Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@jesenka33 tak u mě to asi stářím nebude ve 22letech slepá jak patrona ![]()
@Kapřík90
JÁ TROCHU VÍC STARŠI…ALE STEJNĚ NO MÁM KAMARÁDKU CO KDYŽ SUNDÁ BRÝLE NEROZEZNÁ KRÁVU OD TROLEJBUSU-DŘÍV NEŽ BYLI TYHLE TENKÉ SKLA MĚLA NA OČÍCH BRÝLE TLOUŠTKY DNA OD PŮLLITRŮ
![]()
omluva za caps…
@jesenka33
jej chudák to musí být hrozné já vidím ale třeba těžko přečtu něco v televizi buď musím přimhouřit oči nebo jít blíž k televizi ![]()
@jesenka33 @Kapřík90
i mě lezou do rozpočtu brýle
A jinak jediné dražší, co si koupim je zimní kabát…
Jinak většinou vše ze sekáče, když se zadaří sehnat na mé,,krásné,, tělo
![]()
Ahoj holky- nemate nejake rady co se tyka Prahy…nemam tady sekacky moc zmakle -teda obcas na neco narazim, ale hodil by se mi nejaky detsky -budu potrebovat vecicky na kluka a nejak nevim kam kouknout-poradite mi prosim neco…
diky ![]()
ted jsem koukala na firmu Bellitex-jak tady pisete a v Praze jsou jen 2 a do obou chodim
pro sebe obcas ulovim neco pekneho -bohuzel nedelaji ty vyprodejove akce-max sleva 30%(a jen obacas)…:(
a potrebovala bych nejake tehu kalhoty a pak neco na prcka…ale na to jsem nikde moc nenarazila ![]()
@Papia A odkud z Prahy jsi? Jinak na malé miminko seženeš skoro všude krásné věci, ty prťata to nezničí a je toho tak strašně moc, že se to prodává za směšné částky… Těhotenské je horší, je to drahé a bývá to drahé i v sekáčích ![]()
@Papia Tak v Praze doporučuju spíš bazárky (které pořádají třeba mateřská centra - na jaře jich bude hodně). Jinak na co jsem narazila v Praze jako bazárek pro děti, tak to bylo hodně předražené. Ale teď jsem si vzpomněla - jeden dobrý je v Horních Měcholupech, tak nevím, odkud jsi, jestli to nemáš moc z ruky…
Nemáte někdo zkušenost s těmi prodejními akcemi od Bellitexu? Za měsíc by měla být jedna kus od nás, tak přemýšlím, jestli má smysl tam jet… ![]()
@bumbinka @fatin -diky
ja jsem ted na sporilove, ale jezdim do centra celkem casto a v hornich mecholupech bydlej rodice-tak tam taky docela jezdim…
ja zatim jeste po miminkovskych vecech nekoukala -termin mame az o prazdninach
zatim se spis rozhlizim, co kde maji, ale musim pak stejne neco pokoupit driv-pak v lete s tim pupkem a ve vedrech uz by to byl asi peknej zahul ![]()
@Papia No tak v Měcholupech na Veronském náměstí býval slušný bazárek dětského. Jinak být Tebou, tak vyrazím na ty bazárky, co pořádají mateřská centra, tam se dá bezvadně nakoupit a pro mimča perfektně. ![]()
@fatin -diky- o tom jsem vubec nevedela, ze se neco takoveho dela-diky moc-omrknu to ![]()
na tom veronskem myslis takouvou tu jakoby burzu-ze to tam lidi davaj-majitelka si na to neco prirazi…
@Papia Jo, to myslím to…
Teď jsem koukala na stránky MC Nová Trojka a ti budou mít burzu 17.a 18. března. Vždycky jsem tam dobře nakoupila, tak můžu jen doporučit.
Jen tam teda bývá dost narváno.
Ale dá se to. ![]()
@fatin
tak tam juknu az tam pojedu a proverim jak to je tedjeste mam chvilku cas ![]()