Milujeme second handy

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
30.1.13 10:22

Já sekáče taky miluju, těch věcí, co jsem nakoupila sobě, máme, dětem :lol:
ale větší adrealin je pro mě sehnat nové věci co nejlevněji :mrgreen: čekala jsem na nejzašší termín, jsem si řekla, kdy jindy než teď, v takku jsem zjistila, že mají krásné ceny, ale malá čísla, tak jsem hned poté navštívila druhou prodejnu a tak jsem koupila dvojčatům nové krásné zimní kalhoty za 400kč oboje :pankac: :D
nicméně v sekáčích teď nakupuju dopředu dětem, až budu chodit do práce, tak na takové věci nebude čas, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 10:26

@CokeLady jj, dá, není tam kabinka, ale jeden takový roh, trošku zastavěný věšákama, a to by jsi koukala jaké dámy tam jezdí a zkouší ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
30.1.13 10:29

@Boriska jo sehnat co nejlevněji nové, to mě baví taky ;) já vlastně kupuji v normálním obchodě jen ve slevách a výprodejích, i když občas i normálně za draho, ale to mě neuspokojuje :lol:

Mě prostě chybí parťák :( nejste někdo z HK :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3307
30.1.13 10:55

Holky já Vám normálně závidím :oops: :oops: :oops: U nás na konci světa chcípl pes a nic tu není. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.1.13 11:00
@Marka76 píše:
Holky já Vám normálně závidím :oops: :oops: :oops: U nás na konci světa chcípl pes a nic tu není. :,( :,(

ale určitě máš nějaká pozitiva jako čerstvý vzduch, ne? ten náš OV smog :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
30.1.13 11:02
Jinak já si teď tak vzpoměla, kdysi v Praze na Pankráci bývali zelinářské trhy a vzadu byly také hrabárny.. jej tam vozili neprotříděné pytle a spoustu věcí ještě z těch dob mám.. :*

Jo jo taky jsem to psala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 11:06
@Marka76 píše:
Holky já Vám normálně závidím :oops: :oops: :oops: U nás na konci světa chcípl pes a nic tu není. :,( :,(

tak zas ušetříš ;)

• Citovat
  • Upravit
3307
30.1.13 11:15
@Boriska píše:
ale určitě máš nějaká pozitiva jako čerstvý vzduch, ne? ten náš OV smog :poblion:

jasně že jo-pole, lesy luka a háj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Já bych do města nechtěla. Ono všechno má klady i zápory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 11:20
@Marka76 píše:
jasně že jo-pole, lesy luka a háj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Já bych do města nechtěla. Ono všechno má klady i zápory :palec:

a hlavně na vesnici ti stačí holinky, tepláky a svetr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
829
30.1.13 11:44

Jo parťák, ten by se mi taky hodil.

Modni peklo je o oblečení celkově boty, bižu, účes, můžeš se tam poradit třeba co si vzít na sebe, oni ti to tam zkritizují :mrgreen: no, tak jak tady vesměs, když se na něco zwptáš.
No, taky bydlím na vesnici, ale těším se, jak se budu do práce oblékat, mám doma asi 6 hnědých různých kalhot + dalších x různých a košil a není to kam nosit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
30.1.13 11:47

@Boriska já se takto moc do města nedostanu, bohužel jen s manželem a tomu to příjde jako ztráta času, takže takové obchody jako takko apod nemám šanci, teď už mám vybráno na půl roku dopředu, potřebovala jsem plavky, oblítala jsem celou Olympii a stejně nic nemám :( v zimě sehnat v obchodě prostě nemožné, na netu se koupit bojím. Budeme jezdit s dětma plavat, tak jsem už něcoi potřebovala, ale staré to jako vždy jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 11:51

To je výhoda města, ve většině obchodů otevřeno i v neděli, ale nic to nemění na tom, že až se předělá chalupa bude ze mě vesnická buranka :pankac: :pankac: už se těším ;) ale mám a vždy budu mít auto, tak to bude jiné, být závisůlá na chlapovi, tak se dostanu maximálně do krámu se žrádlem :roll:

• Citovat
  • Upravit
829
30.1.13 12:05

:D já na něm až tak závislá nejsem, řídit umím. Ale většinou má auto on, má to do práce daleko a než dojede a ještě se dvěma děckama, jednu z toho kojím, tak to radši oželím. My se taky právě budeme stěhovat, sice to ještě víc jak rok určitě potrvá, ale právě k tomu Hodonínu, takže to bude ještě větší prd.. než jsem zvyklá, tam vůbec nevím, jak si zvyknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
30.1.13 12:06

Když jdu nakupovat tak muž pohlídá a ještě mě tam doveze řidičák mě minul bojím se řízení víc jak porodu :lol: ale má u toho plno keců ale za odměnu si může taky něco koupit třeba pivo :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.1.13 13:10

@K.Black Tak do obchodu se žrádlem jsem se málem taky nedostala. To jsem spíš zaúkolovala manžela a ten nakoupil. Chjooo. Život na vsi má svá pozitiva, ale obchody mi fakt chybí. Ale teď už by mělo být líp - pořídili jsme 2. auto, tak se těším, že občas někam vyrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák