Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28446
2.2.13 22:42
@Papia píše:
@bumbinka @fatin -diky
ja jsem ted na sporilove, ale jezdim do centra celkem casto a v hornich mecholupech bydlej rodice-tak tam taky docela jezdim…
ja zatim jeste po miminkovskych vecech nekoukala -termin mame az o prazdninach :mrgreen: zatim se spis rozhlizim, co kde maji, ale musim pak stejne neco pokoupit driv-pak v lete s tim pupkem a ve vedrech uz by to byl asi peknej zahul :mavam:

@Papia myslím, že bys neměla mít problém zajet na Ládví a od pondělí do středy mají akci 50% na všechno a pak čt., pá vše za 10. Já když jsem se tam dostala na slevu vše za půl, tak jsem si odnesla obr tašku a i tak to bylo za hubičku, protože tam mají už výchozí ceny celkem lidové.

Příspěvek upraven 19.02.13 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
2.2.13 22:51
@CokeLady píše:
Holky, mně se poslední dobou stává, že ten sekáčový puch (ten pach té desinfekce a různých chem. přípravků, kterými jsou ty oděvy ošetřeny) po jednom praní nepustí.To jsem prala normálně v persilu s aviváží a furt to z toho cítím. :?

Mě se to v poslední době také začalo stávat, ale nějak jsem si neuměla vysvětlit proč. No tak to větrám, peru dvakrát, ale není to ono. Mám ráda „voňavé“ věci.
Jsem tedy odpůrce klasických aviváží, tak jsem si koupila něco podobného, ale snad ne takový sajrajt. Trochu to pomáhá :think:.

Příspěvek upraven 19.02.13 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
3.2.13 08:32
@AninaEli píše:
@Papia myslím, že bys neměla mít problém zajet na Ládví a od pondělí do středy mají akci 50% na všechno a pak čt., pá vše za 10. Já když jsem se tam dostala na slevu vše za půl, tak jsem si odnesla obr tašku a i tak to bylo za hubičku, protože tam mají už výchozí ceny celkem lidové.

je tak to diky za radu-na ladvi se normalne tedy vubec nedostanu-ale problem to urcite neni :)
a hlavne je to na metru „C“ takze to urcite brzo vyzkousim :palec:
a myslis tedy, ze je lepsi tak jet na tu 50%slevu, nebo az pak-to uz je asi hodne probrane, co? :think:
no, vyzkousim a uvidim ;)

• Citovat
  • Upravit
205
3.2.13 09:13

Do sekáčů také chodím ráda, pokaždé co jdu kolem, tak do něho vlezu :))).První dcerce tam kupuji od narození luxusní kousky, které by v obchodě stály balík a druhé co čekám tam budu kupovat taky. Mám hodně po první, tak to moc přehánět nechci, nebo jsem ponaučená, že je to zbytečné. Jenomže nikdy mi to nedá a odcházím s plnou taškou, kord, když je v sobotu vše za 10 Kč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Te%s jsem těhotná a nakoupila jsem si plno věcí v sekáčích a na mimibazaru. Celkově jsem za oblečení dala asi 700 Kč ajsou to samé značkové věci :))),jenom za jdny rifle bych dala v CA kolem 1000 Kč https://www.emimino.cz/…atnik-10463/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
4.2.13 10:24

@CokeLady Když jsem v Praze tak jezdímdo Holešovické tržnice…i s kočárkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
4.2.13 17:52
@CokeLady píše: Ženský, můžete mi doporučit nějaký super sekáč v centru Prahy? Nějaký levnější :mrgreen: a kam můžu s kočárem?

to by mě taky zajímalo kde je v Praze levný sekáč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.2.13 20:17

@CokeLady No levnější… Jak psala Papia, tak v Blanické je sekáč, kde mají oddělení za 30,–, 60,– a 90,–. Jeden takový je ještě u Strašnického nádraží. Ale s kočárem teda nic moc. :-( Pak ještě docela dobrý býval na Újezdu, ale nevím, jestli tam ještě je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
4.2.13 20:47

@CokeLady Na jedný diskuzy jsem četla, že Texil house na Hájích by měli mít slevy. Není to centrum, ale kouknout by ses tam mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
5.2.13 06:55

@Black Tears
na hajich jo :?: 8o - to mam taky kousek :think: ;)
v patek mam doktora a tohle je hnedka vedle :mrgreen: :palec:
a to jsem si myslela, ze vubec zadny blazen pres sekace nejsem-no je to presne naopak :mrgreen:
ja chodila do sekace i na Novem Zeladu :dance:

• Citovat
  • Upravit
3370
5.2.13 08:07

@Papia
jak vypadá takový sekáč v Novým Zélandu? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
5.2.13 08:34

@mekkinka
uplne stejne jako tady :mrgreen:
ted zrovna mam na sobe svetr od tam tud a i tricko z merina ;)
akorat je to tam mozna lepsi v tom ze tam je velky mix lidi a treba asiati rozhodne kupuji uplne jine obleceni nez evropani…
vlastne jsem byla i v sekaci v nemecku v berline a nas kamarad co tam zije byl z nej nadseny-ja bych ho zaradila spis do kategorie vetesnictvi a pozustalost…fakt stare, historicke veci -vetsinou styl NDR…proste vetesarna-ale fakt ze hodne lidi tam nosi ten styl :think:

• Citovat
  • Upravit
Papia
5.2.13 08:38

@CokeLady
ja chci dneska vyzkouset ty holesovice-tak pak podam hlaseni :palec:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
5.2.13 10:27

@Papia to by mě zajímalo, podej hlášení ;) občas jezdíme do Prahy, muž prožívá orgasmus v Sapě(žrádlo) tak že by mě vyhodil tam a já bych měla orgasmus taky :mrgreen:

V sobotu jsem byla u nás v hrabáku, a za 4 stovky plná Ikea taška, a včera na aukru za kilo 6 svetrů :lol:

• Citovat
  • Upravit
9025
5.2.13 14:23

Tak včera hlídal děda malou, jsou s babičkou na neschopence kvůli náběhu na zápal plic, uhnali si pravou chřipku :zed: Tak když začala babi(mojí mamce)vycházka v 10 hod. vyrazili jsme do sekáčů. Dětký má vyprodej za 50%. Úlovek: šála, dvoje punčocháky,2× rolák, 2× kalhoty manšestr- růžové a zelené, 1× zateplené tepláčky červené- vše za 107kč dohromady. Sekáč pro dospělé - pro mě zelená pletená tunika, mamka si koupila boží pletenej áčkovej kabátek s 3/4 rukávem - barva azurová modrá a k tomu rolák ve stejné barvě. :lol:
Dnes sekáč ve Volyni pro malou jarní čepici, rolák, holínky na zahradu vše za 100 dohromady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
5.2.13 14:35

@alisekR :potlesk: jsi šikovná :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat