Díky moc za tipy :)

• Citovat
  • Upravit
Papia
15.2.13 19:21

Ahoj holky,
tak hlasim, ze jsem dneska byla v textile housu-na vrsovicky ul. v Praze a meli vse za 60,–kc, takze mam 3 tehu svetry :palec:
je nevim do kdy ta akce palti- nevedela to ani prodavacka :think:

• Citovat
  • Upravit
3800
15.2.13 19:41
@Papia píše:
Ahoj holky,
tak hlasim, ze jsem dneska byla v textile housu-na vrsovicky ul. v Praze a meli vse za 60,–kc, takze mam 3 tehu svetry :palec:
je nevim do kdy ta akce palti- nevedela to ani prodavacka :think:

Já na Kladně a hodinu vše za padesát, akorát jsem stihla jen asi posledních 15 hodiny, tak mám jen sako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.2.13 21:32

Holky já se včera rozjela :mrgreen: 319kč utracených - mámě 2 halenky, dětem trika, tuniky, sobě lněné bílé kalhoty, 3 trika, dětem bavlněný spacák, prostě 11 ks jen to hvizdne po 29Kč :lol: v seconhandpressu u nás v OVě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
15.2.13 21:36

@Boriska Tiše závidím takhle levně to jsem narazila jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.2.13 21:39
@Black Tears píše:
@Boriska Tiše závidím takhle levně to jsem narazila jen jednou.

je pravda, že tam chodím pravidelně a většinou něco koupím, od března jdu do práce, tak jsem to pořádně prohrabala, když mi ještě čas umožnil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
15.2.13 21:58
@Boriska píše:
je pravda, že tam chodím pravidelně a většinou něco koupím, od března jdu do práce, tak jsem to pořádně prohrabala, když mi ještě čas umožnil :lol:

To já zase pravidelně nechodím mám je z ruky. Tjn to si ještě užij dokud je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
16.2.13 08:34

@CokeLady
jojo, ten znam chodim tam uz tak 10 let- ikdyz posledni dobou spis ne, prave kvuli tem cenam, ale je fakt ze zbozi tam je ciste a celkem pekne - to se zase musi nechat…ale spis se vzdy jen kouknu…kramek je relativne malinky, tak toho nemaji nejak moc…mam radeji vetsi obchody
ale mam od nich saty- ktere mam uz vazne mozna 10 let a porad je uziju…jsou cerne na raminka a maji sem tam cervene ruzicky-a nejak moc nepodlehaji mode…staly tenkrat asi 600 :roll:

• Citovat
  • Upravit
28446
16.2.13 11:44

@CokeLady tak ten vypadá zajímavě třeba když člověk shání šaty na ples apod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
16.2.13 21:27

@Boriska ahoj já jsem z Orlové, kde tam v Ostravě chodíš do sekáče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.2.13 21:31
@sisi33 píše:
@Boriska ahoj já jsem z Orlové, kde tam v Ostravě chodíš do sekáče?

koukni na www.secondhandpress.cz, já většinou chodím na 30. dubna u ÚP, v centru naproti mekáče se to taky dá, v Hrabůvce mají novou prodejnu, to mám z ruky, tam nechodím, jinak oblítávám i ty menší, ale tam to není pravidelný nákup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák