Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
31.1.13 15:58

@mag
ja bych taky uz sla smejdit po necem peknem, ale u me je jeste moc brzo…sice jsem dnes do jednoho sekacku vlezla a malem koupila takovej pytel pro mimi na spani, ale nakonec jsem se udrzela…musim jeste aspon mesic a pul vydrzet ;)

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
31.1.13 16:15
@Papia píše:
@mag
ja bych taky uz sla smejdit po necem peknem, ale u me je jeste moc brzo…sice jsem dnes do jednoho sekacku vlezla a malem koupila takovej pytel pro mimi na spani, ale nakonec jsem se udrzela…musim jeste aspon mesic a pul vydrzet ;)

No to na mě taky, já těhotná nejsem ani to neplánuji, já chci lovit pro sebe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.1.13 16:17

@mag
ja pro sebe ne-za chvilku budu jak pucmeloud a tak to nema cenu-ikdyz je pravda ze pred 14 dny jsem si koupila super kulicha a satek na krk…ale ted uz asi neni co…jen ty tehu laclacky by se mi libily :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35545
31.1.13 18:21
@jesenka33 píše:
@Kapřík90 já taky néé jen brejle mi lezou do rozpočtu :mrgreen: :mrgreen:

no to mi povídej, nejdražší věc na mém těle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.1.13 18:23
@jesenka33 píše:
@Kapřík90 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: JÁ TROCHU VÍC STARŠI…ALE STEJNĚ NO MÁM KAMARÁDKU CO KDYŽ SUNDÁ BRÝLE NEROZEZNÁ KRÁVU OD TROLEJBUSU-DŘÍV NEŽ BYLI TYHLE TENKÉ SKLA MĚLA NA OČÍCH BRÝLE TLOUŠTKY DNA OD PŮLLITRŮ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:omluva za caps…

Moje švagrová zase dna od popelníků :lol: a teď frajerka jenom čočky, ale já je mít nemůžu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.1.13 18:26
@Papia píše:
@mag
ja pro sebe ne-za chvilku budu jak pucmeloud a tak to nema cenu-ikdyz je pravda ze pred 14 dny jsem si koupila super kulicha a satek na krk…ale ted uz asi neni co…jen ty tehu laclacky by se mi libily :mrgreen:

a proč, já kupuji trika na dojení :lol: :lol:zase v sekáči to nemají pořád na skladě, že jo a vím při prvním, jaký to pak byl problém. Do žádného svého normálního ty dudy nenarvu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.1.13 18:28
@fatin píše:
@kozisek :potlesk: To jsou výborné úlovky. :potlesk: Pojízdný sekáč? To neznám. :think:

hele, sem jezdí víc prodejců, ale asi takhle - nakoupí pytle na kila, pronajmou místní kulturák a tam to provozují, první den nějaká cena, druhý nižší, třetí desetikačku a pak čtvrtý za igelitku třicet, musím říct, že dneska už to bylo fakt :poblion: a lidi vyberou, moc tam toho nezbude :think: Asi se jim to rentuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
31.1.13 18:31
@kozisek píše:
a proč, já kupuji trika na dojení :lol: :lol:zase v sekáči to nemají pořád na skladě, že jo a vím při prvním, jaký to pak byl problém.Do žádného svého normálního ty dudy nenarvu :think:

tak si kup větší a nemachruj ne? :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
35545
31.1.13 18:34
@K.Black píše:
tak si kup větší a nemachruj ne? :roll: :roll: :roll:

Teď si vezmi, kdybych v létě přijela v triku o dvě čísla větší, by mi výstřihem byl vidět až pupík :lol: Hele, já ti klidně věnuji, ale i s těmi nepříjemnostmi, co teď mám :lol: Zlatý moje původní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
1.2.13 08:24

@CokeLady
teda klobouk dolu-ted jsem narazila na tvuj seznam sekacu a je naprosto uzasnej-a musim rict, ze jsem tedy asi docela maniak :mrgreen: -ve vetsine ktere mam v dosahu jsem uz byla a nebo o nich aspon vim…jen to zas musim trosku okouknout…mockrat diky za pripomenuti a aktualizaci :palec:

jen ten Chizo v Dlouhe uz asi 1,5-2 roky nefunguje-predelavaji pasaz-tak jsem chodila celkem pravidelne-hlavne pro svetry ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
1.2.13 10:33

@CokeLady já tam byla tak před dvěma lety, a mě se to moc nelíbilo :think: koupila jsem tam různé květináče na balkon, a staré mlýnky na kávu. Možná to bylo tím že bylo bláto :nevim: ty větve mě tam štvou, a pak takový ty kolotočáři, plastový hračky a tak :roll:

• Citovat
  • Upravit
Papia
1.2.13 17:09

Tak jsem dnes nevydrzela a koupila 3 mala bodycka s kr. rukavem za 90…vim, ze cena neni uplne super(podle toho co pisete),ale ja uz tak chtela neco koupit :mrgreen:
je to sekac v ulici co je kolma na Francouzskou-jezdi tou ulici tramavaje z miraku..ale uz nevim jak se jmenuje- je celkem velkej, ale ty detsky maj v takovem hrabacim kosi…to neni nic moc, ale jinak by snad slo neco najit-jenze ja na sebe nic nepotrebuju-jen ty tehu kalhoty :roll:

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
1.2.13 17:32

Tak dneska mi došla nová pouydrová sukně FF, stříbrná saténová sukýnka love label a fakt nádherná sytě růžová košile s. oliver :mrgreen: vše z Aukra za hubičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
1.2.13 17:35

@Papia umíš šít? pošlu ti jen za poštu jednu těhu rifle a tepláky na doma, pokud budeš chtít. Rifle mám po dvou dětech už to bohužel není úplně ono, chce to poupravit gumu, ta se otáčela a rozkrok je trošku odřený, jak já ty kalhoty šoupu, už sem to tu někde psala :roll: Ale jsem prcek, je to na výšku 160 cm. Pokud chceš, klidně ti je pošlu, ty druhé rifle jsou v pohodě, jen nemají pružný pas, mají zip na boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.2.13 17:50

@mag já měla touhu aukrovat odpolko, a nešlo mi načíst 8o teď už jde ale nemám čas :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák