Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Papia píše:
@mag
ja bych taky uz sla smejdit po necem peknem, ale u me je jeste moc brzo…sice jsem dnes do jednoho sekacku vlezla a malem koupila takovej pytel pro mimi na spani, ale nakonec jsem se udrzela…musim jeste aspon mesic a pul vydrzet
No to na mě taky, já těhotná nejsem ani to neplánuji, já chci lovit pro sebe
![]()
@mag
ja pro sebe ne-za chvilku budu jak pucmeloud a tak to nema cenu-ikdyz je pravda ze pred 14 dny jsem si koupila super kulicha a satek na krk…ale ted uz asi neni co…jen ty tehu laclacky by se mi libily ![]()
@jesenka33 píše:
@Kapřík90 já taky néé jen brejle mi lezou do rozpočtu![]()
no to mi povídej, nejdražší věc na mém těle ![]()
@jesenka33 píše:
@Kapřík90![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JÁ TROCHU VÍC STARŠI…ALE STEJNĚ NO MÁM KAMARÁDKU CO KDYŽ SUNDÁ BRÝLE NEROZEZNÁ KRÁVU OD TROLEJBUSU-DŘÍV NEŽ BYLI TYHLE TENKÉ SKLA MĚLA NA OČÍCH BRÝLE TLOUŠTKY DNA OD PŮLLITRŮ
![]()
![]()
omluva za caps…
Moje švagrová zase dna od popelníků
a teď frajerka jenom čočky, ale já je mít nemůžu ![]()
@Papia píše:
@mag
ja pro sebe ne-za chvilku budu jak pucmeloud a tak to nema cenu-ikdyz je pravda ze pred 14 dny jsem si koupila super kulicha a satek na krk…ale ted uz asi neni co…jen ty tehu laclacky by se mi libily
a proč, já kupuji trika na dojení
zase v sekáči to nemají pořád na skladě, že jo a vím při prvním, jaký to pak byl problém. Do žádného svého normálního ty dudy nenarvu ![]()
@fatin píše:
@kozisekTo jsou výborné úlovky.
Pojízdný sekáč? To neznám.
hele, sem jezdí víc prodejců, ale asi takhle - nakoupí pytle na kila, pronajmou místní kulturák a tam to provozují, první den nějaká cena, druhý nižší, třetí desetikačku a pak čtvrtý za igelitku třicet, musím říct, že dneska už to bylo fakt
a lidi vyberou, moc tam toho nezbude
Asi se jim to rentuje ![]()
@kozisek píše:
a proč, já kupuji trika na dojení![]()
zase v sekáči to nemají pořád na skladě, že jo a vím při prvním, jaký to pak byl problém.Do žádného svého normálního ty dudy nenarvu
tak si kup větší a nemachruj ne?
![]()
@K.Black píše:
tak si kup větší a nemachruj ne?![]()
![]()
Teď si vezmi, kdybych v létě přijela v triku o dvě čísla větší, by mi výstřihem byl vidět až pupík
Hele, já ti klidně věnuji, ale i s těmi nepříjemnostmi, co teď mám
Zlatý moje původní ![]()
@CokeLady
teda klobouk dolu-ted jsem narazila na tvuj seznam sekacu a je naprosto uzasnej-a musim rict, ze jsem tedy asi docela maniak
-ve vetsine ktere mam v dosahu jsem uz byla a nebo o nich aspon vim…jen to zas musim trosku okouknout…mockrat diky za pripomenuti a aktualizaci ![]()
jen ten Chizo v Dlouhe uz asi 1,5-2 roky nefunguje-predelavaji pasaz-tak jsem chodila celkem pravidelne-hlavne pro svetry ![]()
@CokeLady já tam byla tak před dvěma lety, a mě se to moc nelíbilo
koupila jsem tam různé květináče na balkon, a staré mlýnky na kávu. Možná to bylo tím že bylo bláto
ty větve mě tam štvou, a pak takový ty kolotočáři, plastový hračky a tak ![]()
Tak jsem dnes nevydrzela a koupila 3 mala bodycka s kr. rukavem za 90…vim, ze cena neni uplne super(podle toho co pisete),ale ja uz tak chtela neco koupit ![]()
je to sekac v ulici co je kolma na Francouzskou-jezdi tou ulici tramavaje z miraku..ale uz nevim jak se jmenuje- je celkem velkej, ale ty detsky maj v takovem hrabacim kosi…to neni nic moc, ale jinak by snad slo neco najit-jenze ja na sebe nic nepotrebuju-jen ty tehu kalhoty ![]()
Tak dneska mi došla nová pouydrová sukně FF, stříbrná saténová sukýnka love label a fakt nádherná sytě růžová košile s. oliver
vše z Aukra za hubičku
@Papia umíš šít? pošlu ti jen za poštu jednu těhu rifle a tepláky na doma, pokud budeš chtít. Rifle mám po dvou dětech už to bohužel není úplně ono, chce to poupravit gumu, ta se otáčela a rozkrok je trošku odřený, jak já ty kalhoty šoupu, už sem to tu někde psala
Ale jsem prcek, je to na výšku 160 cm. Pokud chceš, klidně ti je pošlu, ty druhé rifle jsou v pohodě, jen nemají pružný pas, mají zip na boku
@mag já měla touhu aukrovat odpolko, a nešlo mi načíst
teď už jde ale nemám čas ![]()
@mag
ja bych taky uz sla smejdit po necem peknem, ale u me je jeste moc brzo…sice jsem dnes do jednoho sekacku vlezla a malem koupila takovej pytel pro mimi na spani, ale nakonec jsem se udrzela…musim jeste aspon mesic a pul vydrzet