Milujeme second handy

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15924
28.1.13 21:11
@ledmed píše:
Tak to já mám ráda sekáč hrabárnu v Hodoníně, totálně vše tam mají za desetikorunu, ať jsou to rifle, spací vak pro dítě nebo čepice, prostě všechno, je to obrovská hala, velké podium s dětskýma věcma, kde musíte vyšplhat na hromadu a prostě si to svoje vyhrabat a fakt úžasné věci, jen paní co to vede, tak je trochu rázná, občas může být někomu nepříjemná, takže to je věc druhá, ale kdo se obrní, tak to stojí za to. Nemít to tak daleko, tak bych tam byla jako doma :D

a kde? to mám za rohem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
28.1.13 21:18

@mroe no tak já kupuji okolo 10 korun, ale přesný tipy nemám, protože jich objedu třeba pět a víceméně taky beru jen vysačkové :-) nadávno jsem koupila boty, zimní pracáky, nové za 29 korun :-)

• Citovat
  • Upravit
339
28.1.13 21:20

@ledmed Můžu se zeptat, kde v Hodoníně to je? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
28.1.13 21:51
@ohýnek píše:
@mroe no tak já kupuji okolo 10 korun, ale přesný tipy nemám, protože jich objedu třeba pět a víceméně taky beru jen vysačkové :-) nadávno jsem koupila boty, zimní pracáky, nové za 29 korun :-)

Nojo, tak na objizdeni ja bohuzel nemam cas, pracuju, tohle je pro me jistota. A nejlepsi to je objednat po netu a vyzvednout, kdyz jedu okolo :mrgreen: ( a kolikrat si toho vezu dvakrat tolik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
28.1.13 22:06

@mroe já jsem si odkaz uložila a až pojedu do Prahy, tak se stavim podívat :-)

• Citovat
  • Upravit
10726
28.1.13 22:14
@CokeLady píše:
Nevím, jak je seznam starej, ale třeba poslouží :pankac:
@CokeLady píše:
Nevím, jak je seznam starej, ale třeba poslouží :pankac:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
29.1.13 07:59

@alchien @berunkab3 je to v Bažuli nebo jak se tomu tak říká, když jedu směr od Ratiškovic, tak zahnu směr Hodonín u benzinky, tam první odbočka projedu tou Bařulí, parkuju u toho malé Coopu a kousíček, asi 150 m jdu, je to Batar Horvátová, je to tam obrovské, má tam strašně moc věcí, strašně moc, má to tam i v sobotu do 12. Ale je jí tak 70 a je strašně hubatá jak jsem psala, ale ona to zle nemyslí, to člověk musí přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
29.1.13 11:53

Po přečtení týhle diskuze mám zase sekáčovej absťák :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
29.1.13 12:29
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč :palec:

já prosím áno ;)

• Citovat
  • Upravit
1011
29.1.13 14:37

Taky miluju sekáče. Dřív jsem tam chodila hodně, ale teď, co bydlíme na vesnici, jsem tak trochu bez šance. No a pak mám taky moc ráda bazárky, co pořádají různá MC a podobně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.1.13 14:40

Nejlepší sekáčový kup jsem měla v zlatých devadesátých :lol:, měla jsem kabát za 5,– a byl nejlepší co jsem měla :palec:. Tmavě hnědý, jednořadový, akorát mi seděl a to jsem byla hrozně hubená a byl super. Nikdy nepromokl a vydržel několikaleté nošení bez údržby a nebylo to na něm vidět. Pak mi bylo líto zaplatit za čistírnu, tak jsem ho vyhodila. No dneska už by mi nebyl.

Z té doby jsem měla pár věcí víc jak deset let.

V sekáči jsou často kvalitnější věci než v obchodech, tam je ta kvalita strašlivá :cert: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
29.1.13 14:43

Já včera vyhrabala v sekáči v bedně za 30 Kč krásnou snad novou bundu pro dceru. Doma koukám, že jde o značku Golddigga. Tak jsem opsala číslo z vysačky do google vyhledavače a ejhle…normálně se prodává za 1090Kč. Dobrý úlovek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
29.1.13 14:43
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč :palec:

prosím o zaslání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
29.1.13 15:14

Taky mám radost, když něco takového vyhrabu :) ale on line sekáče ráda nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.1.13 15:18

Já můžu doporučit sekáč v kunraticích něco je hrabárna jinak vše visí na ramínkách ceny jsou podle mě úžasný teď už tam teda moc nechodim protože to mám přes celou Prahu ale jinak jsem tam byla furt mam odtamtud polovinu šatníku i děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák