Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já sekáče taky miluju, těch věcí, co jsem nakoupila sobě, máme, dětem ![]()
ale větší adrealin je pro mě sehnat nové věci co nejlevněji
čekala jsem na nejzašší termín, jsem si řekla, kdy jindy než teď, v takku jsem zjistila, že mají krásné ceny, ale malá čísla, tak jsem hned poté navštívila druhou prodejnu a tak jsem koupila dvojčatům nové krásné zimní kalhoty za 400kč oboje
![]()
nicméně v sekáčích teď nakupuju dopředu dětem, až budu chodit do práce, tak na takové věci nebude čas, že…
@CokeLady jj, dá, není tam kabinka, ale jeden takový roh, trošku zastavěný věšákama, a to by jsi koukala jaké dámy tam jezdí a zkouší ![]()
@Boriska jo sehnat co nejlevněji nové, to mě baví taky
já vlastně kupuji v normálním obchodě jen ve slevách a výprodejích, i když občas i normálně za draho, ale to mě neuspokojuje ![]()
Mě prostě chybí parťák
nejste někdo z HK ![]()
Holky já Vám normálně závidím
U nás na konci světa chcípl pes a nic tu není.
![]()
@Marka76 píše:
Holky já Vám normálně závidím![]()
![]()
![]()
ale určitě máš nějaká pozitiva jako čerstvý vzduch, ne? ten náš OV smog ![]()
Jinak já si teď tak vzpoměla, kdysi v Praze na Pankráci bývali zelinářské trhy a vzadu byly také hrabárny.. jej tam vozili neprotříděné pytle a spoustu věcí ještě z těch dob mám..
Jo jo taky jsem to psala ![]()
@Marka76 píše:
Holky já Vám normálně závidím![]()
![]()
![]()
tak zas ušetříš ![]()
@Boriska píše:
ale určitě máš nějaká pozitiva jako čerstvý vzduch, ne? ten náš OV smog
jasně že jo-pole, lesy luka a háj
.Já bych do města nechtěla. Ono všechno má klady i zápory ![]()
@Marka76 píše:
jasně že jo-pole, lesy luka a háj![]()
![]()
.Já bych do města nechtěla. Ono všechno má klady i zápory
a hlavně na vesnici ti stačí holinky, tepláky a svetr ![]()
Jo parťák, ten by se mi taky hodil.
Modni peklo je o oblečení celkově boty, bižu, účes, můžeš se tam poradit třeba co si vzít na sebe, oni ti to tam zkritizují
no, tak jak tady vesměs, když se na něco zwptáš.
No, taky bydlím na vesnici, ale těším se, jak se budu do práce oblékat, mám doma asi 6 hnědých různých kalhot + dalších x různých a košil a není to kam nosit ![]()
@Boriska já se takto moc do města nedostanu, bohužel jen s manželem a tomu to příjde jako ztráta času, takže takové obchody jako takko apod nemám šanci, teď už mám vybráno na půl roku dopředu, potřebovala jsem plavky, oblítala jsem celou Olympii a stejně nic nemám
v zimě sehnat v obchodě prostě nemožné, na netu se koupit bojím. Budeme jezdit s dětma plavat, tak jsem už něcoi potřebovala, ale staré to jako vždy jistí.
To je výhoda města, ve většině obchodů otevřeno i v neděli, ale nic to nemění na tom, že až se předělá chalupa bude ze mě vesnická buranka
už se těším
ale mám a vždy budu mít auto, tak to bude jiné, být závisůlá na chlapovi, tak se dostanu maximálně do krámu se žrádlem ![]()
já na něm až tak závislá nejsem, řídit umím. Ale většinou má auto on, má to do práce daleko a než dojede a ještě se dvěma děckama, jednu z toho kojím, tak to radši oželím. My se taky právě budeme stěhovat, sice to ještě víc jak rok určitě potrvá, ale právě k tomu Hodonínu, takže to bude ještě větší prd.. než jsem zvyklá, tam vůbec nevím, jak si zvyknu
Když jdu nakupovat tak muž pohlídá a ještě mě tam doveze řidičák mě minul bojím se řízení víc jak porodu
ale má u toho plno keců ale za odměnu si může taky něco koupit třeba pivo
![]()
@K.Black Tak do obchodu se žrádlem jsem se málem taky nedostala. To jsem spíš zaúkolovala manžela a ten nakoupil. Chjooo. Život na vsi má svá pozitiva, ale obchody mi fakt chybí. Ale teď už by mělo být líp - pořídili jsme 2. auto, tak se těším, že občas někam vyrazím.