Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
28.1.13 20:14

@CokeLady
Na výstavišti byl blesak nějak. v říjnu od te doby nikde.nic a je to veeelka škoda…byl :kytka: o to. úplně úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
28.1.13 20:14
@CokeLady píše:
Jo ženský a co to melete o těch blešácích. Co a kde to je? :nevim:

Jezdíme do německa, takže záleží jak daleko to máš. My třeba do Passova to máme 88km, to máme blíž než Prahu :mrgreen: Je jich tam několik. Podrobnosti můžu napsat, jestli někdo chce. Nebo Straubing - obr blešák ten miluju. A pak výroční třeba Perlesreut, to máme jen 47 km, je to hned za hranicema a je tam jen každý rok na 1 máje. Letos jsem tam malej koupila zimní bundu Esprit, je luxusní s kožichem na kapucy, usmlouvala jsem z 12E na 7Eur :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
28.1.13 20:17

@CokeLady Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
28.1.13 20:17

@ohýnek Ne klasický hromádky u domů se už nejedou, je to veteš. Nejlepší jsou organizovaný od jejich červenýho kříže a pod. Jsem už v blešácích profík a tak vím, kdy jet, kdy a kde to stojí za to.
Manžel by se mnou do sekáče nejel, ale na blešák nás veze ochotně a dělá nosiče a skládače do auta. :mrgreen: Proto jsme si koupili větší auto, tam se toho vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
28.1.13 20:20
@alisekR píše:
@ohýnek Ne klasický hromádky u domů se už nejedou, je to veteš. Nejlepší jsou organizovaný od jejich červenýho kříže a pod. Jsem už v blešácích profík a tak vím, kdy jet, kdy a kde to stojí za to.
Manžel by se mnou do sekáče nejel, ale na blešák nás veze ochotně a dělá nosiče a skládače do auta. :mrgreen: Proto jsme si koupili větší auto, tam se toho vejde.

tak u nás toho je dost, ale musíme být fakt rychlý, vidim jen to co vozej lidi okolo. A rychlý musíme být protože naši sněhší spoluobčané odvezou vše a prodávají to v bazaru.

• Citovat
  • Upravit
1403
28.1.13 20:21

Vaše diskuse mě docela zaujala :-) jsem s Litoměřic a také bych tedy do nákého toho sekáče zavítala poradíte mi náky? Chci jim tedy taky propadnout když se tam najdou tak parádní ulovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.1.13 20:23

Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
28.1.13 20:30

Holky a co tipy na nějaké bazary s nábytkem, doplňky a tak? To je moje další úchylka :mrgreen:
A většinou čím zaplivanější bazar, tím lepší úlovky.

A ještě k těm sekáčům, mám radši ty soukromé než velkých společností. Vidím to i na své konkurenci tu v okolí, že soukromník má lepší kousky. A hlavně i sama u sebe - vždycky musím mít něco navíc, abych obstála. Takže pořád tepláky, mikiny bez kapuce, zimní kombinézy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
28.1.13 20:39

Taky miluju sekace. Obcas neco v Brumlovi( mam uz vetsi deti), ale nejvic nakupuju u nas na Zbraslavi. Ted uz na netu, nemusim ani platit postovne( vyzvedavam v obchode) a veci jsou jak nove, resp. posledni dobou casto i s visackou. Bohuzel uz tak casto nedoplnuji, asi je moc velka konkurence.. docela me to mrzi..
kdyby se Zbraslav nekomu hodila www.sekacjimmy.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
28.1.13 20:42

@ohýnek Hele oni stačí ve Straubingu poláci, přitom to mají přes celou naší republiku a přesto se jim to vyplatí, jedou s kárama a tam nakoupí a pak to přeprodávají. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
28.1.13 20:44

@mroe na mě je moc drahý :-D jako levný to je, ale kupuji levněji. Každopádně se ale podívám, to se hodí, taky můžu vyzvednout :-)

• Citovat
  • Upravit
3108
28.1.13 20:46

:palec: super i ten seznam našla jsem tam i sekáč kam občas chodím u nás ale nějak jsem ještě nepropadla ale asi bych měla ve skříni 00 ho.no peněz málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
28.1.13 20:47
@alisekR píše:
@ohýnek Hele oni stačí ve Straubingu poláci, přitom to mají přes celou naší republiku a přesto se jim to vyplatí, jedou s kárama a tam nakoupí a pak to přeprodávají. :think:

tady už si otevřeli bazar, mají asi tři plný stodoly :-D My jezdíme směr Waidhause (nebo jak se to píše :-D )

• Citovat
  • Upravit
35326
28.1.13 20:52
@ohýnek píše:
@mroe na mě je moc drahý :-D jako levný to je, ale kupuji levněji. Každopádně se ale podívám, to se hodí, taky můžu vyzvednout :-)

Drahy? Je to drazsi nez treba Brumla, ale veci fakt jak nenosene( resp. fakt nenosene). Ja po zkusenostech bych uz jinam nechodila, kdyby casteji pridavali zbozi… nedavno jsem tam koupila skvele satky detem, dva sobe jeden jako darek a sobe pasminu( fialovou), vsechno o hodne lepsi matrose, ney bych koupila kdekoli jinde a tri tricka dceri s konmi( nove s visackou)… treba puncochace uz kupuju jen tam, maji jen nove… obcas se stavim v jejich obchode a malokdy odejdu s prazdnou… moje sestra jeden cas plenila jejich internetovy obchod( domluvila se s kamaradkami, aby nemusely platit postovne a vykoupily skoro vsechno :mrgreen: ) Tenhle sekac je proste moje gusto… mame jich tu vic, ale jen tenhle se mi zamlouva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
28.1.13 21:02

Tak to já mám ráda sekáč hrabárnu v Hodoníně, totálně vše tam mají za desetikorunu, ať jsou to rifle, spací vak pro dítě nebo čepice, prostě všechno, je to obrovská hala, velké podium s dětskýma věcma, kde musíte vyšplhat na hromadu a prostě si to svoje vyhrabat a fakt úžasné věci, jen paní co to vede, tak je trochu rázná, občas může být někomu nepříjemná, takže to je věc druhá, ale kdo se obrní, tak to stojí za to. Nemít to tak daleko, tak bych tam byla jako doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák