Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Miluji sekače ale v okolí mám jen s dětským zbožím…tak prosiiiiim o tip i na dosp
ělé…v okolí Prahy 6
Holky nějaké konkrétní doporučení? Kvůli keškám sice courám po celé republice, ale nejraději středočeský, plzeňský kraj ![]()
Miluji sekače ale v okolí mám jen s dětským zbožím…tak prosiiiiim o tip i na dosp
ělé…v okolí Prahy 6
@CokeLady píše:
Taky tady v jednom měli 50%, prý to jednou za čas udělají, aby se to rychleji vyprázdnilo a mohli naplnit novým zbožím, no to byly žně![]()
To dělá Bellitex, už mají také padesát na výloze, už je to přebranější, ale tady stále doplňují, potřebují se zbavit zimního
http://www.bellitex.cz/
@K.Black píše:
Dámy tak @kozisek je ta s úžasnými nákupy, jak chci rozkopat PC![]()
Ty jsi mě tu už zmiňovala
jsem to nedočetla celé
![]()
@kozisek píše:
Ty jsi mě tu už zmiňovala![]()
jsem to nedočetla celé
![]()
no né jako konkrétně, ale že máš super nákupy
![]()
@kozisek píše:
To dělá Bellitex, už mají také padesát na výloze, už je to přebranější, ale tady stále doplňují, potřebují se zbavit zimníhohttp://www.bellitex.cz/
@K.Black Tak já taky kupuje závěsy a z nich šiju potahy na polštáře na sedačku, mám už v kolika barevných obměnách celé sady, které točím podle nálady. Na blešáky jezdím do něměcka, mám oblíbené termíny a místa, kam jezdíme.
Tak kupuju luxusní záclony, které si pak přešívám, podle sebe. Dělám z nich různé prověsy do oken, a nebo jen šifonové po stranách.
Chození do sekáče jsem objevila zas až teď na rodičáku. Nestydím se za to. Stejně nám tu všichni závidí a tvrdí, že se mám jak prase v žitě, těm co závidí, klidně řeknu, že dané oblečení, které mi pochválí stálo hafo peněz, když se ptají
Tak samě všichni sledují mojí načančanou maminku, ona je sekáčový fanatik, má to jako drogu. Má tolik hadrů, že by je sama mohla prodávat. Blešák v německu máme za odměnu a vždy si ho zasloužíme, ale tam kupujem všchno možný, jsme blázni ![]()
@K.Black píše:že by zítřejší dopolední procházka
ale co ty ledvinky
![]()
Případně je dáš do mléka, aby jsi je odsmradila, ohřejou se párky ![]()
@CokeLady Sekáče Front máme u nás dva, je jich po jižních čechách několik, mají velice pěkné věci, trochu dražší, ale často to stojí za to. už se těším na jejich jarní výprodej. Pak jednou z cenou každé dva dny dolů - 75% pak 50% pak za 20 korun a pak za 10 korun. ![]()
@alisekR do německa na hromádky, vybavenej celej barák za půl dne a zdrama
zatím jsem o nich jen slyšela, protože nějak nezbyl čas, ale v létě to zkusim taky ![]()
@CokeLady píše:
Jo ženský a co to melete o těch blešácích. Co a kde to je?
To bych také brala a v Německu
jenže potom by se to už fakt nevyplatilo ![]()
Dámy tak @kozisek je ta s úžasnými nákupy, jak chci rozkopat PC