Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Petra2829 píše:
Holky vlezu k vám…Nevíte kde sehnat pěkné věci na kluka? Velikost 86 a dál? Ale pěkný a ne předražený. DíkyV sekáčcích nikde není. jen holky holky holky..
a mimibazar nebo aukro nic? nebo brumla.cz, zkoušelas? já bych ti klidně přenechala, ale už jsem poslala dál…
máš pravdu, na kluky je mnohem menší výběr, jak mám dvojčata pár, tak to vidím dnes a denně a hlavně dělají jen modrou a červeno/růžovou, neudělají pro oba třeba zelenou ![]()
@Boriska No hlavně na fotkách super a přijdou mi kolikrát fakt hadry na doma neřeším, ale do města přeci jen ať mu to sluší. Sekáčky miluji.ale no..
Brumla to neznám. Zkušenost ok? Na holku mám moře..ale na nejmladšího…fákt děs.
@Petra2829 Koukala jsem kde bydlíš..?Na fejsu jsou bazárky..aspon tady na českobudějovicku je jich hooodně a dá se vybrat…dneska jsem koupila od jedné paní 2 nádherné šatečky a pololegínky…
@jesenka33 jj taky jsem na Fb..pošli mi prosím nějaký od čb na fb
tábor j jaksi malý a moc lidí a málo oblečení.
@Boriska píše:
no a u nás ten váš Bellitex není![]()
U nás taky ne ![]()
U nás je zase z těch velkých Front a cca 2× do roka vyprodává sklad a to je kus za 10 kč, to už ani nic nezkouším a beru, co se mi líbí, co mi není, pošlu dál do rodiny nebo kamarádkám, zbytek prodám
Naposled jsem takhle měla i jedny 7/8 klasický kalhoty Atmosphere i s visačkou.
@Petra2829 jo pošlu do sz a ted jsem tu koukala je velkej v gerbeře a tam jsou taky super úlovky…
@K.Black píše:
a hlavně na vesnici ti stačí holinky, tepláky a svetr
No vidíš koupila bych v sekáči ty holínky a není kde
@jesenka33 píše:
@Marka76 Pro tebe nebo pro děti??
To byl vtip na super odpověď
![]()
@Petra2829
Jo, tak to znám!! Všude samá růžová a šatičky a sukýnky… a na malýho nic… ![]()
@jesenka33
Mají to tam i zítra? já tam byla, ale neměla jsem vůbec čas…
Tak to tam ještě skočím
Vím, že je u Černé věže, ale je i někde jinde v Budějcích ještě?
@jesenka33 @Petra2829
v Gerbeře je jakože teď, nebo je tam normálně furt? ![]()
Já tuhle šla Krajinskou a je tam nějakej zastrčenej sekáč, a že výprodej dětské věci za 5kč nebo za 10kč (značkové), tak jsem tam jukla s nedůvěrou za tu cenu, že budou značkové, ale ejhle!!! měla jsem 2× krásný kalhoty do města a 2× tričko, taky do města
a značka opravdu, NEXT, HM, George a M&S
opět jsem neměla čas moc prohledávat. Ale hlavně jsem kupovala už větší věci
Ne dneska mi to přišlo do schránky ale blbka jsme to vyhodila…v tej gerbeře je to vždycky jen 3 dny,,a všude kolem náměstí jsou sekáčky kde maj výprodeje..jo Bellitex už je jenom jeden u věže a pak mega sekáč je na Šumavě a něco na Husovce u výstaviště…
@jesenka33
Jojo, o tom u výstaviště už jsi psala, tam se taky chystám. Je to jen trochu z ruky ![]()
Byla jsem na té burze, jak jsi psala a jak bylo strašné počasí, tak tam toho tolik nebylo, takže jsem koupila pouze 2× bodýčko
Ale největší radost jsem měla, že jsem tam pořídila cestovní postýlku!!
![]()
@mekkinka Jé tak to vím která si
.Já tam za 600prodala-opravdu po pár korunách co zbylo mám nafoceno na fcbazárku a za 800koupila..ale boomba knížečky po 5kč, mluvícího ponyho za 80kč, velkej úspěch hrající cosi za 20…5× body za 110kč, punčochy, tátovi 2páry bytelných bot a sobě rifle a boomba triko…dneska na mně kámoška že je hezký a jestli bylo drahý..joo bylo 60korun ![]()